واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در گفتوگو با فارس مطرح شد
آرزوی زندهیاد «ابوالفضل علامی»/ توصیه استاد به جامعه قرآنی
قاری قرآن کشورمان با اشاره به آرزوی زندهیاد «ابوالفضل علامی» و توصیههای این استاد قرآن به جامعه قرآنی، گفت: ایشان معتقد بود که مردم به برکت قرآن به ما احترام میگذارند بنابراین ما باید همواره متخلق به اخلاق قرآنی باشیم.
«محسن زهدی علیپور» از قاریان برجسته کشورمان در گفتوگو با خبرنگار فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارس ضمن تسلیت درگذشت استاد «ابوالفضل علامی»، اظهار داشت: ایشان یکی از اساتید متواضع و بااخلاق قرآنی بود که تلاش بسیاری برای پیشرفت در عرصههای مختلف قرآنی کرد. وی به سابقه آشنایی خود با استاد علامی اشاره کرد و گفت: من سال 1372 در جلسات مجمع قاریان و حافظان استان قم توفیق آشنایی با این استاد بزرگوار را کسب کردم و با وجود اینکه به صورت مستقیم شاگرد ایشان نبودم اما از زندهیاد علامی درسهای زیادی آموختم.
زهدی علیپور با بیان اینکه بهترین خاطرات جامعه قرآنی استان قم در مسجد محمدیه شکل گرفت، افزود: استاد علامی به همراه مرحوم رنجبر در آنجا جلسه قرآن داشت و همیشه سعی میکرد افراد را به فعالیتهای قرآنی تشویق کند. این قاری کشورمان با اشاره به اینکه استاد علامی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی نیز فعالیتهای گستردهای در حوزه قرآن داشت، گفت: ایشان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی سعی در نشر فرهنگ انس با قرآن داشت. در اوایل دهه 1360 هم در مسابقات قرآن مقام نخست را کسب کرد و به واسطه این برتری سال 1361 در دیدار جامعه قرآنی با امام خمینی(ره) به تلاوت قرآن پرداخت. وی اخلاقمداری و توجه به دستورات الهی را مهمترین ویژگیهای استاد علامی عنوان کرد و افزود: ایشان آنقدر متواضع و آرام بود که به واسطه رفتار قرآنی و شخصیت ویژهای که داشت افراد بسیاری را به فعالیتهای قرآنی علاقهمند کرد. زهدی علیپور با بیان اینکه استاد علامی دغدغه قرآنی شدن جامعه را داشت، گفت: هماکنون بسیاری از قاریان کشورمان دغدغه تلاوت دارند در حالی که استاد علامی دغدغه قرآن داشت. استاد علامی همواره متذکر میشد که تنها صدا نیست که ماندگار میماند؛ اخلاق قرآنی از همه چیز مهمتر است بنابراین افراد به ویژه جامعه قرآنی باید همواره متخلق به اخلاق قرآنی باشند. این قاری قرآن با اشاره به اینکه استاد علامی به واسطه سکته اواسط دهه 1360 از فعالیت در عرصه تلاوت حرفهای منع شد، خاطر نشان کرد: ایشان بعد از اینکه از تلاوت منع شد فعالیت در عرصه مفاهیم و ترجمه قرآن را آغاز کرد تا به نوع دیگری در خدمت قرآن باشد.
وی با بیان اینکه استاد علامی کتابهای متعددی در حوزه علوم قرآنی نیز تألیف کرده است، افزود: ایشان همیشه سعی میکرد بیسوادی قرآنی را ریشهکن کند و میگفت: «آرزو میکنم روزی برسد که ما هیچ بیسواد قرآنی نداشته باشیم و به همان اندازه که افراد به دنبال مدرک و طی کردن مدارج عالی هستند، جویای یادگیری سواد قرآنی هم باشند». زهدی علیپور ولایتمداری استاد علامی در بین شاگردان و افرادی که او را میشناختند زبانزد بود، گفت: ایشان بازنشسته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و همیشه سعی داشت دغدغههای مقام معظم رهبری را برطرف کند. استاد علامی عاشق امام خمینی(ره) بود و همواره از منویات مقام معظم رهبری تبعیت میکرد. ایشان همچون برخی افراد که در گذشته از امام تبعیت میکردند و هم اکنون از خط امام جلوتر میروند، نبود بلکه همیشه خط قرمزهایی در ولایت داشت و هیچگاه از آنها عبور نمیکرد. هیأت مدیره مجمع قاریان و حافظان استان قم با اشاره به اینکه استاد علامی همیشه شاگردان خود را به رعایت تقوا و اخلاق قرآنی توصیه میکرد، افزود: ایشان معتقد بود که مردم به برکت قرآن به ما احترام میگذارند بنابراین جامعه قرآنی باید رفتاری قرآنی داشته باشند و در کنار خواندن قرآن به مفاهیم و ترجمه آن نیز توجه کنند. به گزارش فارس استاد ابوالفضل علامی استاد پیشکسوت قرآن کریم متولد 1337بود که دوشنبه 16 آذرماه به دلیل سکته قلبی دعوت حق را لبیک گفت. انتهای پیام/
http://fna.ir/ILZJHU
94/09/18 - 00:05
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]