واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: جبران کاستیهای گیشه و مخاطب با سینمای کودک
سینمای کودک پتانسیلهای لازم را داشته و علاوه بر فرهنگسازی در بازگشت سرمایه نیز موثر است.
امیر عبدی نویسنده فیلم «گمیچی» در خصوص محتوای کار و وضعیت سینمای کودک و نوجوان در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: سینمای کودک علاوه بر فرهنگسازی برای کودکان در بازگشت سرمایه نیز بسیار موثر خواهد بود زیرا قلب سینما در گیشه میتپد و اگر گیشه را حذف کنیم چیزی از سینما باقی نمیماند. سینمای کودک پتانسیلهای لازم را دارد و بزرگترین بستر برای کاستیهای گیشه و مخاطب است.
وی عنوان کرد: متأسفانه ما کمی بیمهریم. یا سینمای کودک را جدی نمیگیریم و یا فیلمهای جدی را در مورد آن نمیسازیم.
عبدی در ادامه در خصوص موضوع فیلم خود بیان کرد: متن این کار را به طور مشترک با مجید اسماعیلی به نگارش درآوردهایم. این کار مربوط سال گذشته است، اگر به بخش هنر و تجربه جشنواره امسال راه پیدا کند اتفاق بسیار خوبی خواهد بود. این فیلم در اصفهان و در بخش بینالمللی جایزه بهترین کارگردانی و بهترین فیلم را دریافت کرد.
وی بیان کرد: مضمون و داستان کار راجع به یک کودک آذربایجانی است. داستان کار در بستر دریاچه ارومیه روی میدهد. یک پسر بچه 13-12 ساله در حالی که دریا خشک شده و کشتی نشان هم در حال از بین رفتن است تلاش میکند که کشتی را زنده و سرپا نگه دارد.
عبدی افزود: در طی سفری که با اسماعیلی به دریاچه ارومیه داشتیم به طور اتفاقی یک کشتی دیده شد و ایده این کار ساخته شد.در ابتدا در حد یک ایده خام بود که بعد از مدتی ماندن در محل به آن شاخ و برگ دادیم. تا جایی که یک پسر بچه 13-12 ساله آذری و یک پسر جنوبی با پوست تیره باهم همراه و دوست شده و بدین شکل قصه پیش میرود. به علاوه این پسر یک برادر بزرگ دارد که قصد فروش کشتی را دارد و این دو نوجوان در حال مبارزه برای نگه داشتن کشتی هستند و مابقی ماجرا.
عبدی در مورد پیش بینی بازخوردها از «گمیچی» اظهار داشت: تصور میکنم این کار فیلمی باشد که مخاطبان به آن علاقمند شوند چرا که فیلم حال و هوای کودکانه سالم و خوبی دارد. «گمیچی» دارای یک درام ساده، سالم و بهداشتی است. امیدوارم کار به جشنواره فجر برسد و بعد از آن در اکران هم اتفاقات خوبی را شاهد باشیم.
وی درخصوص فضای کنونی سینمای کودک و نوجوان عنوان کرد: اتمسفر و فضای سینمای کودک و نوجوان را دوست دارم.اما اتفاقاتی که برای سینمای کودک و نوجوان درحال رخ دادن است اتفاقات خوبی نیست. چرا که در تمام دنیا بیشترین آمار تماشاچیان در سالنهای سینما از کودکان و نوجوانان نشأت میگیرد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
لطفاً به داد این کودکان برسید!
کلید قفل سینمای کودک کجا است؟/ جشنواره کودک قربانی مدیران شهرتطلب
هیچ سرمایهگذاری مسئولیت مالی ژانر کودک را قبول نمیکند
به دنبال زمان مناسب مذاکره با شهردار جدید اصفهان هستیم
مقاصد سرمایهگذاران نباید در محتوای فیلم اثر بگذارد
ورود وروجکها به سینما
فقدان فیلمهای کودک در سینمای ایران مشهود است
۲۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]