واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: در گفتوگو با پانا مطرح شد؛ برای توسعه پیاده راه سازی باید فرهنگ استفاده از پیاده ترویج شود مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران گفت: برای توسعه پیاده راه سازی در تهران باید فرهنگ استفاده از پیاده راه نیز ترویج شود ومردم در این حوزه مطالبه گر شوند .
۱۳۹۴ يکشنبه ۲۲ آذر ساعت 11:57
عیسی علیزاده با بیان این که موضوع پیاده راه سازی یک موضوع بین بخشی است به خبرنگار پانا گفت : معاونت معماری و شهرسازی،معاونت حمل و نقل و ترافیک و سازمان زیباسازی در حوزه پیاده راه سازی در تهران فعالیت می کنند و سازمان زیباسازی کم ترین تاثیر گذاری را در حوزه تصمیم گیری دارد و بیشتر بعد از تصمیم گیری که کدام محور به پیاده راه تبدیل شود سازمان زیباسازی به موضوع ورود پیدا می کند به طور مثال اگر قرار است پیاده راه قدس ،تجریش تبدیل به پیاده راه شود سازمان زیباسازی نقش تسهیل گری طرح ها را دارد .
او با بیان این که برخی از مشکلات پیاده راه های موجود بر طرف شده است گفت : در محدوده بازار و خیابان 17 شهریور بر اساس معماری و هویت منطقه مبلمان های شهری نصب شده است .
علیزاده با اشاره به این که برای تبدیل یک معبر به پیاده را باید آن معبر ظرفیت تبدیل شدن به پیاده راه را هم داشته باشد گفت : حد فاصل میدان تجریش تا میدان قدس معمولا شهروندان پیاده طی می کنند اما برای تبدیل شدن این محدوده به پیاده راه باید تکلیف کسبه محل ،خودروهایی که قصد دارند از خیابان ولی عصر به خیابان شریعتی تردد کنند و بیمارستان شهدای تجریش را مشخص کنیم تا مشکلی پس از پیاده رو شدن این محدود ایجاد نشود و مردم نیز از این طرح استقبال کنند . همچنین باید هزینه ،فایده طرح را هم مشخص کنیم .
او در خصوص احداث پیاده راه در میدان انقلاب هم گفت: پیشنهاد ما این بوده است که ضلع غرب به شرق میدان انقلاب تا چهارراه ولیعصر(عج) و محل استقرار مغازه های کتاب فروشی ظرفیت پیاده راه سازی را داراست که بعد از رسیدن به جمع بندی اقدام به پیاده راه سازی در این محدوده می کنیم.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران با بیان اینکه پیاده راه میدان انقلاب تا خیابان ولیعصر(عج) موافقت معاونت حمل و نقل ترافیک را می طلبد، افزود: پیاده راه سازی مساوی بسته شدن تمامی راه های ماشین رو در شهر است. تشخیص این موضوع که از لحاظ فنی این امکان در میدان انقلاب وجود دارد یا نه و در رفت و آمد شهروندان مشکل و معضلی ایجاد نمی کند، با معاونت حمل و نقل است.
علیزاده با اشاره به اینکه میدان انقلاب ظرفیت پیاده راه سازی را داراست، ادامه داد: در حالت عادی و در طول روز شهروندان برای خرید کتاب از میدان انقلاب تا چهارراه ولیعصر(عج) را عموما پیاده طی می کنند، حتی اگر یک سمت از خیابان پیاده راه شود، طرف دیگر خطوط بی. آر. تی فعال بوده و با این طرح تمام این مسیر پیاده راه نخواهد شد. به عبارت دیگر برای افراد سالمند و کودکان بار مضاعفی ایجاد نخواهد کرد تا مسیر را پیاده طی کنند.
به اعتقاد این مدیر شهری برای توسعه پیاده راه سازی در تهران باید فرهنگ استفاده از پیاده راه نیز ترویج شود ومردم در این حوزه مطالبه گر شوند .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]