تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه در هر كس باشد منافق است اگر چه روزه دارد و نماز بخواند و حج و عمر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850338812




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هوشمندسازی مدارس هیچ آسیبی ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
هوشمندسازی مدارس هیچ آسیبی ندارد
هوشمندسازی مدارس هیچ آسیبی ندارد ‌معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: هوشمندسازی در مدارس تمام آسیب‌ها را مسدود کرده است.


به گزارش فرهنگ نیوز ، سیدابوالفضل احمدی اظهار کرد: اگر هوشمندسازی را ورود به فضای مجازی در نظر بگیریم آسیب‌هایی دارد، اما هوشمندسازی در مدارس تمام آسیب‌ها را مسدود کرده است، به دلیل اینکه دانش‌آموزان با فضای آزاد مجازی ارتباط ندارند، بنابراین نمی‌توانیم برای هوشمندسازی مدارس آسیب در نظر بگیریم.
 
‌وی با بیان اینکه رویکرد جدید آموزش و پرورش در دنیا ورود تبلت به فضاهای آموزشی است و ایران نیز می‌خواهد به آن سمت برود، اظهار کرد: با توجه به فرهنگ اعتقادی اسلامی ما ممکن است در این زمینه نسبت به اتصال دانش‌آموزان به فضای آزاد مجازی نگرانی‌هایی وجود داشته باشد، اما در این طرح تبلت‌ها فقط به شبکه ملی اطلاعات وصل می‌شود و امکان استفاده از شبکه ملی رشد که زیر نظر سازمان پژوهشی و برنامه‌ریزی آموزشی وزارتخانه است، در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.
 
‌احمدی با بیان اینکه حدود دو سال است که رویکرد استفاده صرف از کتاب با رویکرد استفاده از بسته آموزشی جایگزین شده است، گفت: در این رویکرد همراه با کتاب، سی‌دی، فیلم و ... به دانش‌آموزان و معلمان آموزش داده می‌شود.
 
‌معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان با بیان اینکه هوشمندسازی مدیریت شده نمی‌تواند هیچ آسیبی داشته باشد، ادامه داد: در زمینه آسیب‌های هوشمندسازی شاید بعضی از نگاه‌های سنتی کاهش نقش معلم و کمرنگ شدن جایگاه متکلم وحده‌ای معلم را در نظر بگیرند که این موضوع به دلیل اینکه در حال حاضر بحث وارونگی آموزش مطرح است، هیچ ایرادی ندارد.
 
‌جایگاه هوشمند‌سازی استان در کشور جایگاه خوبی نیست‌
 
وی با بیان اینکه جایگاه هوشمند‌سازی استان در کشور جایگاه خوبی نیست، گفت: طبق آخرین آماری که آموزش و پرورش کشوردر تابستان سال 92 اعلام کرده‌، خراسان رضوی به لحاظ هوشمندسازی در گروه متوسط قرار داشته است.‌
 
پایین بودن سرانه رایانه در استان نسبت به استاندارد کشوری
 
معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان با بیان اینکه استاندارد کشوری در آموزش و پرورش به ازای هر 100 دانش‌آموز، پنج دستگاه رایانه است، اظهار کرد: در حال حاضر در استان به ازای هر 100 دانش‌آموز، 4.2 دستگاه رایانه وجود دارد که برای رسیدن به استاندارد کشوری حدود 14 میلیارد تومان بودجه نیاز داریم.
 
‌احمدی ادامه داد: رسیدن به استاندارد کشوری با سالی دو میلیارد تومان بودجه(در صورت تحقق) حتی تا هفت سال دیگر نیز محقق نمی‌شود، بنابراین از خیران و اولیاء درخواست می‌کنیم که در این موضوع مشارکت داشته باشند.
 
‌معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان گفت: در دی ماه سال گذشته در شورای آموزش و پرورش استان یکی از موضوعات به هوشمندسازی مدارس اختصاص یافت، در آنجا استاندار دستور داد که دستگاه‌های مختلف استان در هر اداره آموزش و پرورش نسبت به هوشمندسازی یک مدرسه یا حداقل یک گروه پایه درسی در یک مدرسه اقدام کنند که بعضی از ادارات در این زمینه همکاری خوبی داشته‌اند.
 
36 درصد مدارس استان هوشمند شده‌اند
 
‌وی با بیان اینکه 36 درصد مدارس استان در یکی از پنج طبقه هوشمند‌سازی قرار می‌گیرند، عنوان کرد: 1517 مدرسه استان نیمه الکترونیک، 252 مدرسه الکترونیک، 1057 مدرسه نیمه هوشمند، 501 مدرسه هوشمند و 27 مدرسه هوشمند پیشرفته هستند، همچنین هدف‌گذاری شده که تعداد مدارس نیمه الکترونیک استان در سال آینده به 2111 مدرسه برسد.
 
‌احمدی تصریح کرد: از تابستان سال گذشته تا تابستان سال جاری 6 درصد به مدارس هوشمند استان اضافه شده است، 33 درصد مدارس هوشمند نیز در نواحی هفتگانه مشهد و دیگر مدارس در شهرستان‌های استان قرار دارند.
 
78 درصد مدارس استان متصل به شبکه ملی اطلاعات هستند
 
وی افزود: تعداد مدارس متصل به شبکه ملی اطلاعات در شهریور ماه سال جاری به 78 درصد رسیده، در حالی که این رقم در شهریور ماه سال گذشته 59 درصد بوده است.
 
‌احمدی با بیان اینکه معاونان فناوری مدارس یکی از شاخص‌های تاثیرگذار در هوشمندسازی مدارس هستند، اظهار کرد: در حالی تا قبل از سال تحصیلی گذشته تنها 33 درصد از معاونان فناوری مدارس از فیلتر تایید صلاحیت فناوری عبور کرده بودند، این رقم در طی سال تحصیلی گذشته به 80 درصد رسیده است و در حال حاضر 80 درصد معاونان فناوری استان از حداقل توانایی لازم مطابق با برنامه‌ریزی جامع در زمینه هوشمندسازی برخوردار هستند.
 
23 درصد مدارس استان وب سایت دارند
 
‌معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه وب‌سایت داشتن مدارس یکی از شاخص‌های هوشمندسازی است، اظهار کرد: در تابستان سال گذشته 15 درصد مدارس استان وب‌سایت داشته‌اند، این رقم طی سال تحصیلی گذشته به 23 درصد رسیده است.
 
‌وی عنوان کرد: در کنار هوشمندسازی مدارس، هوشمندسازی اداری نیز داریم که شامل ارتقاء پرتال سازمانی، الکترونیک شدن بعضی خدمات، توسعه اتوماسیون اداری، ارتقاء سواد فناوری در کارمندان و توسعه زیرساخت ارتباطی و شبکه‌ای است.
 
‌اختصاص 2 میلیارد و 100 میلیون تومان اعتبار برای هوشمندسازی مدارس
 
‌معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان گفت: در سال تحصیلی گذشته برای هوشمندسازی مدارس در زمینه سخت‌افزاری از جانب وزارتخانه حدود دو میلیارد و 100 میلیون تومان اختصاص پیدا کرد که یک میلیارد و 300 میلیون تومان آن به طور خاص به پایه ششم ابتدایی به دلیل اضافه شدن درس کار و فناوری، تعلق گرفت.
 
‌وی تصریح کرد: به دلیل اینکه علاوه بر اعتبار وزارتی یک اعتباری را نیز اولیاء و خیران کمک کردند، در واقع بودجه، حداقل 5 میلیارد تومان بوده است.
 
‌معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان ادامه داد: مشارکت اولیاء در بخش سخت‌افزاری بسیار خوب بوده، به طوری که در سال گذشته 50 درصد ارتقاء سخت‌افزاری با مشارکت آنان انجام شده است.‌
 
مدرسه هوشمند مدرسه یاددهنده و یادگیرنده است
 
احمدی در خصوص تعریف مدرسه هوشمند، اظهار کرد: مدرسه هوشمند مدرسه‌ای است که کارگروهی در آن ایجاد می‌شود، انجام کارها با خلاقیت و نوآوری همراه است، اصولا مدرسه تولید دانش محلی می‌کند و برای حل مسائل سازمانی از دانش محلی استفاده می‌کند، به طور خلاصه مدرسه‌ هوشمند یعنی مدرسه یاددهنده و یادگیرنده.
 
معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان در خصوص ضرورت هوشمندسازی مدارس، تصریح کرد: هوشمندسازی واژه‌ای است که تفاوت انسان را با سایر جانوران مشخص می‌کند، ضرورت این موضوع از ابتدای تاریخ بوده و تا انتهای تاریخ نیز خواهد بود.
 
‌وی ادامه داد: نکته بسیار مهم این است که هوشمندسازی و هوشمندانه کار کردن یک مسیر است نه یک هدف؛ ما حتی اگر بتوانیم مدارسی را به طور صددرصد هوشمندسازی کنیم، آن مدرسه در سال بعد به دلیل اینکه در بحث سخت‌افزاری، سرعت تحولات جدیدی در راه است، از هوشمند پیشرفته به هوشمند نزول پیدا می‌کند.‌
 
وی تصریح کرد: به دلیل اینکه موضوع مدرسه هوشمند به دغدغه و مطالبه مردم تبدیل شده بود، در تابستان سال گذشته شاخص‌های مدرسه هوشمند را از اسناد بالادستی استخراج و برای آن حدود 40 شاخص تعریف کردیم، براساس این 40 شاخص مدارس به پنج سطح نیمه الکترونیک، الکترونیک، نیمه هوشمند، هوشمند و هوشمند پیشرفته تقسیم می‌شوند، اگر این 40 شاخص را در چهار گروه طبقه‌بندی کنیم این گروه‌ها شامل توانمندی کارکنان اداری واجرایی، توانمندی کارکنان آموزشی، توانمندی دانش‌آموزان و فضا و تجهیزات است.


منبع: ایسنا


94/9/23 - 10:28 - 2015-12-14 10:28:45





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن