واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نامه رهبري ماهيت رهبران اروپايي را افشا ميكند
چندي پيش نامه دوم رهبر انقلاب به جوانان اروپايي منتشر شد، نامهاي كه به قضيه تروريستي اخير در فرانسه و كشورهاي ديگري مانند عراق و فلسطين، نقش داعش را اشاره داشت و با محتوايي مبني بر تأكيد بر اسلام واقعي، معرفي دين اسلام به عنوان دين دوستي، ضرورت دوري از خشونت و شناخت منشأ خشونت همراه بود.
نویسنده : سپيده آماده
چندي پيش نامه دوم رهبر انقلاب به جوانان اروپايي منتشر شد، نامهاي كه به قضيه تروريستي اخير در فرانسه و كشورهاي ديگري مانند عراق و فلسطين، نقش داعش را اشاره داشت و با محتوايي مبني بر تأكيد بر اسلام واقعي، معرفي دين اسلام به عنوان دين دوستي، ضرورت دوري از خشونت و شناخت منشأ خشونت همراه بود.
رضا رسولي، استاد دانشگاه و كارشناس ارتباطات در گفتوگو با «جوان» در خصوص نامه دوم رهبري به جوانان اروپايي ميگويد: نكته قابل توجه در اين قضيه مخاطبشناسي است كه به جاي بدنه فرسوده و سياستزده حكومتهاي غربي، رهبري نسل جوان و آيندهدار آنها را مورد خطاب قرار دادهاند. در واقع رهبري با انتشار اين نامه به طور عملي، توجه خودشان را به نسل جوان نشان دادهاند كه خود اين موضوع ميتواند سرمشق خوبي براي مسئولان داخل كشور هم باشد.
نامه رهبري بايد با استراتژي فراگير رسانهاي در حوزه بين الملل همراه باشد
رسولي ميافزايد: نكته ديگر كه محل توجه و تأمل است اين است كه اين نامه را با عنوان دومين نامه رهبري منتشر كردهاند. در تحليل وضعيت دكترينال رسانهاي يك حركت تاكتيكي محسوب ميشود در حالي كه ما بايد در حوزه رسانه بينالملل داراي يك استراتژي فراگير باشيم كه انتشار چنين نامهاي فراز و شاخص اين استراتژي تلقي شود و در چارچوب اين استراتژي، عقبه تكميل و تبيين رسانهاي نامه را هم داشته باشيم.
نامه رهبري سياستهاي نظام را به گوش جوانان اروپايي ميرساند
علي اصغرنيا، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جوان» درخصوص نامه دوم مقام معظم رهبري به جوانان اروپايي ميگويد: انتشار نامه مقام معظم رهبري به جوانان فينفسه اقدام بسيار مناسبي است، در جامعه امروز به دليل سيطره ابزارهاي مدرن ارتباطي مانند شبكههاي اجتماعي، اپليكيشنهاي موبايلي و شبكههاي اينترنتي، انتشار چنين نامههايي ميتواند موجي از روشنگري را در ميان جوانان ايجاد كند، به خصوص زماني كه مخاطب چنين نامههايي مخاطبان خارج از ايران باشند.
وي ادامه ميدهد: ترجمه اين نامه به زبانهاي مختلف باعث ميشود كه جوانان كشورهاي مختلف با نظريههاي مقام معظم رهبري آشنايي پيدا كنند و جامعه بيرون از ايران را هم با سياستهاي نظام آشنا كند. اصغرنيا تأكيد ميكند: چنين نامههايي اتفاق مطلوبي است كه ايجاد شده است و براي بررسي تأثيرات اين اقدامات ميتوان تحقيقاتي انجام داد، مبني بر اينكه انتشار اين نامهها چه تأثيري در عملكرد جوانان و دانشجويان اروپايي دارد.
نامه رهبري ماهيت رهبران اروپايي را افشا ميكند
محسن شرفالدين، منتقد رسانه در گفتوگو با «جوان» در اين خصوص اظهار ميكند: داعش عروسك خيمهشب بازي امريكاست و اين مسئله را خود اروپاييها هم ميدانند، اما چون سران اروپا با سياستبازيهايشان بيشتر به منافع شخصي و حزبيشان تعلق دارند، از بيان حقايق به مردمشان خودداري ميكنند. وي ادامه ميدهد: شما نگاه كنيد الان ساركوزي به عنوان يك رئيسجمهوري مردم فرانسه كجاست و اينها نشان ميدهد كه سران اروپايي وابستگيهاي قويتري براساس منافع شخصيشان به امريكاييها دارند و در واقع امريكاييها نه فقط رهبران جهان سوم را از آن خود كردهاند، بلكه رهبران اروپايي هم در پي منويات امريكا هستند.
وي ميافزايد: رهبران اروپايي به اين قاعده معتقد هستند كه اگر با امريكا باشند، حفظ ميشوند و در نگاه سكولاري خودشان هم اين تعبير درست است به همين دليل نميتوان به رهبران اروپايي اعتماد داشت و آنها را كساني دانست كه نسبت به مردمشان متعهد هستند بلكه اين افراد حسابشان از خود مردم اروپا جداست و به باور من نامه مقام معظم رهبري به جوانان اروپا از اين خاستگاه و نگاه منتج شده است كه بايد حساب مردم اروپا و مخصوصا جوانانشان را از حساب رهبرانشان جدا كرد و ما وظيفه داريم كه مردم اروپا را بيدار كنيم تا آنها بدانند كه امريكا با رهبرانشان دستشان در يك كاسه است.
شرفالدين ادامه ميدهد: حمايت مسئولان اروپايي از داعش ريشه در نوع نگاهي دارد كه امريكاييها به اسلام دارند، گسترش نگاه اسلام امريكايي در اروپا باعث چنين حوادثي ميشود و بايد مردم اروپا آگاه شوند كه اسلام ناب محمدي با اسلامي كه امريكا و اروپا با نام اسلام معرفي ميكنند متفاوت است. اينطور كه از اظهارات اين كارشناسان رسانه برميآيد، نامه رهبري به جوانان اروپايي نشان از تمايزي دارد كه ايشان ميان جوانان اروپايي و دولتمردانشان قائل هستند و در نهايت انتشار چنين نامههايي به رواج سياستهاي نظام در ميان جوانان اروپايي منتهي ميشود.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]