تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بعد از من با خوارج نجنگيد (آنان را نكشيد)؛ زيرا كسى كه طالب حق باشد و به آن نرسد، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815172033




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سعیدی: ایجاد موسسه های حمایت از محرومان باید در کشور سراسری شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سعیدی: ایجاد موسسه های حمایت از محرومان باید در کشور سراسری شود
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت : برای ریشه کن کردن متکدیان در جامعه ، باید موسسه های حمایت از محرومان با استفاده از ظرفیت های مردمی در سراسر کشور تاسیس شود.


محمد اسماعیل سعیدی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به ضرورت ایجاد موسسه های حمایت از محرومان در سراسر کشور اظهار کرد: برای حذف متکدیان و گدایان در جامعه ، نیازمند به موسسه های حمایت از محرومان در سراسر کشور هستیم تا بتوانیم با نظارت بر این افراد و رسیدگی به وضعیتشان ، این معضل را ریشه کن کنیم. 


وی تصریح کرد : در حال حاضر تنها 2 تا 3 استان در زمینه حمایت از محرومان و مستمندان فعال هستند که باید تعداد این استان ها را گسترش دهیم.


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در خصوص ضرورت گسترش این نوع از موسسه ها افزود: اگر تعداد موسسه های حمایت از محرومان در سراسر کشور افزایش یابد ، دیگر شاهد وجود متکدیان و آسیب های اجتماعی ناشی از آن‌ها نخواهیم بود و این امر کمک شایانی را در جهت پیشرفت و تامین کشور می کند.


وی با بیان اینکه در اجرای این طرح نیازمند به ظرفیت های مردمی هستیم، ادامه داد: با وجود اینکه استفاده از ظرفیت های مردمی در پیشبرد این برنامه بسیار موثر خواهد بود اما متاسفانه تاکنون نتوانسته ایم در عرصه های اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی از آن‌ها استفاده کنیم. 


سعیدی ضمن اشاره به ضرورت تکریم از خیران و حمایت گران این عرصه نیز تاکید کرد: اگر امروز شهر تبریز بدون متکدیان و گدایان است بدلیل وجود موسسه حمایت از محرومان و مستمندانی است که در 40 سال پیش تاسیس شد ، بنابراین با نظارت و رسیدگی به این افراد و گسترش موسسه ها ، می توانیم متکدیان شهر را ساماندهی کنیم.


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: چنانچه بخواهیم از ظرفیت های مردمی استفاده کنیم ، این موضوع نباید به گونه ای باشد که به آن‌ها امر شود بلکه آن‌ها را باید در جریان شرایط و مشکلات قرار داده تا با استفاده از حس نوع‌دوستی خود در این مسیر یاری دهنده باشند. 


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.



انتهای پیام/ 



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

باهنر: شاخص‌های آسیب‌های اجتماعی در جامعه در نقطه بحرانی قرار دارد
پزشکان بهزیستی کمترین سطح دریافتی را دارند
اقتدار نظام به خودکفایی و خارج کردن نیازمندان از چرخه‌های حمایتی است
تسهیلات 750 میلیون ریالی قرض الحسنه به کارفرمایان برای طرح های مددجویی
سن زنان سرپرست خانوار در حال کاهش است
توزیع سبدهای غذایی و برپایی سفره های افطاری برای نیازمندان
نبود شاخص فقر در کشور هزینه رفع فقر را افزایش داده است
بارعایت عدالت بایداز افزایش فقردرایران جلوگیری کرد
نبود پوشش بیمه اجتماعی همگانی منشا 50 درصد فقر در کشور





۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن