پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851637467
ستاد انتخاباتي تهران اصلاح طلبان به زودي تشكيل ميشود
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
ستاد انتخاباتي تهران اصلاح طلبان به زودي تشكيل ميشود
روز نو : كمتر از سه ماه تا روز برگزاري دهمين دوره انتخابات مجلس باقيمانده و از همين رو تكاپوي جناحين سياسي كشور براي موفقيت و كسب حداكثر كرسيهاي پارلمان به اوج رسيده است. براي بررسي شرايط و موقعيت جريان اصلاحات با علي صوفي كه در دولت اول اصلاحات استاندار گيلان در دولت دوم اصلاحات وزير تعاون بوده گفتوگو كردهايم. صوفي از زمره اصلاحطلباني است كه حرفهاي گفتني بسياري درباره انتخابات مجلس دارد. به گفته اين عضو شوراي مركزي حزب اتحاد ملت، اصلاحطلبان با دست فرمان اتحاد و انسجامي كه در انتخابات رياستجمهوري ٩٢ آنها را به موفقيت رساند به انتخابات مجلس دهم ورود پيدا خواهند كرد. علي صوفي اميدوار است نهادهاي مسوول در انتخابات تعهد عملي خود به فرمايش رهبري نظام درباره حق الناس بودن آراي مردم را به نمايش بگذارند. به اعتقاد اين عضو شوراي مركزي حزب اتحاد ملت ايران اسلامي، اصلاحطلبان با همگرايي و دوري از تفرقه ميتوانند اكثريت پارلمان دهم را از آن خود كنند. كمتر از سه ماه تا انتخابات مجلس دهم باقي مانده است. در حال حاضر جريان اصلاحات در چه موقعيتي قرار دارد؟
جريان اصلاحات با فراز و فرودهايي كه از زمان انتخابات رياستجمهوري سال ٨٤ به بعد داشته تجارب مهمي را كسب كرده است. در انتخابات رياستجمهوري ٨٤ در اثر تعدد كانديداهاي اصلاحطلب، عدم انسجام و هماهنگي در داخل جناح و وزنكشي افراد و احزاب، اصلاحطلبان ميدان را به رقيب واگذار كردند و خسارت سنگيني به كشور و نظام وارد آمد و اصلاحطلبان هم دچار محدوديتها و انسداد سياسي شدند. پس از آن انتخابات رياستجمهوري ٨٨ امنيتي شد و هزينه سنگيني را متوجه اصلاحطلبان كرد. آنها در انتخابات ٩٢ در سايه تمكين به عقل جمعي، اجماع و اتفاق نظر توانستند به پيروزي برسند.
براي انتخابات مجلس دهم چه شرايطي وجود دارد؟ آيا همچنان اين وحدت وجود دارد يا خير؟
اصلاحطلبان تصميم دارند با استفاده از تجربيات سال ٩٢ به هر قيمتي كه شده انسجام و اتفاق نظر به دست آمده در سال ٩٢ را حفظ كنند. به همين خاطر سازوكارهايي را پيشبيني كردهاند. در سال ٩٢ در عين اينكه جريانهاي اصلاحطلب فعاليتهاي خود را بهطور مستقل انجام ميدادند اما انسجامي عمومي را با محوريت رييس دولت اصلاحات به وجود آوردند. شوراي راهبردي كه رييس دولت اصلاحات تشكيل داد براي همين منظور بود. چرا كه واقعيت اين بوده كه ما در عين اينكه احزاب اصلاحطلب داريم اما اين جريان تنها از احزاب اصلاحطلب تشكيل نشده و احزاب بخشي از جامعه بزرگ اصلاحطلبي هستند. خيل عظيمي از اصلاحطلبان عضو احزاب نيستند، اعم از نمايندگان يا مديران ادوار اصلاحطلب، شخصيتها و عناصر تاثيرگذار ملي و منطقهاي اصلاحطلب. بنابراين براي اينكه آنها تجميع