تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز در اول وقت خشنودى خداوند، ميان وقت رحمت خداوند و پايان وقت عفو خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860866467




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پژوهش های صداوسیما برای ما کارآمد است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: پژوهش های صداوسیما برای ما کارآمد است
معاون سیما، با حضور در مرکز پژوهش و سنجش افکار صدا و سیما بر لزوم شناخت دقیق تاریخ، مذهب، جامعه و فرهنگ توسط پژوهشگر تاکید و از گسست رابطه دانشگاه و جامعه اظهار تاسف کرد.


به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی رسانه ملی ، پورمحمدی در این مراسم كه به بهانه هفته پژوهش برگزار شد، اظهار داشت: در زمان ما پژوهشگری جزو مشاغل مازاد محسوب می شد. خوشبختانه امروزه سختگیری بیشتری در این زمینه دیده می شود و مانند گذشته هر كس از گَردِ راه برسد پژوهشگر نمی شود كه این امر مایه افتخار است.

وی ضمن قدردانی از تلاش های جعفر عبدالملكی، رئیس مركز پژوهش و سنجش افكار، عملكرد این مركز را مثبت ارزیابی كرد و گفت: خوشبختانه در دوره های اخیر افرادی در جایگاه های شغلی مركز پژوهش منصوب می شوند كه با پژوهشگری غریبه نبوده و آن را به خوبی می شناسند. حداقل در زمینه رسانه ها می توانم بگویم كه پژوهش های این مركز برای ما كارآمد بوده است.

معاون سیما در انتقاد به نظام آموزشی ایران و خروجی آن از اولین سال های شروع تحصیلات تا مقاطع بالای دانشگاهی، خاطرنشان كرد: نظام آموزشی مبتنی بر مدرك گرایی شرایط نامناسبی به وجود آورده است. بنابراین معتقدم تا كسی جوهره پژوهشگری نداشته باشد به جایی نخواهد رسید.

پورمحمدی در بخش بعدی سخنان خود به موضوع پایان نامه ها و رساله های دكتری نگارش شده توسط دانشجویان اشاره كرد و گفت: با نگاهی به عناوین پایان نامه ها دیده می شود كه اغلب اوقات "پژوهش" ، مساله ما نبوده و یا اولویت نداشته است. ده ها و صدها مساله روی زمین مانده در جامعه وجود دارد كه تا كنون مورد توجه رساله های پژوهشی قرار نگرفته اند. موضوعاتی كه به واقع نیاز مدیران و سیاستگذاران جامعه هستند.

وی در این باره ادامه داد: آنچه تاسف بار است پژوهشگر ما دنبال مسائل مهم و حساس نبوده و عناوین خنثی را انتخاب می كند. افزون بر این، پژوهشگر گاهی خط قرمزهای فرضی برای خود ترسیم می كند كه باعث می شود دنبال مسائل حاد نرود. در رشته های علوم انسانی انبوهی از پژوهش ها وجود دارد كه به درد كشور ما نمی خورد.

او در ادامه به اشكالات تحقیقات دانشگاهی در ایران اشاره كرد و گفت: تحقیقات ما كمی، ساختاری و برون گراست. از سوی دیگر استفاده از ابزارهای پیچیده راهی در پژوهش های ما نداشته و همچنان به تكمیل پرسشنامه بسنده می كنیم. از روش های تركیبی بهره نمی بریم و روش های تحلیل گفتمان، تحلیل محتوا، نشانه شناسی و مهم تر از همه روش تاریخی و تطبیقی كمتر استفاده می شود. در نتیجه می توان گفت دانشگاه ها در روش تحقیق ضعیف عمل می كنند.

پورمحمدی در توضیحی بیشتر افزود: پرسشگری كه به صورت مستقیم به سراغ جمعیت مخاطب می رود هم نتیجه مطمئنی نمی تواند كسب كند چه برسد به پخش كردن پرسشنامه و نتیجه گیری بر اساس پاسخ به این سوالات. این مساله بالاخص درباره موضوعات پیچیده و انتزاعی با توجه به فرهنگ خاص مردم ایران، نمود بیشتری می یابد. به این معنی كه مثلا پرسش درباره نماز خواندن اكثرا پاسخ مثبت به همراه دارد و حقایق به دست پژوهنده نخواهد رسید.

او در پایان یادآور شد: اشكال دیگر عدم شناخت پژوهشگر از وضعیت تاریخی، فرهنگی و مذهبی جامعه ایران است. آمار و  ارقامِ صرف دردی را دوا نخواهد كرد. اینكه چه حجم پژوهش ارائه داده ایم بدون توجه به عناوین مورد نیاز، كارآمد نخواهد بود. 

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/




اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

شریعت پناهی سرپرست شبکه یک سیما شد
تایید بازگشت علی ضیا در ویژه‌برنامه «شب یلدا»
شبکه سه طبق شناسنامه‌اش پیش می‌رود
طرفدار برنامه «نود» و «شوک» هستم
معاون سیما از شبکه مستند بازدید کرد/ مستندسازی برای پیشرفت ایران آباد
«بچه‌های ایران» به شبکه آموزش می‌آیند
عذرخواهی پورمحمدی از مردم ایران
معاون سیما شاهد لحظات مرگ رضاخان شد





۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن