تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805604586




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دانستنی های مهم در زمینه بیهوشی


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
356
در مورد داروهای بیهوشی چه میزان اطلاع دارید و چه عوارضی در اثر مصرف اینگونه داروها متوجه ما خواهد شد توصیه متخصصین بیهوشی قبل و بعد از این امر چیست؟انواع داروهای بیهوشی و اثرات و عوارض هریک را در این مطلب برایتان اورده ایم امروزه با وجود ترکیب دارو‌های مختلف برای بیهوش کردن افراد در عمل جراحی اما متأسفانه این داروی بیهوشی دلهره‌آور و موجبات ترس بیماران را فراهم نموده است.
امروزه با وجود مدرنیته بودن جامعه پزشکی اما هنوز مسئله وحشتناک داروی بیهوشی و عوارض آن چنان ترسی دامن افرادی که را‌هی اتاق عمل را گرفته که بعد از این افراد آنقدر که نگران بیهوش شدن هستند که یک وقت بیدار نشده و به دنیا ابدی بروند، دل نگران خود عمل جراحی نیستند.

در عصر تکنولوژی مدرن، علم پزشکی بسیار پیشرفت کرده اما هنوز متأسفانه دانشمندان پزشکی دنیا هنوز ماده‌ای بی‌ضرر را برای بیهوش کردن بیماران در اتاق عمل پیدا نکرده‌اند و این مسئله سبب نگرانی و استرس افراد در اتاق جراحی شده است زیرا که بعد از عمل علاوه بر طی کردن دوران نقاهت با عوارض داروی بیهوشی باید دست و پنجه نرم کنند.

افشار متخصص بیهوشی با اشاره به عوارض شایع بیهوشی اظهار داشت: داروهایی که در کشورمان مورد استفاده قرار می‌گیرد یکی از بهترین‌های حال حاضر دنیا بوده و کمترین عوارض را برای بیماران داخلی اتاق عمل به همراه دارد و در کشورمان با بالارفتن علم بیهوشی، چند دارو را با هم ترکیب می‌کنند و به عنوان بیهوشی به بیمار تزریق کرده تا عوارض آن به حداقل ممکن برسد.

بیهوشی خوابی فارغ از دنیا
وی بیان کرد: بیهوشی یک اقدام هدفمند است که یک پزشک متخصص بیهوشی آن را انجام می‌دهد و به مراحل زیر دسته‌بندی می‌شود.

1-  کاهش سطح هوشیاری در بیمار

2- ایجاد حالت بی دردی که در این حالت بیمار در وضعیت کم هوشیاری، قرار دارد ولی اعصاب فرد بیمار حس دارد.

3- فراموشی لحظات جراحی که در آن بیمار از زمان جراحی چیزی به یادش نمی‌ماند.

4- بی‌حسی موضعی است که در آن اعصاب حسی بسیار موقتی است با توجه به مقدار داروی استفاده شده می‌تواند مدت زمان مختلفی داشته باشد.

تفاوت داروهای بیهوشی قدیم با جدید
تفاوت آنها با نسل‌های قبلی این است که اثرات بهتر و عوارض کمتری دارند. هالوتان داروی قدیمی‌تری است که سال‌ها از آن استفاده می‌شد و به نسبت داروهای نسل‌های قبل‌تر از خودش یعنی اتر و… داروی مناسب‌تری بود. هرچند که امروزه نسل‌های جدیدتر داروهای استنشاقی بیهوشی نیز آمده اند از جمله سووفلوران و دسفلوران که باز هم از لحاظ اثرات و عوارض و… نسبت به داروهای قبلی بهتر هستند

بیهوشی برای شش مشکل آفرین می شود!
این متخصص افزود: عوارض ماده بیهوشی بستگی به شرایط فیزیکی و جسمانی بدن بیماران متفاوت است که برخی از آن عوارض سریع برطرف می‌شود. ولی دسته‌ای دیگر تا بلندمدت گریبان‌گیر افراد است.

افشار ابراز داشت: بعضی از بیماران نسبت به داروهای بیهوشی آلرژی داشته و بعد از به هوش آمدن ترشحاتی در ریه در واکنش به ماده بیهوشی ریخته می‌شود که به شش‌ها آسیب جدی می‌رساند.

داروی بیهوشی یخچال طبیعی بدن
وی ادامه داد: از دیگر عوارض داروهای بیهوشی داشتن حالت استفراغ و تهوع است، که این مسئله دارد به امری عادی تبدیل می‌شود که البته باید متذکر شویم که این عارضه با مصرف داروی ساده برطرف می‌شود.

این متخصص بیهوشی اضافه کرد: در زمان بعد از عمل جراحی وقتی که افراد به هوش می‌آیند، دچار یک درد خاصی شده که این امر به دلیل کلریدهای داروهای بیهوشی است که با مرور زمان و صبوری بیماران حل می‌شود.

CCL4 فراموشی می‌آورد
به طور کلی داروهای بیهوشی به خاطر داشتن عوارض، باید فرد سابقه بیماری خود را به پزشک متخصص بیهوشی گزارش دهد، زیرا این دارو بر بیماران کبدی، ریوی، دیابت و حتی افسردگی اثر بسیار بدی می‌گذارد.

افشار تصریح کرد: اگر داروی بیهوشی به صورت استنشاقی مصرف شود، لوله‌های تنفسی آن سبب ایجاد عفونت‌های ریوی می‌شود.

وی در پایان گفت: داروهای بیهوشی به شدت فشار خون را کاهش می‌دهد و سبب بروز اختلالات حافظه می‌شود.

بسکی متخصص تغذیه با اشاره به عوارض داروهای بیهوشی اظهار داشت: داروهای بیهوشی در افراد‌ یک نوع سیری کاذب را ایجاد می‌کند و سبب ضعیفی بدن و سیستم ایمنی افراد شده و این امر باعث کم شدن توان و مقاومت افراد در برابر بیماری‌ها می‌شود.

پرزهای معده از بین می‌رود
وی بیان کرد: کلریدکربن دیواره و پرز معده را از بین می‌برد و سبب بروز بیماری‌های دستگاه گوارش می‌شود به طوری که این بیماری سبب می‌شود هضم غذا به خوبی انجام شود.

بسکی در پایان گفت: داروهای بیهوشی تعادل آنزیم‌های خون را برهم می‌زنند و سبب دفع بی‌جا و بی‌موقع املاح و ویتامین‌ها می‌شود.

گفتنی است: با آن که داروهای بیهوشی از منظر مواد تشکیل دهنده آن پیشرفت کرده است اما متأسفانه از زمان تزریق آن بر بدن بیمار باعث ایجاد عوارض و سایت‌های بدنی می‌شود و بعضی از این عوارض بسته به نوع داروی بیهوشی استفاده شده تا مدت‌های طولانی گریبانگیر افراد بوده و این نقطه ضعف داروهای بیهوشی است.باشگاه خبرنگاران

16 آذر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن