تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837881150




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشف جدید محققان درباره بیماری آلزایمر


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کشف جدید محققان درباره بیماری آلزایمر




دانشمندان استرالیایی مکانیزمی را که در آن رشته‌های عصبی مغز و سیناپس‌ها با شروع زودرس آلزایمر تخریب می‌شوند، تشخیص داده‌اند. این تخریب‌های مغزی قبل از هر‌نوع نشانه‌های عمومی بیماری آلزایمر رخ می‌دهند.





zoomit.ir - مجتبی دوچرخه ساز: دانشمندان استرالیایی مکانیزمی را که در آن رشته‌های عصبی مغز و سیناپس‌ها با شروع زودرس آلزایمر تخریب می‌شوند، تشخیص داده‌اند. این تخریب‌های مغزی قبل از هر‌نوع نشانه‌های عمومی بیماری آلزایمر رخ می‌دهند. محققان بر این باورند که این کشف می‌تواند به تشخیص سریع و درمان‌های احتمالی آن کمک کند.مسئله‌ای که جلوگیری از آن می‌تواند کلید توقف این بیماری باشد.


کشف جدید محققان در باره بیماری آلزایمر



از دست دادن سیناپس‌ها (‌محل اتصال رشته‌های عصبی مغز یا نورون‌ها به یکدیگر) به عنوان اولین تاثیرات بیماری آلزایمر تلقی می شود. در واقع از بین رفتن رشته‌های عصبی مغز، ارتباط نزدیکی با اختلال‌های حافظه‌ای سطحی در بیماران دارد. این بخش خیلی قبل‌تر از زمانی که نورون‌ها و عصب‌های اصلی مغز تخریب می‌شوند، اتفاق می افتد، بنابراین در صورتی که بتوانیم تشخیص دهیم که به چه شکل می‌توانیم پیشرفت این بیماری را در این بخش خیلی ابتدایی متوقف کنیم قادر خواهیم بود به سمت تغییرات بسیار گسترده‌ای حرکت کنیم.

ولادیمیر سیتنیک، سرپرست تیم تحقیقاتی دانشگاه نیو ساوس ویلز می‌گوید:

یکی از اولین نشانه‌های بیماری آلزایمر از دست دادن سیناپس‌ها است– ساختاری که نورون‌های مغز در آن به یکدیگر متصل می شوند‌‌. ما اخیرا مکانیزم مولکول جدیدی را تشخیص داده‌ایم که مستقیما برای از بین رفتن سیناپس‌ها کمک می کند. کشفی که امیدواریم بالاخره در تشخیص سریع و توقف این بیماری کمک کند.
سیتنیک و تیم او تحقیقات خود را روی بافت مغز افراد داوطلبی که به بیماری آلزایمر مبتلا بوده یا بیماری نداشته‌ و فوت کرده‌اند، متمرکز کرده‌اند. این تحقیقات در بخشی از پروتئین مغز بنام «‌ ‌ neural cell adhesion molecule 2 » یا « NCAM2 » انجام شده است.

این مولکول که به جهت تعلق به گروهی از مولکول‌هایی که به صورت فیزیکی اعضا سیناپس‌ها را به هم متصل می‌کند، جزو علاقه‌مندی‌های دانشمندان علوم اعصاب به حساب می‌آید که کمک می‌کند تا نورون‌ها و سیناپس‌ها به مدت طولانی به یکدیگر متصل باقی بمانند.

محققان با مقایسه‌ی دو گروه از بافت‌های مغزی دریافتند که مقدار سینپاتیک NCAM2 در بخش هیپوکامپوس ‌مغز به طور معناداری در کسانی که با نشانه‌های آلزایمر از دنیا رفته‌اند کمتر از سایر افرادی است که بدون این علائم از دنیا رفته‌اند. هیپوکامپوس بخشی از مغز است که در مبتلایان به آلزایمر بخش عظیمی از خرابی‌ها در آن بخش از مغز اتفاق می‌افتد. با توجه به این موضوع که این بخش از مغز وظیفه‌ی تشکیل احساسات و حافظه‌ی ما را دارد لغزشی هرچند سطحی در آن به عنوان نشانه‌های این بیماری تلقی می‌شود.

در تحقیقی که پیش‌تر در مجله‌ی اینترنتی Nature منتشر شده است، محققان به این نتیجه رسیده‌اند که سینپاتیک NCAM2 توسط انبوهی از پروتئین بتا آمولید که در مغز بیماران آلزایمری تولید می‌شود، از بین می‌رود.

انبوه پروتئین بتا آمولید به عنوان کلید اصلی تحقیقات درباره بیماری آلزایمر تلقی می‌شود، چرا که به عنوان پیش برندگان اصلی بیماری آلزایمر شناخته شده‌اند. سیتنیک و تیم او امیدوارند با بررسی از دست رفتن پروتئین NCAM2 به عنوان راهی جدید در تشخیص و درمان این بیماری باشد. وی در این خصوص چنین اظهار نظر کرده است:

تحقیقات ما نشان می‌دهد که از دست رفتن سیناپس‌ها ارتباط کاملا مستقیمی با از دست رفتن پروتئین NCAM2 دارد. مرگ و نابودی پروتئین‌های NCAM2 نیز به علت اثرات سمی پروتئین بتا آمولید است. دروازه‌ای جدید برای تحقیق در مورد درمان‌های احتمالی جدید که بتواند از نابودی پروتئین NCAM2 در مغز انسان جلوگیری کند باز شده است.
با تعداد روز افزون تعداد مبتلایان به این بیماری که پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰ به سه برابر افزایش یابد، دانشمندان در تلاش هستند به راه حلی جامع برسند تا این بیماری را خیلی سریع از پای درآورند.






تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن