تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پيش از آن كه زبانت تو را به زندان طولانى و هلاكت درافكند، او را زندانى كن، زيرا هيچ چ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848725813




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عوامل متعدد پنهان چاقی (قسمت اول)، از آلرژی های غذایی تا کمبود خواب!


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: عوامل متعددی وجود دارند که دارای پتانسیل افزایش وزن هستند در حالی که در ظاهر چندان مهم به نظر نمی رسند. در این مطلب قصد داریم در خصوص تمام عوامل پنهان چاقی صحبت کنیم. لطفاً ما را همراهی کنید.
عوامل چاقیاگر مدتی است زیاد غذا می خورید و کالری بیشتری دریافت می کنید و همزمان تحرک بدنی تان کمتر شده است جای تعجبی ندارد که چاق شوید. اما اگر چنین تغییراتی در زندگی و عادت های روزمره تان اتفاق نیفتاده باشد اما روز به روز احساس چاقی بیشتری بکنید جای سؤال دارد. در این صورت است که باید دنبال عامل اصلی این چاقی بی دلیل باشید. عوامل متعددی وجود دارند که دارای پتانسیل افزایش وزن هستند در حالی که در ظاهر چندان مهم به نظر نمی رسند. در این مطلب قصد داریم در خصوص تمام عوامل پنهان چاقی صحبت کنیم. لطفاً ما را همراهی کنید.
کمبود خواب
خواب و وزن ارتباط نزدیکی دارند؛ اول اینکه اگر عادت به دیر خوابیدن داشته باشید امکان اینکه شب ها به ریزه خواری بپردازید زیاد است. ریزه خواری بدون اینکه متوجه باشید کالری های دریافتی تان را افزایش می دهد و در نتیجه چاق می شوید. دوم اینکه با بی خوابی اتفاقاتی در داخل بدن می افتد. به این ترتیب که اختلالاتی در میزان هورمون های اشتها و سیری ایجاد می شود در نتیجه بعد از مصرف هر وعده ی غذایی به اندازه ی کافی احساس سیری نمی کنید.
در برخی افراد افسردگی باعث کاهش اشتها می شود. اما در برخی دیگر این حالت روحی به افزایش اشتها منجر می شود. اکثر افراد به پرخوری رو می آورند تا دردها و غصه های خود را فراموش کنند. آگاه باشید که خوردن از روی احساسات به سلامت روحی و جسمی لطمه می زنداسترس
زمانی که مطالبات روزانه بیش از اندازه می شود بدن وارد شرایط سخت و پراسترسی می شود. کورتیزول که هورمون استرس نیز نامیده می شود شروع به ترشح می کند و باعث افزایش اشتها می شود. در این صورت است که خیلی ها به دنبال میان وعده ها و هله هوله های سرشار از کالری می روند تا استرس هایشان را کاهش دهند. این وضعیت نیز باعث افزایش بی دلیل وزن بدن می شود.
مصرف داروهای ضدافسردگی
داروهای ضدافسردگی عوارض جانبی متعددی دارند که افزایش وزن نیز از آن جمله است. مصرف برخی از این داورها مانند پروزاک و زولوفت بدون اینکه متوجه باشید شما را چاق می کند. این داروها باعث کاهش متابولیسم یا سوخت ساز بدن و ایجاد تغییرات هورمونی می شود که اشتها را زیاد می کنند. این مشکل در بین 25 درصد افرادی که از این داروها و به مدت طولانی مصرف می کنند بروز می کند. اگر متوجه افزایش وزن خود شده اید بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا در حد امکان داروهایتان را عوض یا جایگزین کند. برخی از افراد نیز با شروع مصرف این داروها کمی چاق می شوند چون با خوردن آن ها احساس بهتری پیدا می کند و اشتهایشان باز می شود. همچنین باید بدانید که افسردگی به خودی خود نیز روی تغییرات وزن بدن تأثیر دارد.
کم کاری تیروئید
اگر تیروئیدتان (همان غده ی پروانه ای شکل قسمت جلوی گردن) به اندازه ی کافی هورمون تیروئیدی تولید نکنید احتمال اینکه احساس خستگی، ضعف و سرما بکنید و همچنین وزنتان افزایش پیدا کند بسیار زیاد است. اگر بدنتان به میزان کافی از این هورمون ها در اختیار نداشته باشد متابولیسم بدن کند می شود و بروز افزایش وزن احتمال بیشتری دارد. مصرف دارو برای درمان کم کاری تیروئید، بخشی از وزن اضافه شده را کاهش می دهد. اگر دچار چاقی بی دلیل شده اید بهتر است آزمایش دهید و وضعیت غده ی تیروئیدتان را بررسی کنید.
یائسگی
شروع یائسگی و افت میزان استروژن بدن باعث افزایش وزن می شود. این مسئله از سن 40 تا 50 سالگی کلید می خورد اما دلیل حتمی این افزایش وزن را نمی توان صرفاً به نوسانات هورمونی محدود کرد. افزایش سن باعث کاهش متابولیسم بدن می شود و در نتیجه بدن کالری کمتری می سوزاند. در واقع تغییرات ایجاد شده در سبک زندگی خانم ها بعد از یائسگی مانند کاهش فعالیت های بدنی نیز در افزایش وزن تأثیر دارد. معمولاً افزایش وزن و تجمع چربی بعد از یائسگی به افزایش چربی دور شکم مربوط می شود.
سندرم تخمدان پلی کیستیک
سندرم تخمدان پلی کیستیک یک مشکل هورمونی رایج در بین خانم های در سنین باروری محسوب می شود. این مشکل باعث بروز اختلالات هورمونی شده و عادت ماهانه را تحت تأثیر قرار می دهد. از دیگر عوارض این مشکل افزایش موی زائد و آکنه است. این سندرم تخمدان همچنین باعث مقاوم شدن سلول های بدن نسبت به انسولین می شود در نتیجه وزن بدن بدون دلیل خاصی افزایش پیدا می کند. گفتنی است که افزایش وزن ناشی از این مشکل بیشتر در ناحیه ی شکم دیده می شود و این خانم ها بیشتر در معرض بیماری های قلبی قرار می گیرند.
افزایش سن
اکثر افراد با گذشت زمان و افزایش سن احساس می کنند که متابولیسم بدنشان کند شده است. اگر احساس می کنید هر چه تلاش می کنید لاغر نمی شوید بهتر است یک برنامه ی غذایی مناسب در پیش بگیرید که تمام نیازهای غذایی تان را تأمین کند و باعث چاقی بیش از اندازه نشود. در هر حال با افزایش سن متابولیسم کند شده و احتمال افزایش وزن بیشتر می شود.
با بی خوابی اتفاقاتی در داخل بدن می افتد. به این ترتیب که اختلالاتی در میزان هورمون های اشتها و سیری ایجاد می شود در نتیجه بعد از مصرف هر وعده ی غذایی به اندازه ی کافی احساس سیری نمی کنیدافسردگی
در برخی افراد افسردگی باعث کاهش اشتها می شود. اما در برخی دیگر این حالت روحی به افزایش اشتها منجر می شود. اکثر افراد به پرخوری رو می آورند تا دردها و غصه های خود را فراموش کنند. آگاه باشید که خوردن از روی احساسات به سلامت روحی و جسمی لطمه می زند. اگر احساس افسردگی دارید خیلی زود نسبت به رفع مشکل اقدام کنید تا از بروز هر نوع اضافه وزنی جلوگیری شود.
عدم تنوع در حرکات ورزشی
اینکه ورزش می کنید خوب است. اما انجام حرکات ورزشی تکراری و با شدت یکسان باعث می شود که بدن به آن ها عادت کند. بنابراین با چنین ورزش کردنی کمترین میزان کالری سوزانده می شود. اگر علاوه بر انجام حرکات تکراری و بدون تنوع، به بهانه ی ورزش کردن غذای بیشتری نیز بخورید مشکلات چند برابر خواهد شد. در این صورت بدن کمترین میزان کالری را می سوزاند و به دلیل مصرف مواد غذایی بیشتر، چاق تر نیز می شوید. توصیه می کنیم در حرکات ورزشی تان تنوع ایجاد کنید. اگر خارج از باشگاه ورزش می کنید یک روز پیاده روی کنید، یک روز دوچرخه سواری و روز دیگر ورزش های دیگر. همچنین توصیه می شود که در شدت ورزش نیز تغییراتی ایجاد کنید. به عنوان مثال اگر عادت به پیاده روی دارید با یک سرعت، یک مسافت را طی نکنید. گام هایتان را تند و کند کنید. مسافت را کوتاه و طولانی در نظر بگیرید. گاهی در بین پیاده روی بدوید. حرکات کششی انجام دهید و خلاصه اینکه اجازه ندهید بدنتان به یک ریتم ورزش عادت کند.
آلرژی های غذایی
برخی آلرژی های غذایی حتی اگر جزئی نیز باشند روی افزایش وزن تأثیر دارند. شاید کمی عجیب به نظر برسد اما زمانی که برخی مواد غذایی آلرژی زا را مصرف می کنید امکان بروز عادت و اعتیاد غذایی وجود دارد. یعنی اینکه میل به مصرف این مواد غذایی حتی در حین سیری نیز بیشتر می شود.تبیاناخبار مرتبط :8 راه جادویی برای چاقی طبیعی صورتمناسب‌ترين راه درمان چاقيعلت چاقی مردان پس از ازدواج!


سه شنبه 1 دی 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن