تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834160009
آشنایی با بیماری آنفلوآنزا و روش های درمان آنفولانزا
واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:
زمان شروع علائم آنفلوآنزا از زمان وارد شدن ویروس به بدن 48-24 ساعت است آنفلوآنزا چیست؟ آنفلوآنزا یا گریپ (Grippe) شایعترین بیماری ویروسی فصل سرما است که دستگاه تنفسی را درگیـر میکند و شدیدا مسری است. مدت زمان شروع علائم آنفلوآنزا از زمان وارد شدن ویروس به بدن 48-24 ساعت است. تاریخچه بیماری آنفلوآنزا در قرن بیستم ویروس آنفلوآنزا در سال 1918 شیوع پیدا کرد و تا امروز آمار مرگ و میر یک سیر نزولی را طی کرده است. به این صورت که در آغاز فعالیت این ویروس مرگ های دسته جمعی حتی 40 میلیون نفر در یکسال گزارش شده است اما به مرور کاهش یافت. امروزه گونه های جدیدتر این ویروس مانند آنفلوآنزای پرندگان یا آنفلوآنزای خوکی نیز ظهور کرده اند. علت آنفلوانزا چیست؟ ویروس های عامل آنفلوآنزا از سرده اورتومیکسو ویروس ها هستند. آنفلوآنزای شامل ویروس آنفلوآنزای A، آنفلوآنزای B و آنفلوآنزای C. این ویروس ها در اثر تماس مستقیم یا غیرمستقیم (مثلاً استفاده از لیوان آلوده) گسترش می یابند.
موارد خطرناک در بیماری آنفلوآنزا:
ویروس های آنفلوانزا از طریق سرفه و عطسه منتشر می شوند ◊ اگر یکی از موارد زیر به هنگام درمان رخ دهند: ◊ افزایش تب یا سرفه ◊ وجود خون در خلط ◊ گوش درد ◊ تنگی نفس یا درد قفسه سینه ◊ترشحات غلیظ از بینی، سینوس ها یا گوش ها ◊ درد سینوس ◊ درد یا سفتی گردن. روش انتشار ویروس آنفلوآنزا: ویروس های آنفلوانزا موجود در قطرات تنفسی از طریق سرفه و عطسه منتشر می شوند در اغلب موارد این انتشار از فرد به فرد و معمولا از طریق تماس دست با آنچه که به ویروس آنفلوانزا آلوده شده است و سپس تماس دست آلوده با دهان و بینی فرد منتقل می شود. بزرگسالان ممکن است دیگران را روز قبل از شروع علائم تا روز پس از بروز بیماری مبتلا نمایندکه این امر به این معنی است که شما می توانید فردی را قبل از آنکه بیماری در شما ایجاد شده باشد مبتلا نمائید. علائم شایع بیماری آنفلوانزا :
بالا بودن درجه حرارت بدن از علائم بیماری آنفلوانزا می باشد
• بالا بودن درجه حرارت بدن ( درجه حرارت بدن به مدت بیش از دو روز بیشتر از 8/37 درجه سانتی گراد باشد ) • ابتلا به درد ناگهانی یا ترشح از یک یا دو گوش • احساس درد در گوش خود و ادامه آن به مدت بیش از چند روز • آبریزش و گرفتگی بینی بیش از 10 روز • سرفه همراه با خلط غلیظ و بدبوی زرد و سبز رنگ • گلودرد بیش از 48 ساعت به هنگام بلع غذا • حساسیت های پوستی یا جلدی غیر قابل توجیه • سفتی گردن همراه با سردرد مداوم • درد در ناحیه سینوزیت ها، تب و ترشحات زرد یا سبز رنگ بینی که بیش از 48 ساعت طول بکشد. • تب و لرز، سردرد، دردهای عضلانی از جمله کمردرد، خستگی، سرفه (که ممکن است با خلط همراه باشد.) • گلودرد، خشونت صدا، استفراغ. گلودرد خارش بدن کوفتگی از علایم شایع بیماری هستند. تفاوت آنفلوانزا و سرماخوردگی: سرماخوردگی و آنفلوانزا علایم مشابهی دارند با این تفاوت که سرماخوردگی معمولا خفیفتر است و ممکن است بدون تب و یا با تب پایین باشد اما آنفلوانزا بطورناگهانی شروع میشود و با تب بالا همراه است. همچنین مدت زمان بیشتری طول میکشد تا آنفلوانزا بهبود یابد اما این مدت در سرماخوردگی کوتاهتر است.
افرادی که در معرض بیماری آنفلوآنزا هستند :
سرماخوردگی و آنفلوانزا علایم مشابهی دارند آنفلوآنزا در تمام سنین به غیر از دوران شیرخوارگی دیده می شود. همچنین کودکان به علت سیستم دفاعی ضعیف بیشتر به این بیماری مبتلا می شوند. چون این بیماری واگیر دار است در مکان های عمومی امکان انتقال بیماری آنفلوانزا زیاد می باشد. بیماری هایی چون قلبی، ریوی، کلیوی، دیابت، آسم، بارداری و کهنسالی امکان مبتلا شدن افراد به آنفلوآنزا را افزایش می دهند. عوارض آنفلوآنزا چیست؟ از عوارض آنفلوآنزا میتوان به سینه پهلو، سینوزیت، عفونت گوش میانی و التهاب مجاری هوائی (برونشیت) و التهاب بافت میانی مغز (آنسفالیت) اشاره کرد. آنفولانزا چگونه تشخیص داده میشود؟ متخصصان بهداشت به طور معمول آنفولانزا را از روی نشانههای آن تشخیص میدهند، بهویژه اگر موردهای مشابه زیادی از بیماری آنفولانزا در جامعه دیده شود و مرکز بهداشت منطقه شیوع بیماری را تایید کرده باشد. به طور معمول به آزمونهای مرسوم از افرادی که نشانههای شاخص آنفولانزا را دارند، نیازی نیست. بهندرت، با آزمون نمونهی خون یا مایع بینی یا گلو، ویروس آنفولانزا را شناسایی میکنند. درمان آنفولانزا : بهبود خود به خودی آنفولانزا در عرض 10-7 روز در صورتی که هیچ عارضهای رخ ندهد. اگر عارضهای رخ دهد، درمان با آنتیبیوتیک معمولاً ضروری است، و بهبود ممکن است 6-3 هفته به درازا انجامد. مصرف دارو حتما باید با صلاحدید و تجویز پزشک انجام شود. اقدامات زیر برای کاهش علائم و بهبود بیماری آنفولانزا موثر است:
بهترین درمان آنفلوانزا استراحت است * استراحت در منزل بویژه در هنگام تب: بهترین درمان برای آنفلوانزا استراحت است. استراحت کمک میکند تا بدن با ویروس به خوبی مبارزه کند. * استفاده از مایعات فروان مانند آب، آب میوه و سوپ رقیق غرغره آب یا آب نمک ولرم چند بار در روز باعث میشود سوزش گلو بهبود یابد. * خودداری از استمعال دخانیات، سیگار و الکل استفاده از قطرههای بینی حاوی آب و نمک برای تخفیف گرفتگی بینی، موثر است. * قطرههای بینی که حاوی آب و نمک (سرم فیزیولوژی) هستند به کاهش ترشحات بینی و مرطوب شدن پوست داخل بینی کمک میکنند. * برای افزایش رطوبت هوا از یک دستگاه بخور استفاده نمایید. رطوبت کمک میکند تا ترشحات ریه رقیق و بنابراین راحتتر تخلیه شوند. دستگاه را روزانه تمیز کنید. * برای جلوگیری از سرایت بیماری آنفولانزا به دیگران، دستان خود را مرتباً بشویید، خصوصاً پس از فین کردن یا پیش از دست زدن به غذا یا مواد غذایی. * روی عضلاتی که دچار درد هستند کمپرس گرم یا صفحه گرم کننده بگذارید. اقدامات دارویی برای درمان آنفولانزا :
هیچ درمان خاصی برای بهبود سرماخوردگی و آنفلوانزا وجود ندارد در مورد داروها، هیچ درمان یا داروی خاصی برای بهبود سرماخوردگی و آنفلوانزا وجود ندارد. آنتیبیوتیکها ویروسها را از بین نمیبرند. بعضی از داروها فقط به برطرف شدن علائم آنفلوانزا و سرماخوردگی کمک میکنند. البته بهتر است قبل از استفاده از هرگونه دارویی، با پزشک مشورت کنید. داروهای ضد التهاب و آرام بخشها: معمولا درد را بهبود بخشیده، تب را پایین میآورند. بعضی از این داروها شامل استامینوفن، آسپرین، ایبوبروفن، کتوبروفن و ناپروکسن میباشند. ازمصرف خودسرانه آسپرین خودداری کنید. خصوصا بچه ها و کودکان نباید آسپرین بخورند. مصرف آسپیرین (خصوصاً در کودکان) به هنگام بروز یک بیماری ویروسی ممکن است باعث به وجود آمدن نشانگان رای شود. نشانگان رای یک نوع آنسفالیت (التهاب مغز) است. همچنین آسپرین میتواند باعث عوارضی چون حساسیتهای پوستی و مشکلات گوارشی شود. داروهای ضد سرفه: که باعث قطع سرفه میشوند مثل دکسترومتورفان. در صورتی که سرفه شما حاوی ترشحات است از این دارو استفاده نکنید. اکسپکتورانتها (خلطآور): که موجب رقیقتر شدن ترشحات گلو میشوند و باعث میگردند هنگام سرفه این ترشحات راحتتر خارج شوند. یکی از انواع این داروها گایافنزین است. اسپریهای بینی یا ضد احتقانها (رفعکننده گرفتگی بینی و گلو): و ضد احتقانهایی که به داخل بینی ریخته میشوند. نمونهای از این داروها پسودوافدرین است. رژیم غذایی در آنفولانزا :
اشتها در هنگام بیماری آنفولانزا کاهش می یابد 1. معمولاً اشتها به هنگام آنفلوانزا کم میشود. شاید در ابتدا فقط اشتها به مایعات داشته باشید، سپس پس از مدتی به وعدههای غذایی کوچک حاوی مواد نشاستهای بدون ادویه (نان سوخاری، برنج، پوره، غلات پخته شده، سیبزمینی پخته) اشتها پیدا کنید. 2. روزانه حداقل 8 لیوان آب بنوشید (خصوصاً اگر تبتان بالا باشد). نوشیدن مایعات بیشتر مثل آب میوه، چای و نوشیدنیهای غیر گازدار نیز به رقیق شدن ترشحات کمک میکنند. 3. استفاده از مواد غذایی حاوی ویتامین C در کاهش طول مدت بیماری موثر است. 4. از مصرف غذاهای چرب، سرخ کرده و ادویهدار بپرهیزید. واکسن آنفلوآنزا درچه افردی توصیه می شود؟ ο افرادبالای 65 سال -تمام کودکان بین 24 -6 ماه ο کودکان و بزرگسالان بین 64 -2 سال در صورتی که دچار مشکلات پزشکی مزمن باشند مثل دیابت، نارسائی کلیوی، اختلال تولید گلبول قرمز، ایدز، مصرف داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی و ... ο کودکان و بالغینی که دچار آسم باشند. ο کودکانی که تحت درمان مزمن با آسپرین هستند. ο زنانی که در طول فصل شیوع آنفلوآنزا باردار می شوند. ο افراد بدون خانه و بی خانمانها -افرادی که تماس خانگی با بچه کوچکتر از 6 ماه دارند. ο پزشکان، پرستاران و کارکنان بهداشتی که در بیمارستان و یا آسایشگاهها مشغول بکار هستند. چه کسانی نباید واکسن آنفولانزا را دریافت نمایند : ▪ افرادی که حساسیت شدید به تخم مرغ دارند. ▪ افرادی که در گذشته واکنش شدیدی به واکسن آنفلوانزا نشان داده اند. ▪ کسانی که در گذشته سابقه بروز سندرم گیلن باره را پس از ۶ هفته از دریافت واکسن آنفلوانزا داشته اند. ▪ کودکان زیر ۶ ماه ▪ بیماران تب دار (این افراد پس از فروکش کردن بیماری می توانند واکسن آنفولانزا دریافت نمایند.) اگر علائم زیر پیدا شد، حتما نزد پزشک بروید:
♦ استفراغ خونی
♦ مقدار زیادی خون در مدفوع
♦ بیهوش شدن وقتی که ایستاده اید
♦ گیجی
♦ درد شکمی شدید
♦ کودکی که به سختی می خوابد و بیدار می شود
♦ تب بالای 38 درجه سانتی گراد
♦ از دست دادن آب بدن
♦ تهوع بیشتر از 2 روز متوالی جهت پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا :
بهترین روش پیشگیری از بیماری آنفولانزا شستن دست هاست جلوگیری از بیماری آنفولانزا بسیار مشکل است. اما بهترین کار، شستن دست ها و بعد از آن، داشتن لیوان و بشقاب، قاشق و چنگال خصوصی است. - در مدت بیماری فاصله خود را با اطرافیان حفظ نمائید.
- حتی المقدور در زمان بیماری در منزل اقامت داشته باشید.
- در زمان عطسه و سرفه جلوی دهان و بینی خود را با یک دستمال بگیرید.
- در طول مدت بیماری به طور مرتب دست های خود را بشوئید. - ورزش: برای سلامتیتان بسیار خوب ست. با ورزش کردن نه تنها قدرت بدنیتان را افزایش می دهید، بلکه باعث تقویت سیستم دفاعی بدنتان هم می شوید. - ویتامین Cو مولتی ویتامین ها: استفاده از ویتامین C به شما در مقابله با آنفولانزا کمک می کند. پس تا می توانید از میوه ها و سبزیجاتی که حاوی ویتامین C هستند استفاده کنید. در کنار ویتامین C، خوب است که روزانه یک مولتی ویتامین هم بخورید تا از ابتلا به بیماری ها در امان بمانید.
- آب : باید روزانه حداقل 8 لیوان آب بخورید. - از استرس و فشارهای روحی دوری کنید: داشتن استرس اصلاً برای سلامتیتان خوب نیست. اگر کارهایی که در بالا ذکر شد، مثل خوابیدن کافی و ورزش را انجام دهید، استرستان را هم کاهش داده اید. گردآوری: بخش سلامت بیتوته منابع: namnak.com hamshahrionline.ir daneshnameh.roshd.ir
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]
صفحات پیشنهادی
درمان و پیشگیری از آنفلوآنزا به روش سنتی
به گزارش جام جم آنلاین مهدی برهانی در گفتوگو با فارس در رابطه با درمان و پیشگیری از آنفلوآنزا به روش طب سنتی اظهار داشت از دیدگاه طب سنتی سرماخوردگی یا آنفلوآنزا از بیماری نزله نشأت گرفته که در طب امروزی کمتر از آن یاد شده است و در واقع این بیماری را میتوان به عنوامتخصص طب سنتی در گفتوگو با فارس مطرح کرد درمان و پیشگیری از آنفلوآنزا به روش سنتی/ برای کاهش تب شربت آبلیمو ب
متخصص طب سنتی در گفتوگو با فارس مطرح کرددرمان و پیشگیری از آنفلوآنزا به روش سنتی برای کاهش تب شربت آبلیمو بخوریدمتخصص طب سنتی با اشاره به راههای درمان و پیشگیری از آنفلوآنزا گفت مصرف روزانه 2 استکان عرق نعنا همراه با عسل و آبلیمو مدت سرماخوردگی را محدود و از عوارض این بیماریدامپزشکی دزفول برای پیشگیری از بیماری آنفلوآنزای پرندگان وارد عمل شد
دامپزشکی دزفول برای پیشگیری از بیماری آنفلوآنزای پرندگان وارد عمل شد دزفول - ایرنا - اقدامات پیش گیرانه اداره دامپزشکی دزفول علیه بیماری آنفلوانزای فوق حاد آنفلوآنزای پرندگان آغاز شد بیماری آنفلوآنزای پرندگان یک بیماری واگیر دار و قابل انتقال از پرندگان به انسان می باشد که تاروش جدید برای درمان پوکی استخوان
روش جدید برای درمان پوکی استخوان محققان موفق به تولید فومی شده اند که پس از تزریق به استخوان تمام نواقص آن را ترمیم می کند و مهمترین کاربرد آن در درمان پوکی استخوان است به گزارش ایرنا فسفات کلسیم یکی از ترکیباتی است که در جراحی ها استخوان جایگزین استخوان های آسیب دیده می شود یاثر موسیقیدرمانی بر مبتلایان به بیماری مزمن انسدادی ریه
پزشکان بر این باورند که موسیقی درمانی میتواند در بهبود علائم بیماری مزمن انسدادی ریه COPD موثر باشد به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ساینس ورلد ریپورت پزشکان با بیان اینکه این بیماری مزمن التهابی ریه نفس کشیدن را برای بیمار سخت میکند اظهار داشتند بیمارانی که مبسته ویژه مشاور سلامت علائم تأثیر آلودگی هوا بر ریه کودکان/ راههای درمان پاچنبری/ نخستین نشانه ابتلا به بیمار
بسته ویژه مشاور سلامتعلائم تأثیر آلودگی هوا بر ریه کودکان راههای درمان پاچنبری نخستین نشانه ابتلا به بیماری مزمن کلیهمشاوران سلامت در پاسخ به پرسش شهروندان درباره علائم تأثیر آلودگی هوا بر ریه کودکان راههای درمان پاچنبری و نخستین نشانه ابتلا به بیماری مزمن کلیه سخن گفتند بخبر گزاری فارس - رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر خبر داد مرگ 112 نفر بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا/ آخرین وضعیت
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر خبر دادمرگ 112 نفر بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا آخرین وضعیت آنفلوآنزا در کشوررئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت از ابتدای مهر امسال 1190 نفر به دلیل تشخیص قطعی آنفلوآنزا بستری و 112 نفر جان خود را از دست دادهاند به گزارش خبرنگارخبر گزاری فارس - رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد استفاده از سلولهای بنیادی شانش بزرگ
رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داداستفاده از سلولهای بنیادی شانش بزرگ برای درمان برخی از بیماریها راه اندازی مراکز سلول درمانی در آینده نزدیکرئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت استفاده از سلولهای بنیادی در تحقیقات و انجام مهندسی بافت یادرمانهای طبیعی سرماخوردگی و آنفولانزا
درمانهای طبیعی سرماخوردگی و آنفولانزا به نظر می رسد که این گیاه دارویی می تواند سیستم ایمنی شما را تقویت کند و با عفونت ها مقابله کند اما مشخص نیست که بتواند به شما برای مقابله با سرماخورگی نیز کمکی بکند یا خیر بیشتر شواهد حاکی از آن است که این گیاه دارویی کمک چندانی به بهبودتازه ترین روش های درمانی برای یبوست
اگر از شر یبوست خود به ستوه آمده اید و دنبال روش هایی برای درمان آن هستید توصیه می کنیم از بهترین روش های درمانی در این زمینه استفاده کنید با ما همراه باشید تا به اطلاعاتتان در این زمینه بیافزاییم یبوست می تواند ریشه در فشار به ناحیه کمر درطول روز خواب نا آرام شب و حتی جوش ه-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها