واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: برگزاری کنگره شهدای هنرمند یک حرکت ملی است
برگزاری کنگره شهدای هنرمند یک حرکت ملی است و باید همه نهادها و ارگانهای فرهنگی و هنری کشور در برگزاری آن دخیل شوند.
به گزارش گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جمال شورجه، کارگردان ضمن اعلام آمادگی برای هرگونه کمک و همیاری در برگزاری کنگره شهدای هنرمند، گفت: من فکر میکنم این حرکت حرکتی هست که در واقع چون در تمام مراکز استانها صورت میگیرد، یک حرکت ملی است. این کنگره شهدا، مختص بسیج نیست که بخواهد اجرا کند؛ یک حرکتی است که تمام ارگانها ونهادها به عبارتی باید دخیل شوند؛ وارد بشوند. این امر، مثل هنرمندان مختص یک قشر و طبقه خاصی نیستند. این هنرمندان ما متعلق به سراسر ایران وهمه ملت هستند.
وی افزود: این شهدای هنرمند که مال این بسیج که نبودند؛ مال تمام ایران بودند. دراین زمینهها، هرکاری از دست ما بر میآید، چه در کارهای تصویری و اینها ما میتوانیم کمک کنیم، ما اعلام آمادگی میکنیم.
شورجه ادامه داد: مهمترین موضوع در این حوزه بحث فرهنگسازی و تأثیرگذاری است؛ آن هدف و پیام برگزاری خود این کنگره، به هرجهت، هم شناسانده بشود تا جامعه بداند که شهدا چه افرادی بودند. حرکت بسیارخوبی است.
این کارگردان سینما معتقد است باید جامعه بویژه نسل جدید هنرمندان با این الگوهای هنری و فرهنگی بیشتر آشنا شوند.
وی اظهار داشت: آشنا کردن جامعه با هنرمندان شهید خصوصاً برای نسلهای جدیدتر یک نیاز اساسی است، تا با روحیه فرهنگ جهاد و شهادت، بیگانه نباشند. به هرجهت، هم برای اینکه جامعه با این هنرمندان آشنا بشود و هم هنرمندان ما در واقع تأسی کنند به این افراد و فقط شهید آوینی را الآن از بین هنرمندهای ما میشناسند، حالا به هرجهت از طریق آثارش و برخورد در واقع اخلاصی که در وجود این شهید بزرگوار بود، میشناسند. بقیه نمیدانند که مثلاً شهدای هنرمند، دیگرکی بودند؟، چه اثراتی داشتند؟
به اعتقاد وی حرکت برگزاری کنگره در باکسهای مختلف بستری را فراهم میکند تا منابع شناخت این سرمایههای هنری و معنوی جمعآوری و ارائه شوند. اینها حرکت خوبی هست. من فکر میکنم که این حرکت، یک حرکت ملی هست و خیلی باید فراگیرتر از این باشد که فقط بسیج، متولی این امر بشود.
این کارگردان سینما و تلویزیون در رابطه با نقش و حضور مردم در این کنگره، گفت: واقعاً بتوانیم طیفهای وسیع تر و گستردهتری از مردم را پای کار بیاوریم؛ پای دیدن این آثار و دیدن و شناختن این هنرمندان و خصوصاً هنرمندان و جامعه هنری را ارزشمند است. اینکه شناسانده شود که هنرمندان برج عاجنشین نیستند و در صورت نیاز در متن میدان هم حضور دارند الگوسازی بسیار درستی است.
شایان ذکر است کنگره سراسری 2000 شهید هنرمند در پنج رشته هنری شامل: سینما، تئاتر، هنرهای تجسمی، موسیقی و شعر و ادبیات اواخر دیماه سالجاری توسط سازمان بسیج مستضعفین، سازمان بسیج هنرمندان با مشارکت و تعامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حوزه هنری، خانه هنرمندان ایران، مرکز بسیج سازمان صدا و سیما و بنیاد فرهنگی روایت به دبیری محمد خزاعی در تهران برگزار میشود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
پدری که در سینما مورد غفلت قرار گرفت
وظیفه هنرمند اصلاح امور جامعه است
ارگانهای فرهنگی باید دغدغههای مقام معظم رهبری را آویزه گوش کنند
سینمای ما از آرمان و اهداف انقلاب اسلامی فاصله گرفته است/ فیلمسازان بدون پشتوانه علمی به سینما روی میآورند
نحسی فجر 13 با "پری"/ بی نصیب ماندن "اکبر عبدی" از سیمرغ/ 7 ستاره شدن "آژانس شیشه ای"
"مجیدی" و "نجفی" رکورددار داوری جشنواره فجر
"ایوبی": سینمای ایران گامهای محکمتری را در به تصویر کشیدن هنر ایرانی برمیدارد
۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۴:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]