واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
تمایل کنیا برای حضور شرکت های ایرانی در پروژه های انرژی این کشور/راه اندازی موسسه همکاری های مشترک
اعضای اتاق بازرگانی کنیا با حضور در شرکت صادرات تجهیزات و خدمات صنایع آب و برق ایران (صانیر)، از همکاری این شرکت در پروژه های مختلف کشور خود به ویژه انرژی استقبال کردند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، حمیدرضا صالحی عضو هیات مدیره شرکت صانیر در این دیدار با بیان اینکه مجموع ظرفیت کنونی نیروگاه های کشور 74 هزار مگاوات است گفت: تمام تجهیزات تولید، انتقال و توزیع برق در حد استانداردهای اروپایی در داخل کشور ساخته می شود.
وی افزود: ایران حدود دو هزار مگاوات برق با همسایگان خود تبادل انرژی دارد که 70 درصد آن مربوط به صادرات است که بیشتر آن به عراق، ترکیه و افغانستان صادر می شود. به گفته وی، همچنین ایران برای توسعه شبکه برق با تمام 16 کشور همسایه خود برنامه هایی دارد. * راه اندازی موسسه همکاری های مشترک ایران- کنیا
«یانگ ماکونه» عضو اتاق بازرگانی نایروبی، در این دیدار به راه اندازی موسسه همکاری های مشترک ایران- کنیا اشاره کرد که در این کشور به ثبت رسیده است و می تواند ورود شرکت های ایرانی به کنیا را تسهیل کند.
وی گفت: کنیا دروازه ورود به بازار بزرگ و جذاب آفریقا است.
«ادوین کومبا» فعال اقتصادی کنیا و یکی دیگر از اعضای هیات رئیسه اتاق بازرگانی نایروبی نیز تاکید کرد «کنیا برای توسعه همکاری های خود با ایران و شرکت های ایرانی تمایل زیادی دارد».
وی بیان داشت: کنیا از زمان استقلال خود تاکنون، افزون بر 1500 مگاوات ظرفیت نیروگاهی ایجاد کرده و با توجه به جمعیت 45 میلیونی خود، به شدت به توسعه نیروگاه ها به ویژه در عرصه نیروگاه های تجدیدپذیر نیازمند است.
این فعال اقتصادی تاکید کرد اعضای اتاق بازرگانی نایروبی اطلاع کافی از مشکل تحریم اقتصادی ایران دارند و افزود: نداشتن مراودات بانکی، بزرگ ترین مشکل فراروی فعالان اقتصادی دو کشور است که با رفع این مشکل، زمینه حضور هر چه بیشتر شرکت ها و فعالان اقتصادی ایرانی در این کشور و بازار بزرگ آفریقا فراهم می شود.
* رفع مشکل بانکی، امکان سرمایه گذاری در پروژه ها را فراهم می کند
«مسعود حجت» قائم مقام شرکت صادرات تجهیزات و خدمات صنایع آب و برق ایران، در پایان حضور اعضای هیات رئیسه اتاق بازرگانی نایروبی در این شرکت در جمع خبرنگاران گفت: کنیا از کشورهای بزرگ آفریقایی است و ظرفیت بالایی برای حضور شرکت های ایرانی دارد.
وی تایید کرد: بزرگ ترین مشکل فراروی فعالان اقتصادی ایران و کنیا، فقدان مراودات بانکی متاثر از تحریم ها و فشارهای اقتصادی است.
قائم مقام شرکت صانیر ادامه داد: رفع مشکل بانکی، امکان فاینانس (سرمایه گذاری) پروژه ها را فراهم می کند که در این صورت همه 21 سهامدار شرکت صانیر و سایر شرکت های ایرانی توان حضور در بازار بزرگ کنیا را خواهند یافت.
حجت ابراز امیدواری کرد با رفع تحریم های اقتصادی علیه ایران، امکان حضور شرکت های ایرانی در بازار این کشور بیش از گذشته فراهم شود.
انتهای پیام/
http://fna.ir/JL7POD
94/09/18 - 15:41
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]