تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804157954




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

11 نکته برای مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: آیا شما سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) دارید؟ باید بدانید که شما تنها نیستید. در اینجا یازده چیزی را که فقط شما باید بدانید، می آوریم.
سندرم تخمدان پلی کیستیکیکی از بزرگ ترین برداشت های اشتباه درباره زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک که اضافه وزن دارند این است که آنها زیاد می خورند و ورزش نمی کنند. این درست نیست! زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک از یک مشکل متابولیسمی به نام مقاومت انسولینی رنج می برند. انسولین، هورمون رشدی قوی است که نقش آن در بدن، افزایش ذخیره چربی می باشد.این زنان باوجود داشتن تغذیه سالم از نظر کالری و ورزش منظم، همچنان وزن اضافه می کنند. همچنین، مقاومت انسولینی حتی با ایجاد تغییراتی در برنامه غذایی و ورزش، فرایند کاهش وزن را دشوار می سازد. اما این دلیل نمی شود که زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک از سلامت برخوردار نباشند. باوجود کاهش وزن بسیار اندک و یا حتی هیچ کاهش وزنی، آنها می توانند با تغییراتی در سبک زندگی شان، علائم شان را بهبود داده و سلامت شان را به بیشترین حد ممکن برسانند.
آن همه مو کجا رفتند؟!ریزش مو یکی از نگرانی های زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک است که از آن رنج می برند. نگرانی مداوم بابت نازک شدن موها و امکان کچلی در آینده، اضطراب آور و وحشتناک است.
راهکار: داروی اسپیرونولاکتون می تواند تاثیر چشمگیری در پیشگیری یا کاهش ریزش مو داشته باشد.
تمایل بسیار شدید به شیرینی جاتدر بیشتر زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک، اشتهای زیادی به خوردن شیرینی مشاهده می شود؛ حتی بعد از صبحانه، ناهار، و یا شام. چرا؟ انسولین به عنوان یک محرک اشتها عمل می کند که ما را به خوردن غذاهای سرشار از کربوهیدرات وا می دارد. با مصرف پراکنده کربوهیدرات ها، در طول روز به جنگ ولع شدید به شیرینی جات بروید، وعده های غذایی تان بیشتر بر پایه پروتئین ها باشد، به طور مرتب ورزش کنید، و از مکمل ها و داروهای کاهش دهنده هورمون انسولین استفاده نمایید.
بابت حرفی که هنگام گرسنگی زدم متاسفم!نوسانات نامنظم قند خون و میزان انسولین می تواند موجب شود میزان قند خون ناگهان افت کند. قند خون پایین هم می تواند منجر به تاثیرات جانبی ناخوشایند مانند سردرد، گیجی، آسیب پذیری و خشم شود که به آن"عصبانیت ناشی از گرسنگی" می گویند.
تغییرات شدید خلق و خویک دقیقه احساس خوبی دارید و سپس عصبانی، مضطرب و یا افسرده می شوید؟ عجیب نیست. زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک نسبت به زنانی که این سندرم را ندارند، بیشتر در معرض اضطراب و افسردگی هستند. اگر احساس می کنید نمی توانید تغییرات خلق و خوی تان را کنترل کنید، از یک متخصص اعصاب و روان کمک بگیرید.
ماه ها طول می کشد تا دو کیلو وزن کم کنم، ولی یک روزه می توانم دو کیلو اضافه کنم!روند کاهش وزن در این زنان بسیار کُند می باشد. آیا رژیم لاغری را با یکی از دوستان تان که مبتلا به این سندرم نیست شروع کرده اید و او موفق شده وزن کم کند اما برای شما اتفاقی نیفتاده؟ آیا وزنی که به سختی کم کرده اید می تواند به سرعت برگردد؟ این تاثیر همان انسولین است.
رویای بچه دار شدنحتی اگر در حال حاضر تصمیمی برای بچه دارشدن نداشته باشید، بازهم کنجکاو هستید که بدانید آیا می توانید بچه دار شوید یا نه. سندرم تخمدان پلی کیستیک، دلیل اصلی ناباروری تخمک گذاری است. گاهی این زنان برای متقاعد کردن خودشان می گویند که پزشک شان بنا به تشخیصی که داده گفته است اگر بارداری شان غیرممکن نباشد، بسیار دشوار خواهد بود. این اطلاعات می تواند موجب استرس و آشفتگی در زنانی شود که خودشان هم اکنون به اندازه کافی مضطرب و تحت فشار هستند.حقیقت این است که پیشرفت های جدید در داروهای باروری، باعث می شود نسبت به گذشته، تعداد بیشتری از زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک امکان مادر شدن پیدا کنند. هرگز امیدتان را از دست ندهید.
من دیگر نوجوان نیستم، اما همچنان جوش می زنم!فکر می کنید دیگر دوران نوجوانی را پشت سر گذاشته اید و جوش های آن دیگر نباید بازگردند، اما به عنوان یک فرد بزرگسال هنوز هم به شدت دچار جوش و آکنه هستید؟ دلیلش میزان بالای هورمون تستوسترون می باشد. تغییراتی در رژیم غذایی و داروهای مهارکننده اندروژن می تواند به کاهش این جوش ها کمک نماید.
نمی توانید از دستشویی زیاد دور شوید!اگر متفورمین مصرف می کنید می دانید این جمله یعنی چه! یکی از عوارض شایع داروی معروف دیابت یعنی متفورمین، اسهال بعد از خوردن یک وعده پرکربوهیدرات است.
کیستی وجود ندارد!زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک، در واقع کیست ندارند! چیزهایی که در سونوگرافی مشاهده می شوند کیست نیستند، بلکه فولیکول های کوچکی هستند که تخمدان ها را محاصره کرده اند. البته پیشنهاد شده که نام" سندرم تخمدان پلی کیستیک" تغییر کرده و نامی جایگزین شود که اشاره ای به کیست نداشته باشد.
شما تنها نیستیددست کم 10 درصد از جمعیت زنان در ایالات متحده مبتلا به این سندرم هستند که موجب شده رایج ترین اختلال غدد درون ریز در میان زنان در سن باروری باشد. بنابراین اگر احساس می کنید که تنها هستید، اینطور نیست!تبیاناخبار مرتبط:نقش موثر تغذیه در کنترل سندرم تخمدان پلی‌کیستیکهمه چیز درباره کیست های تخمداناختلالات شایع غدد درون ریز در زنان


پنجشنبه 10 دی 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن