تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):قصد ما این است که نمیریم تا توبه کنیم، ولی توبه نمی کنیم تا اینکه می میریم
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829489227




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موضع ایران در مورد توافق پاریس


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
موضع ایران در مورد توافق پاریس




مسئولان سازمان حفاظت محیط‌زیست ایران که هدایت نقش و تعهدات ایران در کنفرانس پاریس را برعهده داشتند، توافق به‌دست‌آمده را مفید، مهم و نسبتا متوازن ارزیابی کرده‌اند. معصومه ابتکار، رئیس سازمان محیط‌زیست، این توافق را «واقعه مهمی برای بشریت» توصیف کرد.





شرق نوشت: مسئولان سازمان حفاظت محیط‌زیست ایران که هدایت نقش و تعهدات ایران در کنفرانس پاریس را برعهده داشتند، توافق به‌دست‌آمده را مفید، مهم و نسبتا متوازن ارزیابی کرده‌اند. معصومه ابتکار، رئیس سازمان محیط‌زیست، این توافق را «واقعه مهمی برای بشریت» توصیف کرد.

پس از به‌دست‌آمدن توافق تاریخی در بیست‌و‌یکمین کنفرانس متعهدین به کنوانسیون تغییرات آب‌و‌هوایی در پاریس، رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست و همچنین رئیس هیات ایرانی حاضر در این کنفرانس نظرات خود را در این‌باره اعلام کردند.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با انتشار مطلبی در حساب‌های کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی مختلف در این رابطه نوشت: «اجلاس جهانی تغییرات آب‌وهوایی در پاریس واقعه مهمی برای بشریت بود؛ اینکه تمام کشورهای جهان با تفاوت‌های سیاسی، قومی و مذهبی بتوانند بر مشترکات خود برای آینده بشر ماه‌ها مذاکره کنند و در نهایت با اراده و جدیت به یک توافق برسند، مهم است». معصومه ابتکار همچنین ادامه داد: «١٩٥ کشور توافق کردند که برای نجات کره‌زمین، اقدامات مهمی انجام دهند که البته بی‌نقص نیست ولی برای جلوگیری از رشد دودرجه‌ای دمای زمین مفید به‌شمار می‌رود. اینکه ١٨٠ کشور جهان قبل از اجلاس، مشارکت داوطلبانه خود را اعلام کنند، گام مهمی در شکل‌گیری اجماع جهانی بود».

ابتکار در بخش دیگری از نوشته خود همچنین تأکید کرد: «بعد از توافق١+٥، دنیا به‌سوی همگرایی بیشتری پیش می‌رود و تفرقه‌ای که مولد ناامیدی و افراطی‌گری است، ظاهرا به سمت حاشیه کنار زده می‌شود. اتحاد دنیا بر یک موضوع عادلانه و انسان‌دوستانه را باید به بشریت تبریک گفت و به سازمان ملل که کاری را درست انجام داد و به دولت فرانسه که با وجود شرایط امنیتی و بحران حملات تروریستی با اقتدار کامل مذاکرات را هدایت کرد و به نتیجه‌ای عادلانه و فراگیر رساند. خوشحالم که جمهوری اسلامی ایران از ابتدای این فرایند و از دو سال قبل در تمامی مراحل فعالانه و تأثیرگذار و با هیأت کارشناسی قوی و فرابخشی حضور یافت و از منافع ایران و کشورهای درحال‌توسعه به‌خوبی دفاع کرد. در سطح ملی توانستیم با ابلاغ سیاست‌های کلی نظام توسط مقام معظم رهبری و مواضع محکم رئیس‌جمهوری و مصوبه اقتصاد کم‌کربن زمینه‌های خوبی برای کاهش انتشار و مقابله با آثار گرمایش فراهم کنیم. به علاوه دولت حدود یک ماه قبل کاهش انتشار داوطلبانه ایران را هم تصویب کرد که این گام مهمی برای کشور تلقی می‌شود.

این بخش دیگری از نوشته رئیس سازمان محیط‌زیست در این‌باره است: «بی‌تردید در دنیایی مملو از خصومت و جنگ و نفرت‌پراکنی و ترور، توافق جهانی پاریس گامی مهم در بازتولید امید و انرژی مثبت برای اتحاد و همدلی و تلاش برای آینده‌ای بهتر بوده است. از همه کارشناسان دستگاه‌های مختلف اجرائی و همکاران خوبم در سازمان حفاظت محیط‌زیست به‌خصوص روابط بین‌الملل و معاونت انسانی، دفتر تغییر اقلیم، تشکل‌ها و رسانه‌ها، همچنین صداوسیما که روزی را با عنوان «زمین در تب» به آگاهی عمومی در مورد تغییرات آب‌وهوایی اختصاص داد، تشکر می‌کنم».

همچنین در خبری دیگر مجید شفیع‌پور، رئیس هیأت اعزامی جمهوری اسلامی ایران به بیست‌ویکمین کنفرانس متعهدین به کنوانسیون تغییرات آب‌وهوایی پاریس، در گفت‌وگویی با خبرگزاری فرانسه در رابطه با این توافق گفت: «توافق‌نامه، یک سند نسبتا متوازن بود که دربرگیرنده دیدگا‌ه‌های کشورهای توسعه‌یافته و درحال‌توسعه بود. البته مشابه سایر توافق‌های جمعی و بین‌المللی دربرگیرنده همه نظرات یک گروه خاص نبود ولی به‌عنوان یک حرکت، توانست حرکت میانی مناسبی را برای آینده برنامه‌ریزی کند».

باراک اوباما، رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا، به‌عنوان رئیس‌جمهور کشوری که بیشترین حجم گازهای گلخانه‌ای را تولید و منتشر می‌کند نیز ساعتی پس از اعلام توافق جهانی آب و هوایی در پاریس، با اشاره به «اتحاد تمامی کشورها حول یک توافق بلندپروازانه»، از این توافق به‌عنوان تنها بخت جهانیان برای نجات سیاره زمین یاد کرد.

نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند، هم در این رابطه گفت: «توافق پاریس، برنده و بازنده نداشت، بلکه این عدالت آب‌وهوایی است که به پیروزی دست یافت. همه باید برای آینده‌ای سبزتر تلاش کنیم».

توافق‌نامه آب‌وهوایی سازمان ملل روز شنبه پس از دو هفته مذاکرات در پاریس به تأیید نمایندگان ١٩٥ کشور جهان رسید، هدف تغییر اقتصاد برمبنای سوخت فسیلی و کُندکردن آهنگ گرم‌شدن زمین است. طبق این توافق تاریخی که قرار است جایگزین «پیمان کیوتو» شود، برای اولین‌بار تقریبا تمامی کشورهای جهان متعهد به کاهش گازهای آلاینده می‌شوند. این سند جهانی موسوم به «توافق پاریس» در پی آن است که افزایش دمایی کره زمین را تا سال ٢١٠٠ نسبت به دوران پیش از صنعتی‌شدن تا سقف حداکثر دودرجه سانتی‌گراد محدود کند. این سند درعین‌حال هدف بلندپروازانه‌تر محدودشدن افزایش دما به ١,٥ درجه سانتی‌گراد را نیز در نظر دارد. این امر به‌خصوص مورد درخواست برخی کشورهای کوچک جزیره‌ای است که بالارفتن سطح آب دریاها آنها را تهدید می‌کند.

متن نهایی این توافق که پس از حدود دو هفته بحث و گفت‌وگو ارائه شد، همچنین متضمن کمک مالی کشورهای ثروتمند و توسعه‌یافته به کشورهای درحال‌توسعه برای اعمال تغییرات لازم به‌منظور کاهش انتشار گازهای آلاینده است. براین‌اساس قرار است از سال ٢٠٢٠ کشورهای ثروتمند هرسال صد‌میلیارد دلار به کشورهای درحال‌توسعه به این منظور کمک کنند. کاربرد سوخت‌های فسیلی مانند نفت و گاز دلیل اصلی انتشار گازهای گلخانه‌ای و گرم‌شدن زمین شناخته شده است. اکنون با تصویب این سند در کنفرانس COP٢١ تمرکز کار بر تصویب آن در مجالس کشورها قرار می‌گیرد. بنا بر متن این سند، تصویب نهایی و اجرائی‌شدن توافق پاریس مستلزم تأیید آن در مجالس دست‌کم ٥٥ کشور منتشر‌کننده ٥٥ درصد از گازهای آلاینده جهان تا پیش از سال ٢٠٢٠ است






تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن