تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا شما را به چيزى با فضيلت‏تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاه نكنم؟ آن چيز اصلا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803974479




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلایل غذا نخوردن کودکان 6 ماهه


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
دلایل غذا نخوردن کودکان 6 ماهه دلایل غذا نخوردن کودکان 6 ماهه

تغذیه کودک؛
دلایل غذا نخوردن کودکان 6 ماهه
اگر کودک شما در بلع غذاهای جامد و سخت مشکل دارد سعی کنید مواد غذایی کمتری در قاشق قرار دهید .



امام باقر عليه السلام : گرامى ترين شما نزد خدا، كسى است كه بيشتر به همسر خود احترام بگذارد.     به گزارش سرویس خانواده جام نیـوز، کودک 9 ماهه را در غذا خوردن آزاد بگذارید. مسائل تغذیه کودک زیاد است این که آیا باید نگران باشیم یا جای نگرانی وجود ندارد یک راه دارد پیدا کردن موانع تغذیه کودک خسته کننده هستند اگر کودک شما در حال رشد است و به طور معمول در حال توسعه، معمولاً هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد و شما می توانید از منحنی رشد کودکان استفاده نمایید  و متوجه شوید که ایا صدک قد و وزن کودک شما مناسب است اگر مناسب نیست از پزشک متخصص اطفال کمک بگیرید.   امتناع از مواد غذایی

نوزادان به دلایل بسیاری از خوردن مواد غذایی خودداری می کنند آنها ممکن است سیر، خسته، پریشان و یا بیمار باشند شاید برنامه شیردهی به نوزاد فقط برنامه درستی نیست برنامه شیردهی را منظم کنید نگران نباشید یک کودک اگر گرسنه باشد همیشه خواهد خورد بنابر این اگر یک کمی غذا در قاشق هست و کودک دهان خود را می بندد او به شما می گوید که در حال حاضر غذا برای او کافی است و نیازی به غذا ندارد.

سعی کنید به کودک اعتماد نمایید او می داند که چه مقدار غذا نیاز دارد و هرگز کودک را مجبور به غذا خوردن نکنید و زمان تغذیه را به زمان جنگ تبدبل نکنید اگر نگران امتناع غذا خوردن کودک خود هستید با یک پزشک متخصص اطفال صحبت کنید.

علل ناخن زدن کودک به غذا

بسیاری از والدین ضجه و زاری می کنند که کودک من فقط به غذا ناخنک می زند.

به دلایل بسیاری ممکن است نوزادان به غذا حساس شوند آنها ممکن است در حال درآوردن دندان، خسته، هنوز آماده نبودن برای مواد غذایی جامد و یا شما کودک را بیش از اندازه تغذیه می کنید.

عق زدن کودک

اکثر نوزادان در بین 4 و 6 ماه برای غذاهای جامد آماده می شوند اما ممکن است مواد جامد سخت بوده و در نتیجه آن کودک دچار رفلکس واگ شود.

اگر کودک شما در بلع غذاهای جامد و سخت مشکل دارد سعی کنید مواد غذایی کمتری در قاشق قرار دهید اگر کودک شما هنوز هم دچار عق زدن است او ممکن است هنوز برای مواد جامد آماده نباشد.

تهیه ظروف سرباز

گاهی اوقات استفاده از ظروف سرباز باعث کثیف شدن کودک می شود به نظر می رسد کودک زمان بیشتری را صرف بازی با غذا کرده و سپس غذا را می خورد.

در سراسر ماه نهم نوزاد، استفاده از ظروف سرباز به کودک اجازه داده می شود تا بکار بردن قاشق را یاد بگیرد در این مرحله به کودک خود کمک کنید تا رشد کرده و متکی بودن به خود را یاد بگیرد.
  حساسیت های غذایی و عدم تحمل غذایی

آلرژی غذایی، که سیستم ایمنی بدن را فعال می کند تا 8 درصد از کودکان رخ می دهد و می تواند به طور ناگهانی ظاهر شود این علائم عبارتند از اسهال، استفراغ، بثورات جلدی، درد معده، مشکلات تنفسی و تورم صورت و بدن می باشد رایج ترین آلرژی غذایی در میان کودکان نسبت به شیر، سویا، تخم مرغ، گندم، آجیل و حلزون صدف دار است اگر چه بچه ها و بزرگسالان می تواند به هر گونه مواد غذایی آلرژی داشته باشند.

تفاوت آلرژی غذایی و عدم تحمل غذایی

عدم تحمل غذایی بیشتر از آلرژی غذایی می باشد اگر چه علائم ممکن است مشابه باشند عدم تحمل مواد غذایی شامل دستگاه گوارش نوزاد است و ربطی به سیستم ایمنی بدن نوزاد ندارد عدم تحمل مواد غذایی معمول عبارتند از مشکلات با لاکتوز، ذرت و گلوتن است و علائم عدم تحمل مواد غذایی شامل گاز، نفخ، اسهال و درد شکم است.
    تف کردن، رفلکس یا استفراغ

تف کردن کودک را با آروغ زدن او به طور منظم، اجتناب از تغذیه بیش از حد، نگهداری کودک به صورت نشسته در موقع غذا خوردن و اجتناب از بازی با بچه بلافاصله پس از خوردن کاهش دهید.

ریفلاکس زمانی است که محتویات معده به داخل مری نوزاد برگشت نماید برای کمک به مدیریت ریفلاکس، در هر وعده تغذیه را کمی کمتر و یا آهسته تر بدهید حداقل 30 دقیقه پس از تغذیه کودک را نشسته نگه دارید برای مثال، کودک را در  صندلی ماشین قرار دهید بازی فعال کودک را پس از خوردن محدود نمایید سر تخت نوزاد را توسط تشک بالا ببرید برای این کار از بالش استفاده نکنید.

استفراغ، هنگامی که مواد غذایی با زور و اجبار بالا آورده می شود می تواند علل بسیاری مانند دستگاه گوارش نابالغ، عفونت، دارو و بیماری حرکت عامل آن باشد اگر چه استفراغ معمولاً خودش خوب می شود ولی برای اینکه کودک شما دچار کم آبی نشود با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید مواردی که سبب کم آبی بدن می شود عبارتند از استفراغ شدید یا استفراغ بیش از 24 ساعت، دیدن خون در استفراغ، درد در کودک و یا عدم تحمل مایعات می باشد استفراغ شدید در نوزادان ممکن است توسط یک وضعیت جسمی به نام تنگی پیلور باشد که سبب ایجاد بلوک مواد غذایی در مسیر حرکت از معده به روده می شود این حالت نیازمند اصلاح با جراحی است.

مشکلات تغذیه کودک می تواند با بسیاری از چیزهای دیگر نیز ایجاد شود پس همیشه یک ایده خوب این است که اگر شما نگران هستید با ارائه دهنده مراقبت های سلامت فرزند خود صحبت نمایید به خصوص اگر کودک شما رشد مناسب و  خوبی ندارد.

اگر کودک شما به نظر می رسد وزن از دست داده و بی حال است و دارای استفراغ، عق زدن یا اسهال مداوم یا مربوط به غذاهای خاص، دارای درد شکم و یا اگر سوالی دارید و یا نگران هستید با یک متخصص اطفال مشورت نمایید.   برترین ها /2021



۱۴/۰۹/۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن