محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845767751
پاسخ علینقی مشایخی به یادداشت کیهان /ردپای استارت آپهای ایرانی به کجا میرسد؟
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: پاسخ علینقی مشایخی به یادداشت کیهان /ردپای استارت آپهای ایرانی به کجا میرسد؟ اقتصاد > اقتصاد کلان - شرق به قلم علینقی مشایخی استاد دانشگاه صنعتی شریف نوشت: در تاریخ ١٤ آذر ٩٤ در یکی از روزنامههای تهران مطلبی تحت عنوان «ردپای استارت آپهای آمریکایی به کجا میرسد؟» بدون ذکر نام نویسنده محترمش درج شده بود که در آن مطالبی علیه برخی از مؤسسات و نهادها مطرح شده است.
این استاد برجسته دانشگاه صنعتی شریف در توضیح خود می نویسد: مطالب مزبور احتمالا ناشی از عدمآگاهی نویسنده یا سوءبرداشت وی است. ازآنجاکه اینجانب برخی نهادهای مورد اشاره در نوشته مزبور را میشناسم که در جهت پیشرفت کشور، بهبود وضع مردم، و تقویت نظام مؤثرند، لازم است توضیحات مختصری در مورد هریک ارائه دهم.
«دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، IBS»، «انجمن بینالمللی مدیران ایرانی»، «آریانا»، «بریج» و «کانون کارآفرینی شریف» ازجمله سازمانهایی هستند که من میشناسم و در آن نوشته به عنوان بخشی از «سازمانهای مردمنهاد وابسته به بیگانه» نام برده شدهاند. البته در نوشته مزبور از «تشکیلات رهبران جوان جهانی» یا «YGL» و «مجموعه بزرگی از سازمانهای مردمنهاد وابسته به بیگانه» دیگر هم نام برده شده است که من آنها را نمیشناسم. در این یادداشت سازمانهایی که نام برده شدهاند را به اختصار معرفی میکنم.
١- دانشکده مدیریت اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف آدرس وب سایت: www.gsme.sharif.ir
دانشکده مدیریت و اقتصاد شریف در سال ١٣٧٨با حمایت ریاست محترم وقت دانشگاه جناب آقای دکتر سهرابپور و برخی مدیران ارشد نظام اجرائی کشور، و با تصویب شورای دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأسیس شد. این دانشکده به منظور ارتقای مدیریت کلان، بخشی، و بنگاهی در کشور و توسعه کیفی رشتههای مدیریت و اقتصاد در آموزشعالی از طریق جذب جوانان با استعداد به رشتههای اقتصاد و مدیریت در مقاطع تحصیلات تکمیلی، ارائه آموزشهای با کیفیت بالا به آنها، انجام پژوهش در زمینه مسائل مدیریتی و اقتصادی کشور، و آشنایی دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه صنعتی شریف با مباحث مدیریتی و اقتصادی تشکیل شد. دانشکده از سال ١٣٧٩ دانشجو پذیرفت و برنامههای مصوب وزارت علوم جمهوری اسلامی ایران را با کیفیت خوب ارائه داده است.
کیفیت و مفید و مؤثر بودن آموزشهایی که دانشکده ارائه میداد به سرعت مورد توجه جوانان بااستعداد و برجسته کشور قرار گرفت. متقاضیان تحصیل در دانشکده به نحو شگفتانگیزی افزایش یافت و رقابت برای ورود به آن بسیار سخت شد. بیش از ٣٠ درصد پذیرفتهشدگان به دورههای کارشناسی ارشد جوانانی هستند که رتبه آنها در آزمون سراسری کارشناسی دورقمی و زیر صد بوده است. اگر این دانشجویان به دانشکده مدیریت و اقتصاد جذب نمیشدند، حدود ٩٥ درصد آنها، نظیر همکلاسان دوره کارشناسیشان، برای ادامه تحصیل و اشتغال به خارج از کشور مهاجرت میکردند. ولی نهتنها برای ادامه تحصیل در دانشکده در ایران ماندند بلکه براساس آماری که دانشکده از فارغالتحصیلان خود گرفت، بیش از ٦٧ درصد آنها بعد از تکمیل تحصیلاتشان در دانشکده در کشور ماندهاند و در مؤسسات و سازمانهای مختلف مشغول کار شدهاند یا خود به عنوان کارآفرین کاری را راهاندازی کردهاند. بقیه فارغالتحصیلان برای ادامه تحصیل در دانشگاههای درجه یک دنیا به خارج از کشور رفتهاند. جالب آنکه در دورهای که بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی حتی از دانشگاههای خوب کشور معضلی شده است، بیکاری در میان فارغالتحصیلان دانشکده که در کشور ماندهاند تقریبا صفر است و هریک منشأ خدمات ارزندهای در مشاغل مهمی که گرفتهاند، هستند. این نشان از مطالب مفیدی است که دانشجویان در طی تحصیل با کیفیت خوب در دانشکده قرار میگیرند.
دانشکده مدیریت اقتصاد علاوه بر آموزش جوانان مستعد، آموزشهای مفید و مؤثری به مدیران و کارشناسان شاغل در سازمانها و صنایع مختلف نظیر صنایع پتروشیمی، بنیاد مستضعفان، شرکت همراه اول، صنایع دارویی و غیره ارائه داده است. دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف در عمر کوتاه خود موفق شده است توجه و علاقه بااستعدادترین جوانان کشور را به خود جلب کند، برنامههای مصوب وزارت علوم جمهوری اسلامی ایران را با کیفیت خوب اجرا کند، فارغالتحصیلان مفید و مؤثری به جامعه تقدیم کند، مسائل مدیریتی و اقتصادی زیادی را از کشور مطالعه و راهحل ارائه دهد، به مدیران و کارشناسان سازمانهای زیادی که متقاضی آموزشهای دانشکده هستند آموزش ارائه دهد، بسیاری از دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه صنعتی شریف را با مباحث مدیریتی و اقتصادی آشنا کند، دورههای دکترا در مدیریت و اقتصاد را برقرار، و بالاخره در ارتقای جایگاه رشتههای مدیریت و اقتصاد در کشور نقش بارزی ایفا کند. بهدنبال دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاههای مهندسی دیگری نیز اقدام به تأسیس رشتههای مشابه این دانشکده کردهاند. تأسیس دانشکده مدیریت و اقتصاد و خدمات ارزندهای که به کشور میکند موجب افتخار است.
٢- IBS یا مؤسسه آموزشعالی ایرانیان، آدرس وبسایت: www.ibs.ir/fa
IBS یا Iranian Business School یک دانشکده مدیریت دیگری است که در مؤسسه آموزشعالی ایرانیان در حال شکلگیری است. چند سال پیش مدیران محترم مجموعه صنعتی بوتان که از صنعتکاران ماندگار قبل از انقلاب و از دلسوزان صمیمی و اصیل پیشرفت کشورند به اینجانب اطلاع دادند که عدهای از ایرانیان خارج از کشور که علاقهمند به توسعه و پیشرفت ایران هستند به همراه عدهای از صاحبان صنایع داخلی در نظر دارند با سرمایهگذاری خود یک دانشکده مدیریت به نام Iranian Business School) IBS) در سطح جهانی برای آموزش به مدیران صنایع کشور ایجاد کنند. آنها از من خواستند تا بهطور افتخاری در هیأت مؤسس آن دانشکده عضو شده و ریاست افتخاری آنها را بهعهده بگیرم. اینجانب که فکر میکنم یکی از تنگناها و موانع مهم پیشرفت کشور ضعف مدیریت است، و کشور بهشدت نیازمند توسعه آموزشهای مدیریت با کیفیت خوب است، درخواست آنها را پذیرفتم. مجموعه مزبور با نام «مؤسس آموزشعالی ایرانیان» مجوز لازم را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران اخذ و فعالیت خود را آغاز کرد. این مؤسسه چندین دوره آموزشهای کوتاهمدت برای مدیران بنگاههای خصوصی با حضور استادان برجسته مدیریت دنیا برگزار کرده و هماکنون با مشارکت دانشگاه آلتو از کشور فنلاند دوره EMBA را در تهران ارائه میدهد.
اینکه عدهای از ایرانیان موفق خارج از کشور علاقهمند به پیشرفت ایران باشند، با احساس دین نسبت به کشور بخواهند سرمایهگذاری کنند و یک دانشکده مدیریت با کیفیت خوب برای آموزش مدیران شاغل در بنگاههای اقتصادی کشور ایجاد کنند، در زمانیکه ما برای درونزايی و بروننگری و پایهریزی اقتصاد دانشبنیان که از خطوط اصلی اقتصاد مقاومتی است به ارتقاي مدیریت علمی و افزایش بهرهوری در سازمانهای خود نیاز داریم که کار بدی نیست! چنین ایرانیهای موفقی که احساس دین به کشور میکنند و علاقهمند به پیشرفت ایران هستند باید مورد تشویق و قدردانی قرار گیرند. ما باید آگاهی و اتکابهنفس و توانایی آن را داشته باشیم که از این علاقه و احساس تعهد آنها به کشور کمال استفاده را ببریم و پیشرفت کشور و بهبود وضع زندگی مردم را تسریع کنیم. اگرچه پروژه و اقدامات IBS شاید به علت وجود تحریمها با سرعت مطلوب حرکت نکرده است، ولی قطعا ایجاد چنین مؤسسهای کمک شایانی به افزایش بهرهوری و رقابتپذیری بنگاههای ایرانی در بازارهای جهانی میکند. بهعلاوه کشور با یک نظام مقتدر اداره میشود. در این نظام سازمانهایی مانند وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نهادهای اطلاعاتی هستند که با صدور مجوز تأسیس مؤسسات آموزشعالی را تأیید و یا مانع میشوند. اگر اشکالی بر تأسیس چنین مؤسسه مفیدی وارد است باید از طریق نهادهای مسئول در نظام اداره کشور رسیدگی و اقدام شود. نیروهای متخصص کشور که باید توان تخصصی خود را صرف ارتقای دانش و توان تخصصی کشور کنند نمیتوانند همزمان وظایف نهادهای مسئول مذکور را عهدهدار باشند. با وجود نهادهای مذکور نظام، متهمکردن چنین مؤسسهای به فعالیت برخلاف منافع ملی از طرف یک فرد ناشناس و غیرمسئول در یک رسانه عمومی درواقع ایجاد آشفتگی و اخلال در اداره نظاممند جمهوری اسلامی ایران است. آشفتگی در نظام اداره یک جامعه بدترین ضربه را به پیشرفت آن جامعه و نظام رسمی حاکم بر آن وارد میکند!
٣- انجمن بینالمللی مدیران ایرانی، آدرس وبسایت: www.i-aim.org
این انجمن توسط عدهای از فارغالتحصیلان زبده و موفق دانشگاه صنعتی شریف که در خارج از کشور مشغول تحصیل یا کار بودند و دغدغه کمک به کشور را دارند در سال ١٣٨٤ ایجاد شده و در وبسایت این انجمن هدفش چنین بیان شده است: «انجمن با هدف ایجاد شبکهای از مدیران و محققان حوزه مدیریت و اقتصاد با همکاری ایرانیان مقیم خارج از کشور در راستای توسعه آموزش مدیریت در ایران تأسیس شده است که با بهاشتراکگذاشتن تجربیات علمی و اجرائي این اساتید بتواند گامی مؤثر در بهبود دانش مدیریت در کشور عزیزمان ایران بردارد». وقتی نخبگان زیادی هستند که به خارج مهاجرت کردهاند و در آنجا موفق بودهاند، واقعا چه اشکالی دارد که از آنها و دانش و تجربیاتشان در بهبود دانش و مدیریت در کشور عزیزمان ایران استفاده شود. ایرانیان موفق، دانشمند، و فرهیخته خارج از کشور سرمایه بزرگی برای ایران هستند. اکثر آنها علاقهمند به پیشرفت کشور، افزایش بهرهوری، ارتقای رقابتپذیری بنگاههای ایرانی و درنتیجه افزایش صادرات غیرنفتی هستند که همه اینها لازمه قطع وابستگی به نفت و چاههای نفتی است. آنها دانش، تجربه و ارتباطات صنعتی و علمی لازم را برای ارائه این کمک دارند. وقتی عدهای از جوانان نخبه و دلسوز به فکر ایجاد این شبکه و استفاده از آن در کمک به پیشرفت کشور میافتند باید تشویق شوند. اگرچه اینجانب در تشکیل این انجمن مفید و اداره آن نقشی نداشتهام ولی وقتی بنیانگذاران عزیز آن درباره ایجادش با من مشورت کردند من آنها را تشویق کردم و از اینکه به فکر کمک به «کشور عزیزمان» هستند تشکر کردم.
٤- آریانا یا «گروه پژوهشی صنعتی آریانا»، آدرس وبسایت: www.aryanagroup.com
گروه پژوهشی صنعتی آریانا در سال ١٣٧٦ توسط عدهای از فارغالتحصیلان جوان، با استعداد و کارآفرین دانشکده صنایع دانشگاه صنعتی شریف تأسیس شد. این جوانان نیز که دغدغه کمک به پیشرفت کشور را دارند، بهجای عزیمت به خارج از کشور یک مؤسسه مشاوره تشکیل دادند. کار آنها مورد تشویق و حمایت اینجانب قرار گرفت. مؤسسه آنها با فعالیت خودشان رشد کرد و اکنون مجموعه بزرگی از فعالیتهای مفید شامل ترجمه و انتشار کتابهای مفید درزمینه مدیریت، ارائه دورههای آموزشی درزمینه مدیریت و مهندسی صنایع، مشاوره مدیریت و برگزاری کنفرانسهای تخصصی را انجام میدهند. آنها نمونهای از جوانان با استعداد و کارآفرین هستند که مؤسسهای دانشبنیان پایهریزی کردند. با تلاش و کوشش و استعداد خود، آن مؤسسه را رشد دادهاند و اکنون به مؤسسهای وزین و مؤثر در ارتقای دانش مدیران و کارشناسان و نیز بهبود و ارتقای بهرهوری سازمانها تبدیل شدهاند. من بهعنوان یکی از استادان آنها به همه آنها و عملکردشان افتخار میکنم و آرزو میکنم که دانشگاههای ما بتوانند هرچه بیشتر فارغالتحصیلانی کارآفرین و علاقهمند به کشور و مؤثر در پیشرفت جامعه نظیر آنها تربیت کنند.
٥- بریج، آدرس وبگاه: www.ibridges.org
منطقه سیلیکون ولی (Silicon Valley) در ایالت کالیفرنیای مرکز شرکتهای دانشبنیان و تازهتأسیس در آمریکاست. در آن منطقه در دو دانشگاه معروف و ممتاز استانفورد و برکلی و تعداد زیادی ایرانیان نخبه و موفق و کارآفرین با تجربیاتی ارزنده در راهاندازی شرکتهای دانشبنیان وجود دارد. ایرانیان مزبور دانش و تجربیات ارزندهای در زمینه ارتباط دانشگاه و صنعت، ایجاد شرکتهای دانشبنیان، جذب سرمایهگذارهای خطرپذیر، توسعه بازار محصولات و رشد شرکتهای جدیدالتأسیس دارند.چند سالی است که آقای دکتر یحیی تابش، بعد از سیوچند سال خدمت دلسوزانه و صادقانه به آموزش کشور به طور عام و آموزشعالی به طور خاص و بازنشستگی از دانشگاه به منطقه سیلیکون ولی مهاجرت کردهاند.
آقای دکتر تابش زمانی که در ایران بود، علاقه و اهتمام زیادی به تشویق دانشجویان بااستعدادش به تأسیس شرکتهای دانشبنیان در کشور و رشد و توسعه آنها از خود نشان میداد. وقتی ایشان به آمریکا مهاجرت کرد بهاتفاق عدهای از ایرانیان موفق در منطقه سیلیکونولی که علاقهمند بودند دانش و تجربیات خود را در اختیار جوانان مستعد داخل کشور که شرکتهای دانشبنیان تشکیل میدهند، قرار دهند حرکت بریج را شکل دادند. هدف بریج کمک به رشد شرکتهای دانشبنیانی است که در داخل کشور تشکیل میشود.
ایرانیان موفقی که خود ایجاد و توسعه شرکتهای دانشبنیان بزرگ را تجربه کردهاند و احساس تعهد میکنند که دانش و تجربه خود را در اختیار جوانان مقیم کشور قرار دهند، سرمایههای بسیار باارزشی هستند. کمک آنها به جوانان کارآفرین مقیم کشور در تشکیل و رشد شرکتهای دانشبنیان و همچنین کمک آنها به ایجاد یک نظام مناسب یا اکوسیستم برای ایجاد و رشد شرکتهای مزبور که بهشدت مورد تأکید نظام جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب است، بسیار مفید و مؤثر است.
بریج برای تعامل بین کارآفرینان ایرانی مقیم خارج و کارآفرینان مؤسس شرکتهای دانشبنیان اولین کنفرانس خود را در دانشگاه برکلی کالیفرنیا در سال ١٣٩٣ برگزار کرد. اینجانب در آن کنفرانس شرکت نداشتم. دومین کنفرانس بریج در سال ١٣٩٤ در شهر برلین برنامهریزی شد و از من دعوت کردند که برای سخنرانی در دومین کنفرانس شرکت کنم. اینجانب که حرکت بریج را حرکتی بسیار مفید و در جهت هدفهای نظام جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد و رشد شرکتهای دانشبنیان در داخل کشور میدانم، دعوت آنها را پذیرفتم و از بریج حمایت کردم. کنفرانس برلین با شرکت بیش از هزار نفر تشکیل شد. تعداد زیادی از مؤسسان شرکتهای دانشبنیان در ایران و نیز تعداد زیادی از کارآفرینان موفق ایرانی از آمریکا و اروپا شرکت داشتند. من در برلین شاهد علاقه ایرانیان مجرب خارج از کشور به راهنمایی و حمایت از جوانان مؤسس شرکتهای دانشبنیان در ایران بودم. شور و شوق جوانانی که از ایران آمده بودند به ادامه کارشان و انتقال این شور به سایران که نیامده بودند به رشد موج کارآفرینی و ایجاد شرکتهای دانشبنیان در کشور کمک شایانی کرده است. کنفرانس برلین که برای تشویق کارآفرینی و ایجاد شرکتهای دانشبنیان در ایران بسیار موفق بود، در همان زمان برگزاری موفقیتآمیزش مورد حمله یکی از روزنامههای معروف اسرائیل قرار گرفت. در کنفرانس برلین کارآفرینان ایرانی موفق خارج از کشور که در ابعاد بزرگی ثروت آفریده بودند بدون هیچگونه چشم داشت شخصی به دستاوردهای جوانان ایرانی، آنها را مورد تشویق و راهنمایی قرار میدادند. البته اگر آنها در توسعه بازار محصولات شرکتهای دانشبنیان ایرانی که در بازارهای جهانی پتانسیل دارند، سرمایهگذاری کنند در جهت توسعه صادرات کشور و برونگراشدن اقتصاد ملی کمک شایانی میتوانند کنند؛ کمکی که بسیار هم مغتنم است.
اگرچه اینجانب افتخار پایهگذاری بریج را نداشتهام ولی به نظر اینجانب وقتی نظام جمهوری اسلامی ایران میخواهد اقتصاد مقاومتی را برپایه ایجاد و رشد شرکتهای دانشبنیان برپا کند، باید از حرکت بریج استقبال و از آن حمایت کرد و از پایهگذاران و فعالان حرکت بریج که دغدغه پیشرفت کشور و بهبود وضع زندگی مردم را دارند، تشکر کرد. افرادی که در این حرکت صمیمانه فعالیت میکنند، مردان و زنان شریفی هستند که سرمایه انسانی عظیم و باارزش متخصصان ایرانی مقیم خارج علاقهمند به کشور را در جهت بهبود شرایط زندگی مردم و پیشرفت و تقویت اقتصاد ملی به کار میاندازند. فقط کسانیکه آگاهی ندارند، یا فاقد اتکا به نفس هستند یا خواهان پیشرفت جمهوری اسلامی ایران نیستند، میتوانند با حرکت بریج مخالف باشند. اگر به شرکتهای دانشبنیان کشور که در کنفرانسهای اول و دوم بریج شرکت کردهاند مراجعه شود، دیده میشود که بعد از هر کنفرانس آنها با امیدواری و اشتیاق و آگاهی بیشتری به توسعه کار خود در کشور پرداختهاند و به بقیه کارآفرینان نیز شوق و امید دادهاند.
٦- کانون کارآفرینی شریف، آدرس وبسایت: www.karafarini.sharif.ir
احتمالا منظور نویسنده آن نوشته «مرکز کارآفرینی شریف» بوده است. اگرچه اینجانب افتخار ایفای نقش مستقیم در ایجاد مرکز کارآفرینی شریف را نداشتهام، ولی آن مرکز یکی از ثمرات مهم و مبارک ایجاد دانشکده مدیریت و اقتصاد در دانشگاه صنعتی شریف بوده است. در بدو تأسیس دانشکده با تشویق و حمایت اینجانب ارائه درس «کارآفرینی» برای دانشجویان کارشناسی دانشگاه آغاز شد. پیرو ارائه آن درس «مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف در سال ١٣٧٩ با همکاری دانشکده مدیریت و اقتصاد و با مدیریت (آقای) دکتر سید علیرضا فیضبخش به عنوان اولین مرکز کارآفرینی در کشور فعالیت خود را آغاز کرد.» بعد از آقای دکتر فیضبخش، آقای دکتر مهدی فاتحراد و بعد از او هماکنون برادر مؤمن، متعهد، و خدمتگزار آقای مهندس دهبیدیپور مسئولیت مرکز را عهدهدار هستند.
هماكنون مأموریتهای این مرکز عبارتند از:
١- توسعه کارآفرینی در سطح دانشجویان، اعضای هیأت علمی، کارمندان و فارغالتحصیلان دانشگاه صنعتی شریف در ابعاد آموزشی، پژوهشی و ترویجی.
٢- ارتقای روحیه کارآفرینی، آموزش مهارتها، توسعه و ترویج کارآفرینی در کشور
٣- ایجاد تحول در فضای دانشگاههای سنتی جهت تحقق دانشگاه کارآفرین
انصافا باید پرسید کدامیک از این مأموریتها برخلاف منافع و هدفهای نظام جمهوری اسلامی ایران است. مگر تربیت کارآفرین بهجای فارغالتحصیل بیکار هدف بدی است؟ مگر ایجاد و تقویت یک مرکز برای آموزش و ترویج و ترغیب کارآفرینی در یکی از بهترین دانشگاههای مهندسی و علمی کشور کار خلافی است؟ به کدامین هدف جامعه لطمه وارد میکند؟ وقتی این مرکز جوانان بااستعدادی را که وارد دانشگاه صنعتی شریف میشوند و دانش فرامیگیرند آموزش کارآفرینی میدهد، تشویق میکند که به کارآفرینی روی آورند، شرکتهای دانشبنیان ایجاد کنند، برای خود و دیگران کار و ثروتآفرینی کنند، امید ایجاد کند تا در کشور بمانند و کسبوکار خود را توسعه دهند و مشاغل بیشتری ایجاد کنند و به توسعه کشور کمک کنند، کار بدی میکند!؟
انسان متحیر میماند که چگونه مرکز کارآفرینی شریف و سایر نهادهایی که در بالا معرفی شدند در شبکه وابسته به بیگانه و فعال علیه منافع نظام جمهوری اسلامی ایران قرار داده میشوند! انسان متحیر میماند که چگونه نویسندهای ناشناس بدون هیچ پروایی از قانون یا شرع به معلمی که نزدیک به ٤٠ سال در آموزشعالی خدمت کرده و دانشجویان زیادی را تعلیم داده است، اتهامات بیاساس و بهدور از عقل و انصاف میزند. انسان متحیر میماند که بر اساس کدامین موازین قانونی، اخلاقی و شرعی نویسندهای ناآگاه یا تحتتأثیر عوامل نفوذی بدون هیچ پروایی فعالیتهای مفید به حال کشور و مردم محروم آن را هدف تخریب قرار میدهد. ایکاش آن نویسنده محترم که به اینجانب تهمتهای بیاساس و ناروا زده و سازمانها و فعالیتهای مفید را هدف تخریب قرار داده است، قبل از نگارش یادداشتش در نشستی با من، از این نهادها و اطلاعات و نقش اینجانب در آنها را میپرسید. 3535
سه شنبه 24 آذر 1394 - 08:16:02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
ردپای استارت آپ های ایرانی به کجا می رسد؟
در تاریخ 14 آذر 94 در یکی از روزنامه های تهران مطلبی تحت عنوان ردپای استارت آپ های آمریکایی به کجا می رسد بدون ذکر نام نویسنده محترمش درج شده بود که در آن مطالبی علیه برخی از مؤسسات و نهادها مطرح شده است مطالب مزبور احتمالا ناشی از عدم آگاهی نویسنده یا سوءبرداشت وی است ازآنجایادداشت پدر «سینما وریته» برای یک جشنواره ایرانی
یادداشت پدر سینما وریته برای یک جشنواره ایرانی شناسهٔ خبر 2997864 - شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴ ۰۴ هنر > سینمای ایران انآلن پنهبیکر مستندساز آمریکایی به بهانه مرور آثارش در نهمین دوره جشنواره بینالمللی سینماحقیقت یادداشتی را خطاب به تماشاگران ایرانی منتشر کرد به گزارش خبردبیر کار گروه ساماندهی مد و لباس: برگزاری نمایشگاه معرفی لباسهای ایرانی اسلامی در ترکیه/ تولیدات داخلی لباس پ
دبیر کار گروه ساماندهی مد و لباس برگزاری نمایشگاه معرفی لباسهای ایرانی اسلامی در ترکیه تولیدات داخلی لباس پاسخگوی 20 درصد نیاز کشور استدبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس از برگزاری نمایشگاه معرفی محصولات و لباسهای ایرانی در ترکیه خبر داد و گفت این نمایشگاه اواخر دی ماه برگزار میگزارش انرژی مثبت از حضور بانوان ایرانی در فضای مجازی آشنایی با خواهران وحیدیان در عرصه استارت آپ آی تی
انرژی مثبت - دو خواهر به نام های ریحانه و بهاره وحیدیان "اولین استارت آپ آخرهفته برای زنان" را در تهران راه اندازی کرده اند به گزارش انرژی مثبت هدف این استارت آپ تشویق کارآفرینان زن برای تبادل ایده ها و تشکیل یک شبکه است ریحانه وحیدیان فارغ التحصیل رشته شهرسازی از داطنز کیهان در پاسخ به محمود دعایی
حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در ستونی که به طنز اختصاص دارد و توسط شخص وی نوشته می شود به محمود دعایی پاسخ داد گفت در روزنامه ها و شبکه های تلویزیونی عکس دشمنان تابلودار و شناخته شده جمهوری اسلامی ایران و کسانی که دست هایشان به خون ملت آلوده است هم چاپ و پخش می شوداز کاخ اردشیر بابکان در شیراز تا طاقی که در ولادت پیامبر ترک خورد/ کاخ های ایرانی در کجای کشور قرار دارند؟
نگاهی به مهم ترین و زیباترین کاخ های ایرانی از میان صدها و هزاران کاخ و کوشک شکوهمند و پر زرق و برقی که شاهان و حکمرانان ایرانی برای خود ساختند تنها شمار اندکی برجای مانده است این نوشتار به معرفی ۱۵ عدد از کهن ترین بزرگ ترین مهم ترین و زیباترین کاخ های تاریخی ایران از دوره هخامگزارش انرژی مثبت از حضور بانوان ایرانی در فضای مجازی آشنایی با غنچه طاووسی در عرصه استارت آپ آی تی
انرژی مثبت - غنچه طاووسی اخیرا کار راه اندازی استارت آپ خودش را با نام "لِندم Lendem" آغاز کرده است به گزارش انرژی مثبت غنچه طاووسی طراحی را از نوجوانی در شرکت تبلیغاتی والدینش آغاز کرد و در این زمینه با انجمن طراحان گرافیک ایران همکاری بسیاری داشته است و همچنان به همدوربین جستجوگر به داستان ما «حقیقت» میبخشد یادداشت «پنهبیکر» به تماشاگران ایرانی فیلمها
دوربین جستجوگر به داستان ما حقیقت میبخشدیادداشت پنهبیکر به تماشاگران ایرانی فیلمهایش در جشنواره سینماحقیقتدانآلن پنهبیکر مستندساز پیشکسوت آمریکایی به بهانهی مرور آثارش در نهمین دوره جشنواره بینالمللی سینماحقیقت یادداشتی را خطاب به تماشاگران ایرانی فیلمهایش منتشر کرد بهیادداشت اقتصادی آینده اقتصاد چین پس از پیوستن به سبد ارزی بین المللی
یادداشت اقتصادیآینده اقتصاد چین پس از پیوستن به سبد ارزی بین المللیپیوستن واحد پول چین یوآن یا RMB به سبد ذخیره ارزی در روز 30 نوامبر 9 آذر سال جاری موفقیت بزرگی برای چین بود و انتظارات داخلی و بین المللی را از چین افزایش خواهد داد بدیهی است پیوستن واحد پول چین یوآن یا RMBجدول / با 100 میلیون کجا میتوان خانه خرید؟
گزارشی از نرخ خرید و فروش املاک پایتخت جدول با 100 میلیون کجا میتوان خانه خرید به گزارش سرویس اقتصادی "جام نیـوز" آنچه در زیر می آید جدول قیمت معاملات انجام شده آپارتمان در مناطق مختلف شهری تهران است که می توان با 100 میلیون تومان خرید لازم به ذکر است که-
اقتصادی
پربازدیدترینها