و منسجم شوند، شوراي راهبردي توسط رييس دولت اصلاحات به وجود آمد كه تلاش ميكرد در همه استانها، شوراي اصلاحطلبان استان توسط مجامع عمومي اصلاحطلبان استان و شهرستانها انتخاب شوند و تصميم لازم براي انتخاب كانديدا و تعيين مصاديق كانديداتوري به صورت غير متمركز از پايينترين سطح تشكيلاتي يعني حوزههاي انتخابيه باشد تا اگر مشكلي پيش آمد شوراي اصلاحطلبان استان ورود كند. در موارد نادري كه در استان حل اختلاف صورت نگيرد به مركز سپرده شود. استراتژي اين بوده كه به هيچوجه از مركز براي حوزههاي انتخابيه تصميمگيري نشود و در كارشان تداخلي به وجود نيايد مگر در شكلدهي سازمان اصلاحطلبان. بنابراينچنين چيزي در شوراي راهبردي تدوين شد و به اجرا در آمد. از سوي ديگر شوراي هماهنگي اصلاحطلبان كه بر حسب طبع كاريشان كه فعاليت حزبي است برخي فعاليتهاي استاني را به عهده داشتند. نهايتا قرار شد كه شوراي راهبردي و شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات هم در سطح ملي يكي شود و هم در سطح استاني و منطقهاي. بنابراين شورايعالي سياستگذاري تشكيل شد كه هم شوراي راهبردي و هم شوراي هماهنگي اصلاحطلبان و هم سازمان انتخاباتي دكتر عارف را پوشش ميدهد و به تشكيلاتي واحد تبديل شده است. در راس اين تشكيلات آقاي عارف قرار گرفته است. رييس دورهاي شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات كه آقاي سيد حسين موسوي تبريزي است به عنوان نايبرييس شورايعالي انتخاب شده است و آقاي موسوي لاري كه رييس شوراي راهبردي بود ديگر نايبرييس اين شورا است. به اين ترتيب با تشكيل چند كار گروه درون شورايعالي سياستگذاري همان كار با چند اصلاح با سرعت ادامه پيدا كرده است. ما اميدوار هستيم كه در سايه اين تدبير، وفاق و همدلي اصلاحطلبان بتوانند نهايتا به ليست واحد در سراسر كشور دست يابند و از تعدد كانديداها در حوزههاي انتخابيه و رقابت دروني اصلاحطلبان جلوگيري شود. همچنين اميدواريم فضاي انتخاباتي عادلانه و آزاد باشد تا كانديداهاي اصلاحطلب بتوانند به ميدان رقابت پا گذارند در اين صورت ميتوانيم اكثريت مجلس آينده را به دست آوريم.
اصلاحطلبان در هر دوره از انتخابات با موانعي روبهرو بودند. مهمترين موانعي كه در برابر اصلاحطلبان در انتخابات مجلس وجود داشته و دارد چيست؟
بزرگترين مانعي كه در برابر پيروزي اصلاحطلبان در انتخابات وجود دارد اقدامات خارج از چارچوب قانون است كه عمدتا براي اصلاحطلبان مانع ايجاد كرده و سبب شده كه در تاييد صلاحيت اصلاحطلبان اعمال سليقه شود. اميدوار هستيم كه در اين دوره كاملا با حمايت دولت ملاك ارزيابي صلاحيت كانديداها همان منابع چهارگانه قانوني باشد به گونهاي كه برخي از مداخلات خارج از قانون صورت نگيرد و از دخالتهايي كه بعضا از طرف نهادهايي كه در انتخابات جايگاه قانوني ندارند، جلوگيري شود. اجازه دهند كه مردم خودشان تصميم بگيرند و كانديداهاي مورد نظرشان در صحنه باشند تا تضميني براي مشاركت حداكثري مردم باشد.
مساله تاييد صلاحيتها در دورههاي پيشين انتخابات نيز وجود داشت و ممكن است در اين دوره از انتخابات نيز همان وضعيت برقرار باشد. شما اشاره كرديد كه اصلاحطلبان در سالهاي گذشته تجربياتي به دست آوردهاند و احتمالا اين تجربيات در اين زمينه هم بوده است. اصلاحطلبان چه راهبردها و راهكارهايي را آموختهاند براي اينكه بتوان از اين مانع عبور كرد؟
به هر حال در سالهاي گذشته تجربياتي براي اصلاحطلبان و نظام حاصل شد و موانع جدي مشاركت حداكثري مردم شناسايي شد كه در موضعگيريهاي مقامات نظام خصوصا شخص رهبري در انتخابات سال ٩٢ تجلي پيدا كرد. ايشان تاكيد كردند كه راي مرد حقالناس است و در حق الناس خيانت نكنيد. ايشان از همه مردم اعم از كساني كه در داخل و خارج كشور يا داخل و خارج نظام هستند دعوت كردند كه در انتخابات شركت كنند. انتخابات مجلس نهم با مشاركت حداقلي مواجه شد. مشاركت مردم يكي از مهمترين تضامين حفظ نظام است. اگر مردم مشاركت نكنند حتما با مشكل مواجه خواهيم شد ضمن اينكه ما با كشورهاي ديگر فرق داريم. ما در كشوري زندگي ميكنيم كه انقلاب شده است و اين انقلاب با حضور مردم در صحنه به وجود آمده است. بنابراين براي حفظ آن نيز مردم بايد در صحنه حضور پيدا كنند. در قانون اساسي اركان نظام طوري پيشبيني شده كه مستقيم يا با يك واسطه توسط مردم انتخاب ميشوند. تاكيد بنيانگذار جمهوري اسلامي هم هميشه اين بوده كه ميزان راي مردم است. مردم هستند كه اصالت دارند و هيچ كس حق ندارد مانع شود. اينها همه تجربياتي بود كه به دست آمد. بايد اين را بدانيم كه با برخي از موانعي كه ايجاد ميشود ضربه سنگيني به مشاركت مردمي وارد ميشود. مقام معظم رهبري سعي كردند با بياناتشان آن ضربه را جبران كند كه تاثير زيادي هم داشت. از طرف ديگر دولت مصمم است. موضع رياستجمهوري، وزير اطلاعات و وزير كشور اين بود كه ما سعي خواهيم كرد حقي از كانديداها ضايع نشود و ملاك ارزيابي همان مراجع چهارگانه قانوني قرار بگيرد. اگر چنين چيزي اتفاق بيفتد و اميد هم در اين مورد بيشتر است، اميد است كه در اين دوره از انتخابات نسبت به دورههاي پيشين با موانع كمتري مواجه باشيم. از سوي ديگر شورايعالي سياستگذاري اصلاحطلبان كارگروهي تحت عنوان تعامل و رايزني را پيشبيني كرده است كه كارش تعامل با عوامل اجرايي و نظارتي است تا موانع موجود در دورههاي پيشين انتخاباتي برطرف شود.
اين كار گروه تا الان هم تعاملي داشته است؟ اگر داشته اين تعاملات چه نتايجي در بر داشته است؟
به صورت فردي برخي از افراد كارگروه تعاملاتي داشتند. مثلا آقاي رهامي كه رييس كارگروه تعاملات است قبلا با برخي از اعضاي شوراي نگهبان نشستي داشته است. برخي ديگر از آقايان نيز تماسهاي فردي داشتند. با دولت تا به امروز نشستهاي مفصلي گذاشته شده است. با وزارت كشور، معاون اول رييسجمهور و تا جايي كه ممكن بود برخي دوستان با شخص رييسجمهور تماسهايي داشتند. چه به عنوان دستگاههايي كه نقش اجرايي انتخابات را به عهده دارند و چه به عنوان دستگاههايي كه نقش نظارتي دارند، تماسهايي داشتيم. از اين پس نيز به صورت سازمان يافتهتر اين تعاملات را انجام خواهيم داد.
تا به الان نتيجه اين تعاملات مثبت بوده است؟
شنيدهها حاكي است كه مثبت بوده است. حتي شنيدههايي از آيتالله هاشميرفسنجاني هست كه او نيز ارزيابي مثبتي از تعاملات داشته است.
واگذاري تصميمات به شوراي اصلاحطلبان در هر استان چه مزيتهايي دارد؟ اصولا تصميمگيريهاي جداگانه مشكلاتي نخواهد داشت يا باعث تفرق نخواهد بود؟
اين مساله تابع برخي ملاكها و معيارهايي است كه از طرف شورايعالي سياستگذاري به عنوان سازوكار انتخاب كانديداها به استانها ابلاغ خواهد شد. در آن چارچوب سعي ميشود افراد اصلاحطلبي كه اقبال عمومي بيشتري به آنها تشخيص داده ميشود و ميزان راي آوري آنها بالاتر است، انتخاب شوند. همچنين سعي ميشود تا ديگران با ميثاق نامهاي كه در زمان كانديداتوري امضا ميكنند ملتزم شوند كه به نفع كانديدايي كه از نظر اصلاحطلبي و راي آوري شاخص است، كنار بكشند. تلاش ميكنيم در حوزههاي انتخابيه تك نماينده يك كانديدا داشته باشيم. به همان تعداد نمايندگاني كه يك استان لازم دارد به همان تعداد كانديداي اصلاحطلب باقي بماند تا بتوانيم در مقابل رقيب آراي اصلاحطلبان را تجميع كنيم و از تشتت آرا و در نتيجه بهرهبرداري رقيب از اين جريان جلوگيري كنيم. با اين سازوكاري كه پيشبيني شده ما ميتوانيم به ليست واحد سراسري دسترسي پيدا كنيم. ارايه ليست واحد از طرف اصلاحطلبان بهطور جدي و سازمان يافته دنبال ميشود. ما ميتوانيم اميدوار باشيم كه در سايه اين سازوكار نيروهايمان را در سرتاسر كشور انسجام بخشيم.
كساني كه در ليست تهران يا حوزههاي انتخابيه به عنوان كانديد انتخاب ميشوند، چه مولفهها و پارامترهايي بايد داشته باشند؟ ما نيروهاي متعددي با ظرفيتهاي مختلف در جريان اصلاحات داريم و موانعي نيز پيشروي ما وجود دارد. با توجه به اين دو موضوع كانديداي اصلاحطلب چه ويژگيهايي بايد داشته باشد؟
تهران سازوكار جدايي نسبت به كل كشور خواهد داشت. تنها حوزه انتخابيهاي كه ناچار هستيم براي آن ستاد انتخاباتي داشته باشيم تهران است. الان در نخستين قدم تلاش ميكنيم تا ستاد انتخاباتي تهران شكل گيرد. ستاد انتخاباتي تهران هنوز شكل نگرفته است. ما در شهرستانها و استانها ستاد نخواهيم داشت. ستاد انتخاباتي در آنجا توسط كانديداهاي انتخاباتي تشكيل خواهد شد اما در تهران براي ٣٠نفر يك ستاد انتخاباتي مستقل تشكيل ميشود. البته اين ستاد انتخاباتي مانع تشكيل ستادهاي فردي و شخصي نيست. يك ستاد انتخاباتي جمعي ٣٠ نفره در تهران شكل خواهد گرفت. الان در نخستين قدم تلاش ميشود كه اين كار انجام شود.
كارگروههاي شورايعالي سياستگذاري تشكيل ستاد انتخاباتي را به عهده دارند؟
نه. تشكيلات ستاد انتخاباتي جداست و ربطي به كارگروهها ندارد اما زير مجموعه و زيرنظر شورايعالي سياستگذاري است. آنها مينشينند و معيار و ملاك تعيين ٣٠نفر را مشخص ميكنند. طبعا نوعي سهميهبندي در تعيين ٣٠نفر كانديدا خواهيم داشت. اين سهميهبندي ميتواند از نظر اقشار اجتماعي باشد يا از نظر حضور جوانان، زنان و نخبگان پيشبيني شود. ممكن است چهرههاي ملي مشخصي در ليست حضور داشته باشند. كما اينكه دكتر عارف قطعا يكي از كانديداهاست و سر ليستي او تا الان منظور شده است. در كنار آنها ممكن است چهرههاي دانشگاهي باشند. ممكن است سهمي براي جامعه كارگري، زنان و جوانان در نظر گرفته شود. اين چيزي است متصور است كه در آينده در تعيين ليست ٣٠ نفره در نظر گرفته شود. ويژگيهاي آن مشخصا هنوز تعيين نشده است. آن مساله منوط به شكلگيري ستاد انتخاباتي تهران است كه در حال حاضر در تدارك آن هستند.
ويژگي كانديداهاي اصلاحطلب از نظر شما چيست؟
بنده فكر ميكنم نمايندگان مجلس مخصوصا در طيف اصلاحطلب بايد تركيبي از افراد مجرب و تاثيرگذار باشند، در كنار چهرههاي جديد و جوان علمي و تخصصي كه بتوانند در مجلس كارايي داشته باشند و اجتماعي را تشكيل دهند كه در تعيين هيات رييسه و در كميسيونهاي مختلف به عنوان روساي كميسيونها نقش ايفا كنند. نه ميتوان تماما عرصه را به چهرههاي جديد واگذار كرد و نه ميتوان تنها از چهرههاي مجرب و با سابقه استفاده كرد بلكه بايد ليست اصلاحطلب تركيبي از اين دو باشد. چهرههاي سرشناس با رزومههاي كاري بالا در كنار چهرههاي تخصصي، دانشگاهي، زنان و جوانان بايد جايي در ليست اصلاحطلبان داشته باشند.
مساله راي آوري اهميت دارد. چه سازوكاري باعث ميشود كه چهرههاي جديد بتوانند راي بياورند؟
اين مساله در هر حوزه انتخابيه متفاوت است. ليست انتخاباتي در تهران بسيار تاثيرگذار است، يعني اگر چهرههاي ناشناختهاي باشند اما در ليست تهران قرار گيرند امكان راي آوري بالايي خواهند داشت. در حوزههاي انتخابيه كوچكتر مثل برخي مراكز استان كه ليست تاثيرگذار است نيز ميتوان سهميه اينچنيني در نظر گرفت اما وقتي در حوزههاي انتخابيه كوچكتر برويم مثل جاهايي كه تعداد انگشت شمار نماينده ميخواهد ديگر ليست سراسري تعيينكننده نيست بلكه قابليت فرد در آنجا تعيينكننده است. فرد بايد در گذشته در آن منطقه كار كرده و آراي مردم را به سمت خود جلب كرده باشد.
چه حوادث و اتفاقاتي درون اردوگاه جريان اصلاحات، چه درون مرزهاي اصلاحطلبي و چه بيرون از مرزهاي آن ميتواند مشكل زا باشد؟
در درون جبهه اصلاحات عمدهترين عاملي كه ميتواند مشكل زا باشد تفرقه و تشتت بين اصلاحطلبان است كه عملا در سال ٩٢ مرتفع شده است و در انتخابات آينده نيز با سازوكارهاي تعريف شده و وفاق حاصل شده من اميدوارم كه بالاي ٩٥درصد ديگر متغيرهاي غير قابل كنترل را به متغيرهاي كنترل شده تبديل كنيم. ميتوان گفت نگراني از اين جنبه در داخل اردوگاه اصلاحطلبي وجود نخواهد داشت.
الان افرادي هستند كه بر ائتلاف انتخاباتي با اصولگرايان معتدل تاكيد دارند. آقاي موسوي لاري هم اشاره كردند كه با اصولگرايان معتدل ائتلاف نميكنيم. اين مساله اصولا چقدر امكانپذير است؟
ما ائتلاف انتخاباتي با اصولگرايان نخواهيم داشت اما ائتلاف درون مجلس محتمل و قابل پيشبيني است. ما به دنبال اين هستيم كه نمايندگان اصلاحطلب و نمايندگان اصولگراي معتدل در مجلس تعامل خوبي با يكديگر داشته باشند و در مواقع حساس و كليدي با هم ائتلاف داشته باشند. اين مساله قابل پيشبيني است اما بر اساس آنچه از مواضع سران اصلاحطلب ديده ميشود، چنين ائتلافي در انتخابات منتفي است.
دنبال كنندگان اين ائتلاف چه هدفي دارند؟
به هر حال برخي ممكن است پيشبيني يا تحليلشان از شرايط اين باشد كه اصلاحطلبان نميتوانند اكثريت مجلس را به دست آورند و لازم بدانند كه قبل از تشكيل مجلس با اصولگرايان معتدل تعامل داشته باشند. اين يك اختلاف ديدگاه است. اين صحبتها و تاكيدها بيشتر از سر اين موضوع است.
طيف معتدل اصولگرايان، آقاي لاريجاني و از سوي ديگر آقاي ناطق نوري اساسا تمايلي به ائتلاف با جريان اصلاحطلب نشان دادهاند؟
خير. در آنها نيز چنين تمايلي ديده نشده است.
در مجموع رابطه اصلاحطلبان را با دولت آقاي روحاني چطور ارزيابي ميكنيد؟ با توجه به آنچه در دو سال گذشته بين اصلاحطلبان و دولت روحاني گذشته است و اكنون كه نزديك به انتخابات هستيم، رابطه دولت و اصلاحطلبان را چطور ميبينيد؟ به هر حال دولت وظايفي را در انتخابات به عهده دارد.
به هر حال اين يك واقعيت است كه دولت روحاني ادعاي اصلاحطلبي ندارد اما در اينكه تا الان اصلاحطلبان خود را موظف به حمايت از دولت ميدانستند، ترديدي نيست. آنها اين رويه حمايت از دولت را همچنان ادامه خواهند داد. دولت هم متقابلا تعامل خوبي با اصلاحطلبان دارد و تا الان جدايي محسوسي بين دولت و اصلاحطلبان احساس نشده است.
بهترين فردي كه بتواند در انتخابات مسووليت اصلاحطلبان را به عهده داشته باشد، كيست؟
الان مسووليت انتخاباتي اصلاحطلبان به صورت خرد جمعي در شورايعالي سياستگذاري است. در راس آن آقاي عارف و نايبرييس آقاي موسوي تبريزي و آقاي لاري هستند.
تابعيت از رهبري كاريزما در جريان اصلاحات كه در مواقع بحراني بتواند مديريت كند چقدر وجود دارد؟
همه تحت لواي رهبري رييس دولت اصلاحات انجام وظيفه ميكنند تا الان هم شخصيت كاريزماي او بوده كه تاثيرگذار بوده است و ما را به اينجا رسانده است. تا الان آنچه حاصل شده به خاطر رييس دولت اصلاحات بوده است.
شورايعالي سياستگذاري و شوراي راهبردي را مرهون رهبري رييس دولت اصلاحات ميدانيد؟
بله. هيچ ترديدي در آن نيست. رييس دولت اصلاحات بود كه توانست انسجام كنوني اصلاحطلبان براي انتخابات مجلس دهم را به وجود آورد و همه هم آن را پذيرفتهاند.
اگر مجلس آينده مجلسي با اكثريت اصلاحطلب باشد مهمترين اولويتهاي خود را بر اصلاح چه اموري بايد قرار دهد؟ كداميك از حوزههاي كشور نيازمند حركت و تحول بيشتري است؟
اصلاحطلبان هر كاري كه در مجلس دهم انجام ميدهند بايد در قالب اسناد سراسري صورت گيرد. يكي از اين اسناد مهم سند چشمانداز ٢٠ساله است و ديگري سند برنامه پنجساله ششم است. همچنين اصلاحطلبان در برنامه بودجه سالانه ميتوانند نقش ايفا كنند. برنامه مفصلي در اين رابطه تدارك ديده شده است كه برنامه كاري نمايندگان اصلاحطلب در مجلس آينده است. دو سالي است كه روي آن كار شده و قرار است كه نهايي شده و به كانديداهاي اصلاحطلب ابلاغ شود تا آن را در تبليغات و برنامههايي كه در حوزههاي انتخابيه دارند به مردم اعلام كنند. محورها در همه زمينههاي سياسي، اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي است.
اشاره كرديد كه دو سال است روي اين برنامهها كار ميشود. چه كساني اين كار را انجام دادهاند؟
در تشكيلات آقاي عارف كارگروهي بوده كه روي برنامه نمايندگان اصلاحطلب در مجلس بهطور منسجم كار كرده است. همچنين در اتاق فكر آقاي عارف روي آن كار شده است. احزاب به صورت مستقل كارهايي را در اين زمينه انجام دادند. اينها نهايتا تجميع و به صورت يك برنامه واحد ارايه ميشود.
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
اعضای ستاد انتخاباتی جبهه اصلاح طلبان در تهران مشخص شدند
مجید محتشمی احمد شریف سعید یاری فرح خسروی و محمدزارع فومنی به عنوان اعضای ستاد انتخاباتی جبهه اصلاح طلبان در تهران انتخاب شدندبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی احرارگیل اعضای ستاد انتخابات جبهه اصلاح طلبان مشخص شدند و قرار است تا پایان وقت اداری امروز مسئول ستاد انتخاباتی این جبههاعضای ستاد انتخاباتی جبهه اصلاحطلبان در تهران مشخص شدند+اسامی
اعضای ستاد انتخاباتی جبهه اصلاحطلبان در تهران مشخص شدند اسامیمجید محتشمی احمد شریف سعید یاری فرح خسروی و محمدزارع فومنی عضو ستاد انتخاباتی جبهه اصلاحطلبان در تهران هستند به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس اعضای ستاد انتخابات جبهه اصلاحطلبان مشخص شدند و قرار ااز تشکیل ستاد انتخاباتی تا برگزاری کنگره مجمع اصلاح طلبان کشور در مشهد
ستاد انتخابات مجمع مشورتی اصلاح طلبان خراسان رضوی تشکیل و کنگره ی مجمع اصلاح طلبان کشور نیز دی ماه امسال در مشهد برگزار می شود به گزارش تابناک رضوی براساس شنیده ها این روزها مجمع مشورتی اصلاح طلبان با تشکیل ستاد انتخاباتی خود به ریاست حسین فرزین عزم خود را برای حضور جدی در انتخافقط یک لیست انتخاباتی منتشر میکنیم/ شعار اصلاحطلبان بزودی مشخص میشود
عارف در نشست خبری فقط یک لیست انتخاباتی منتشر میکنیم شعار اصلاحطلبان بزودی مشخص میشود رئیس شورایعالی سیاستگذاری انتخابات اصلاحطلبان اظهار داشت به گزارش خبرنگار ایلنا محمدرضا عارف در نشست خبری شورای عالی سیاستگذاری انتخابات اصلاحطلبان با تبریک به مناسبت هفته وحدت اظهعارف:هیچ لیست انتخاباتی برای تهران تهیه نشده است/موسوی لاری:زنان و مردان اصلاحطلب در انتخابات حضور پیدا کنند/
عارف هیچ لیست انتخاباتی برای تهران تهیه نشده است موسوی لاری زنان و مردان اصلاحطلب در انتخابات حضور پیدا کنند مرعشی این دولت با سهمیه اصلاحطلبان سر کار آمده است نشست مشترک انتخاباتی شورای اصلاح طلبان سراسر کشور با شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاحطلبان عصر امروز به ریاست ممیز انتخابات اصلاح طلبان در ۳۱ استان کشور تشکیل شد
94 09 22 - 21 53 شماره 13940922001616 http fna ir 70ZYO4 کپی آدرس مورد نظر کپی شد در جلسه امشب میز انتخابات اصلاح طلبان در ۳۱ استان کشور تشکیل شد کارگروه استان های شورای سیاست گذاری - انتخاباتی اصلاح طلبان امشب در گزارش خود به اعضای ۹۴ ۰۹ ۲۲ – ۲۱ ۵۳ شماره ۱۳۹۴۰۹۲۲۰۰۱۶۱۶ htآخرین آمار داوطلبان مجلس خبرگان رهبری/ توصیه رئیس ستاد انتخابات فرمانداری تهران به داوطلبان
آخرین آمار داوطلبان مجلس خبرگان رهبری توصیه رئیس ستاد انتخابات فرمانداری تهران به داوطلبان رئیس ستاد انتخابات و معاون سیاسی انتظامی فرمانداری تهران گفت طی دو روز گذشته ۱۶ نفر با مراجعه به فرمانداری و ستاد انتخابات مستقر در وزارت کشور برای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبریمیزهای انتخاباتی اصلاح طلبان در استان ها راه اندازی شد
رئیس کارگروه استان های شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان گفت ستادهای انتخاباتی با محوریت خود کاندیدا و احزاب حامی آنها شکل می گیرد یعنی بعد از اینکه لیست کاندیدا نهایی شد ستادها با محوریت احزاب و کاندیدا تشکیل می شود فارس حسین مرعشی رئیس کار گروه استان های شورای سیاست گذاری اصلاح طنشست انتخاباتی شورای اصلاحطلبان سراسر کشور با شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان
جمعه ۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷ ۱۹ نشست مشترک انتخاباتی شورای اصلاحطلبان سراسر کشور با شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاحطلبان برگزار شد به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا شورای اصلاحطلبان سراسر کشور با شورای عالی سیاستگزاری انتخاباتی اصلاحطلبان عصر امروز جمارائه لیست انتخاباتی جداگانه دو شاخه اصلاح طلبان
شورای سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان که با کارکرد یکپارچه سازی احزاب و تشکل های سیاسی شکل گرفته در حال تهیه لیست های انتخاباتی بدون حضور دو شاخه خود یعنی جبهه اصلاح طلبان تحت مدیریت حق شناس و محتشمی است آرمان پرس شورای سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان به دنبال تشدید اختلافات-