تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين قلب‏ها، قلبى است كه ظرفيت بيشترى براى خوبى دارد و بدترين قلب‏ها، قلبى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813144447




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رفع مشکلات هورمونی با روش های تغذیه ای


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
9-Tips-to-Help-Balance-Hormones
اگر دچار اختلالات هورمونی شده اید و می خواهید آن ها را تنظیم کنید بهتر است از برخی روش های موثر در این زمینه استفاده کنید و تغییرات هورمونی تان را برطرف کنید می خواهیم روش های مفید تغذیه ای را در این زمینه برایتان بگوییم اگر درباره‌ی هورمون‌ها و نقش آنها اطلاعات کافی داشته باشید بهتر می‌توانید آمادگی تغییرات هورمونی را داشته یا علائم آن را کاهش دهید. در اینجا به راه‌هایی اشاره می‌کنیم که باعث بهبود وضعیت اختلال هورمونی می‌شود.
۱.از خوردن چربی‌های غیراشباع حاوی امگا۳ پرهیز کنید
حدود ۹۷ درصد از بدن انسان از چربی‌های اشباع شده و غیراشباع ساخته شده و تنها ۳ درصد این چربی‌ها، چربی‌های غیراشباع هستند. نیمی از این سه درصد چربی‌های حاوی امگا۳ است. روغن سبزیجات دارای میزان بالایی از چربی‌های غیراشباع هستند و این روغن‌ها در بدن ما جایگزین چربی‌های اشباع شده شده‌اند. بدن ما برای بازسازی سلول‌ها و تولید هورمون به این چربی‌ها نیاز دارد. وقتی به جای میزان مورد نیاز بدن، به میزان زیادی چربی‌های غیراشباع به  آن می‌دهیم، بدن هم چاره‌ای ندارد جز آنکه این چربی‌ها را با سلول‌های ما حین ترمیم سلول‌ها یا تولید آنها تلفیق کند. مشکل آنجاست که چربی‌های غیراشباع شدیدا ناپایدار بوده و به راحتی در بدن اکسیده می‌شود که این مسئله به بروز التهاب و تغییرات سلولی می‌انجامد. پیشنهاد می‌شود که از خوردن روغن سبزیجات، روغن بادام زمینی، مارگارین، روغن کانولا یا سایر روغن‌هایی که باعث تغییر شیمیایی چربی‌ها می‌شوند خودداری کنید.
۲.مصرف کافئین را کم کنید
حقیقت این است که مصرف زیاد کافئین می‌تواند در هورمون‌های درون‌ریز بدن اختلال ایجاد کند. سعی کنید به جای کافئین از دمنوش‌های گیاهی استفاده کنید. اگر نمی‌توانید مصرف کافئین را کم یا قطع کنید، سعی کنید یواشکی یک قاشق روغن نارگیل را به فنجان قهوه خود اضافه کرده و خوب هم بزنید.
۳.از مصرف توکسین‌ها خودداری کنید
توکسین‌ها در آفت کش‌ها، مواد پلاستیکی، مواد شیمیایی خانگی و حتی تشک‌ها وجود دارد که می‌توانند باعث ایجاد اختلال در هورمون‌های بدن می‌شود. اگر تعادل هورمونیتان به هم خورده یا در تلاشید که باردار شوید، از این مواد دوری کنید. تا حد امکان از گرما دادن یا بسته‌بندی غذا در ظرف‌های پلاستیکی خودداری کنید. از آفت کش‌های شیمیایی و یا تمیزکننده‌ها هم استفاده نکنید.
۴.ورزش سبک
اگر دچار اختلال هورمونی شده‌اید، تمرینات ورزشی شدید می‌تواند در کوتاه‌مدت باعث بدتر شدن اوضاع شود. این میان، خواب اهمیت زیادی دارد، خصوصا در دوران متعادل شدن وضعیت هورمون‌ها، بنابراین بر تمرینات سبک‌تر مانند پیاده‌روی یا شنا تمرکز کرده و از انجام تمرینات شدید و طاقت فرسا خودداری کنید.
(منبع: health)
15 آذر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن