تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):فاطمه بانوى زنان بهشت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850478698




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آنچه که باید در مورد جرم گوش بدانید (+عکس)


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: آنچه که باید در مورد جرم گوش بدانید (+عکس)
جرم گوش چیزی است که بیشتر ما ترجیح می‌دهیم در حضور دیگران از آن حرف نزنیم. مثل سایر ترشحات، اغلب در خلوت به سراغش می‌رویم اما همچنان برای بسیاری جذابیت‌های خودش را دارد.

در گذشته از آن به عنوان مرهم زخم و مسکنی برای زخم‌های عمیق استفاده می‌کردند.

اما جرم گوش کارایی بیشتری دارد. تحقیقات نشان داده که جرم گوش می تواند نشان دهنده افزایش تدریجی آلودگی در بدن باشد، و حتی می تواند برای تشخیص بعضی از بیماری‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

در اینجا به پنج نکته در مورد جرم گوش اشاره می‌کنیم که احتمالا نمی دانستید.

جرم گوش چگونه بیرون می‌آید



آنچه که باید در مورد جرم گوش بدانید (+عکس)



جرم یا موم گوش از یک غده در کانال گوش ترشح می شود. سلول‌های درون کانال گوش، سلول های خاصی در بدن انسان هستند که حرکت می کنند. پروفسور شکیل سعید از بیمارستان گوش و حلق و بینی ملی سلطنتی لندن می گوید "شما می توانید یک قطره جوهر در گوش بگذارید و در طی چند هفته شاهد حرکت کردنش باشید، حرکتی که توسط سلول‌ها انجام می‌شود" اگر این اتفاق نیفتد، کانال کور و کوچک گوش پر خواهد شد از سلول های مرده‌ای که در جریان پوست انداختن تولید می شوند.

این حرکت همچنین جرم گوش را که توسط غده‌های تغییر یافته عرق تولید شده، بیرون می راند ( این غده ها کانال گوش را پوشانده‌اند). گفته می‌شود که حرکت های معمول آرواره هنگام خوردن و صحبت کردن، به این حرکت کمک می کنند.

پروفسور سعید دریافته که جرم گوش گاهی با بالا رفتن سن تیره‌تر می شود و درآن دسته از مردان که گوش هایشان با زیاد شدن سن پرموتر می‌شود بعضا جرم گوش در جنگلی از مو گرفتار می‌شود.

جرم گوش خاصیت میکروب‌کشی دارد



آنچه که باید در مورد جرم گوش بدانید (+عکس)



جرم گوش حاوی مومی روغنی و کراتینوسیت‌ها- سلول‌های مرده است. مابقی آن ، ترکیبی از مواد متفاوت است.

حدود ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ از غده‌ها، پتیدهای ضد میکروب تولید می کنند و همزمان غده های چربی نزدیک سلول های مو به این مخلوط الکلی، یک ماده چرب به نام اسکوالین (squalene)، کلسترول و تری گلیسرید اضافه می کنند.

میزان ترشح جرم گوش میان مرد و زن، یا پیر و جوان چندان تفاوتی ندارد، اما در یک تحقیق کوچک نشان داده شده که میزان تری گلیسرید آن بین ماه های نوامبر و ژوئیه کمتر می شود.

جرم گوش همچنین حاوی آنزیم ضد باکتری لیزوزم است که می تواند دیوارهای باکتری سلول را از بین ببرد. بعضی محققان به این موضوع اعتقاد چندانی ندارند و می‌گویند این بهترین محیط برای رشد باکتری است.

به ریشه خانوادگی شما بستگی دارد


بر اساس تحقیق دانشمندان موسسه مونل در فلیپین، گوش مردم آسیا جرم متفاوتی نسبت به غیرآسیایی‌ها تولید می کند. کروموزوم ۱۶ محل ژن "خشک" و "تر" برای جرم گوش است، که در آن ژن تر غالب است.

یک تغییر کوچک در ژن ABCC۱۱ هم به نوع خشک جرم گوش مربوط است و هم باعث کاهش بوی زیربغل در افراد چینی، ژاپنی و کره ای شده است.

تحقیق آمریکایی تمرکز ۱۲ ترکیب ناپایدار در جرم گوش را در گروهی مرکب از مردان سفید پوست و از شرق آسیا اندازه گرفته است.در ۱۱ نمونه از ۱۲ مورد جرم گوش سفیدپوستان، مقدار بیشتری از ترکیبات دارای بو داشت.

کیت پریج از موسسه مونل می گوید تحقیق آنها در مورد بوی جرم گوش اولین قدم اول برای فهمیدن این موضوع است که آیا می‌شود ازآن برای تشخیص بیماری استفاده کرد یا نه.

این موسسه در مورد یک اختلال ژنتیکی نادر به نام بیماریmaple syrup urine تحقیق می کند که توسط بوی جرم گوش به راحتی قابل تشخیص است. نمونه‌برداری از گوش بسیار ساده‌تر و ارزان‌تر از انجام تست ژنتیک است.

دکتر پریج می‌داند که تخصص او ممکن است عجیب به نظر بیاید. او می گوید "وقتی به کسی می‌گویم که روی بوی بدن کار می‌کنم، می‌خندد اما وقتی برایشان اهمیت موضوع را توضیح میدهم یا می گویم چقدر اطلاعات می تواند از طریق اینگونه تحقیقات بدست بیاید، اغلب دلیل کارم را می‌فهمند."

یک مکنده به جای سرنگ شستشوی گوش می تواند به تمیز کردنش کمک کند



آنچه که باید در مورد جرم گوش بدانید (+عکس)



کری رابرتز گفت این روش "شگفت انگیز" بود، کری رابرتز حدود ۴۰ سال دارد. او مشکل جرم گوش دارد و چندین بار پیش پزشک عمومی گوشش را ششتشو داده، روغن داغ را امتحان کرده ولی در نهایت هر دو گوشش گرفته است.
خانم رابرتز تصمیم گرفت که با پرداخت هزینه ، روش درمان مایکرو ساکشن micro-suction را امتحان کند، که در آن کانال گوش را با مکنده ظریفی تمیز می کنند.

پروفسور سعید این روش را به شستشوی گوش با سرنگ ترجیح می دهد. او می گوید "با روش شستشوی گوش با سرنگ، شما چشم بسته جلو می روید و چیزی زیر نگاه مستقیم شما نیست. اگر از آب استفاده می کنید، آب باید از جرم بگذرد و هنگام بیرون آمدن، جرم را با خودش برگرداند. اگر راهی نباشد، آب نمی تواند عبور کند و نمی توان با زور عبورش داد. آسیب رساندن به پرده گوش در هنگام شستشوی گوش با سرنگ چیز رایجی نیست، اما اتفاق می افتد".

در روش مایکرو-ساکشن، در تمام مراحل شما با میروسکوپ داخل کانال گوش را می بینید.

کری گفت که این فرآیند "بی درد، کمی با سر و صدا و بسیار سریع" انجام می شود. او اضافه می کند "احساسش شبیه زمانی است که در دندانپزشکی لوله مکش آب در دهان شما است، ولی در اینجا لوله در گوش شماست. این روش معجزه آساست.

کری به روش تازه اعتقاد پیدا کرده. او می گوید "من از این به بعد هربار برای معالجه خواهم رفت. خیلی از روش شستشوی گوش با سرنگ بهتر است و من بعد از انجام کار ، احساس سرگیجه و ضعف ندارم، این روش خیلی سریع تر است و مجبور نیستم یک هفته با روغن زیتون وقت تلف کنم".

چرک گوش می تواند دستگاه کنترل آلودگی باشد



آنچه که باید در مورد جرم گوش بدانید (+عکس)



ابزار گوش در سال های ۱۸۰۰


جرم گوش مانند بسیار از ترشحات بدن، می تواند نشانه وجود سموم خاصی در بدن مانند فلزات سنگین باشد. اما جای عجیبی برای معاینه است و از یک آزمایش خون ساده قابل اعتمادتر نیست.

تعداد کمی از اختلالات گوارشی روی جرم گوش تاثیر می گذارد. برجسته ترین دستاورد علمی در مورد جرم گوش در سالهای اخیر، جرم ۲۴ سانتی متری است که در گوش یک نهنگ آبی پیدا شده بود.

برخلاف انسان که جرم گوش و سلول های مرده خود را بیرون می ریزد، نهنگ جرم گوش خود را نگه می دارد. این جرم وقایع زندگی نهنگ را ثبت می کند مانند حلقه های درخت که فصول خشک و مرطوب را در طول عمرش نشان می دهد.

جرم گوش توسط ساشا اوشنکو، محقق محیط زیست در دانشگاه بایلور در ایالت تگزاس، بررسی شده است. او و تیمش دریافتند که در طول زندگی یک نهنگ نر ۱۲ ساله، او با ۱۶ آلاینده سمی از جمله سم کشنده مواجه شده است. او در سال اول زندگی بیش از هر زمان دیگر، در معرض آلاینده‌ها بوده است. به این معنی که احتمالا سموم از مادر به جنین یا از شیر به نوزاد منتقل شده‌اند. در سن بلوغ میزان زیادی از از هورمون استرس کورتیزول در جرم گوش نهنگ دیده می‌شد. سنی که در آن اولویت برای نهنگ، رقابت برای یافتن جفت بوده است.

منبع: فرارو


تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۲۶ آذر ۱۳۹۴ - 17 December 2015





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 194]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن