واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: در دوران نوجوانی به دلیل تغییرات هورمونی زیاد، بروز جوش ها و آکنه بسیار رایج است. در این دوران باید مراقب این جوش ها بود. ولی معمولا بعد از برطرف شدن آنها، این جایشان است که مشکل ساز می شود.
رفع جای جوشجوش یا آکنه، یار غار نوجوانان است. از آن یارانی که اعصاب برایشان نمی گذارد. اما هست و نمی توان کار چندانی برای مقابله با آن انجام داد. مگر تحمل تا اتمام دوره ی نوجوانی و تعادل هورمون ها.درست است که جوش های غرور جوانی را نمی توان بیماری فرض کرد، اما همین مشکل، زندگی را به کام خیلی از افراد تلخ می کند. در دوران نوجوانی به دلیل تغییرات زیاد هورمونی بروز جوش ها و آکنه بسیار رایج است. در این دوران باید مراقب این جوش ها بود. معمولا بعد از برطرف شدن آنها، این جایشان است که مشکل ساز می شود. در این مطلب روش های رفع جای جوش و آکنه را به اختصار توضیح می دهیم.
ویتامین ایپوست هایی که پر از جای جوش و آکنه هستند، باید مداوا شوند. برای این منظور باید غشای میانی پوست را هیدراته کنیم و یا به عبارت بهتر، آب کافی به پوست برسانیم و ویتامین های مورد نیاز آن را تامین نماییم. برای احیا و بازسازی سلول های پوست، ویتامین E گل سرسبد همه ویتامین هاست. ویتامین E به شکل پماد در بازار موجود است، جای جوش های سطحی را کم رنگ تر می کند و پوست را برای یک معالجه طولانی مدت، آماده می سازد.
ماسک خاک رساگر جای جوش ها پر رنگ شده است، ماسک خاک رس معجزه می کند. این ماسک، پوست را صاف و اثر جوش ها را کمرنگ و شفاف می کند و نیز چربی طبیعی پوست یا همان سبوم را به حال تعادل در می آورد. باید این ماسک را دو تا سه مرتبه در هفته استفاده کنید. این نوع درمان در کنار ویتامین E تجویز می شود و به نوعی مکمل این نوع پماد است.
پیلینگپیلینگ یکی از روش های اصلی و مهم درمان پوست محسوب می شود. در این نوع درمان، سلول های مرده پوست حذف می شوند و پوست شادابی و طراوت خود را باز می یابد.پیلینگ در حیطه کاری متخصصان زیبایی قرار دارد و الزاما باید تحت نظارت پزشک انجام بگیرد. بر اساس نوع جایی که جوش ها و آکنه ها روی پوست ایجاد کرده اند، و نیز عمق این ضایعه پوستی، متخصص درمان مورد نیاز را تجویز می کند.
درم ابریشندرم ابریشن نیز در حیطه کاری متخصصان زیبایی طبقه بندی می شود و از آنجا که عمل سنگینی به حساب می آید، باید با بیهوشی موضعی صورت بگیرد، چرا که در حقیقت در این عمل، برای اینکه غشای میانی پوست به طور کامل بازسازی شود، لایه فوقانی آن برداشته خواهد شد.این راهکار برای برطرف ساختن جای جوش ها، درمانی مؤثر و قطعی محسوب می شود. درم ابریژن از طریق لیزر و یا به کمک یک برس مخصوص انجام می گیرد.
لیزردر آخر نوبت به لیزر می رسد. به نظر می رسد که لیزر برای خلاص شدن از دست اثرات آکنه و جوش، بسیار موثر است. این عملیات نیز به حیطه پزشکی مربوط می شود و باید توسط پزشک متخصص و عموماً متخصص پوست صورت گیرد. مدت زمان هر عمل لیزر پوست، حدودا 15 دقیقه طول خواهد کشید.تبیاناخبار مرتبط:درمان خانگي و اثر بخش جوش و آكنه با يك ماده در دسترس و ارزانپنج نکته برای درمان جای جوش5 راه ساده خانگی برای درمان جوش و آکنه
پنجشنبه 3 دی 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]