واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: پزشک قلابی که با تردد در مراکز درمانی سطح شهر تهران ضمن شناسایی بیمارانی که از شهرستانها به تهران آمده اند تحت عنوان پزشک معالج به آنها مراجعه و به بهانه تهیه دارو، کلاهبرداری می کرد به دام افتاد.
27 خرداد 94 فردی با مراجعه به کلانتری 107 فلسطین به مأموران اعلام کرد که در زمان مراجعه به یکی از مراکز بیمارستانی، شخصی تحت عنوان پزشک متخصص اقدام به گرفتن عابربانک و نهایتا برداشت پول از حساب بانکیاش کرده است. با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع کلاهبرداری و به دستور شعبه دوم بازپرسی دادسرای ناحیه 6 تهران، پرونده جهت رسیدگی در اختیار اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. مالباخته که از نارسایی شدید ریوی رنج می کشید، پس از حضور در اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: اینجانب به علت بیماری و جهت معالجه به تهران آمده و قرار بود که در بیمارستان بستری شوم. وی ادامه داد: حوالی ساعت 11 مورخه 27 خرداد 94، در خیابان خردمند جنوبی شخصی که خود را «دکتر حسینی» معرفی کرد به بنده مراجعه و خود را متخصص ریه معرفی کرد و عنوان داشت که من سابقا در بیمارستان، بیمار وی و تحت معالجات او بودهام؛ در حالی که اینجانب هیچ شناخت و سابقه ای از ایشان در ذهن نداشتم. این شخص- دکتر حسینی- در ادامه عنوان داشت که چند روزی است که یک داروی جدید وارد کشور شده که من این دارو را برای شما تهیه خواهم کرد؛ بنده نیز با اعتمادی که به صحبت های این شخص پیدا کرده بودم ، عابر بانک خود و رمز آن را جهت تهیه دارو به ایشان دادم؛ این شخص به من گفت که به کلینیک ایشان بنام کلینیک صبا که چند ده متر بالاتر می باشد بروم تا ایشان نیز پس از تهیه دارو به آنجا بیایند اما هرچقدر به دنبال کلینیک گشتم، محلی به نام کلینیک صبا را پیدا نکردم؛ در همین زمان و از طریق پیامک بانکی متوجه شدم که مبلغ 3 میلیون و 600 هزار تومان از حساب بنده برداشت شده است. با آغاز رسیدگی به پرونده، کارآگاهان اداره چهاردهم اقدام به چهره نگاری از مالباخته کرده و همزمان تصاویر مجرمان سابقه دار در زمینه غصب عناوین و کلاهبرداری به رؤیت وی رسید اما هیچکدام از مجرمان سابقه دار از سوی مالباخته مورد شناسایی قرار نگرفتند. همزمان با ادامه تحقیقات، پرونده مشابه دیگری به پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد که در آن شخصی تحت عنوان دکتر حسینی (مشابه پرونده اول) اقدام به کلاهبرداری از یک بیمار یکی از مراکز درمانی واقع در خیابان نظام آباد کرده بود. برابر اظهارات شاکی شخصی به بهانه خرید قرص اقدام به گرفتن عابربانک وی نموده و در ادامه مبلغ 6 میلیون تومان از حساب شاکی برداشت کرده بود. با بررسی شیوه و شگرد انجام کلاهبرداری در چند پرونده مشابه دیگر، کارآگاهان اطمینان پیدا کردند که متهم با تردد در مراکز درمانی سطح شهر تهران ضمن شناسایی هویت و نوع بیماری افرادی که جهت درمان از سایر شهرهای کشور به تهران آمده اند به این افراد (مالباختگان) مراجعه و با انجام اقدامات فریبکارانه و ضمن معرفی خود به عنوان پزشک معالج بیمار و نهایتا امکان تهیه آخرین داروی ویژه درمان بیماری برای بیماران، اعتماد مالباختگان را جلب کرده و پس از گرفتن عابربانک از آنها اقدام به برداشت پول حساب های آنها در قالب خرید سکه و طلا از طلافروشی ها کرده است. با انتشار تصویر متهم در سطح جراید کشور و خبرگزاری ها تعدادی از شهروندان با اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ تماس گرفته و اطلاعاتی را در خصوص مشخصات متهم تحت تعقیب در اختیار کارآگاهان قرار دادند.
سرانجام با جمع بندی و بررسی اطلاعات بدست آمده، مخفیگاه متهم «شمس الله . ف» (47 ساله) در منطقه زعفرانیه شناسایی و دستگیر شد. بررسی های بعمل آمده نشان داد که متهم با مبلغ 150 میلیون تومان پول ودیعه و پرداخت 5 میلیون تومان به صورت ماهیانه (150 میلیون ودیعه + 5 میلیون تومان اجاره ماهیانه) اقدام به اجاره مخفیگاه برای خود و خانواده اش کرده و به هیچ عنوان تصور شناسایی و دستگیری توسط کارآگاهان را نمی کرد. همزمان با انتشار تصویر متهم جهت شناسایی تعداد دیگری از شکات و مالباختگان با مراجعه به اداره چهاردهم اقدام به شناسایی متهم کرده و همگی در اظهاراتی مشابه عنوان داشتند که تمامی آنها در حوالی مراکز درمانی و بویژه داروخانه ها با متهم تحت عنوان «دکتر حسینی آشنا» و در ادامه توسط وی مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند؛ متهم نیز که چاره ای جز اعتراف و بیان حقیقت نداشت، اظهارات تمامی شکات و مالباختگان پرونده را تأیید کرد. به گزارش فارس، سرهنگ کارآگاه محمدرضا ذاکر استقامتی، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ ضمن تشکر از شهروندان در خصوص تماس های آنها در جهت شناسایی و دستگیری متهم عنوان داشت: متهم در همان تحقیقات اولیه صراحتا به دهها فقره کلاهبرداری به شیوه و شگرد فوق اعتراف نموده که با بررسی پرونده های مشابه و همچنین مراجعه تعدادی از شکات پرونده به اداره چهاردهم (پس از انتشار تصویر متهم)، تاکنون تعداد 15 مالباخته شناسایی و متهم را شناسایی کرده اند؛ لذا از سایر شکات و مالباختگانی که بدین شیوه و شگرد و توسط شخصی تحت عنوان دکتر حسینی مورد کلاهبرداری قرار گرفتند دعوت می شود تا جهت پیگیری شکایات خود به اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان وحدت اسلامی مراجعه نمایند. هشدار پلیسی: شیوه و شگرد استفاده از عناوین مختلف دولتی، دسترسی به مقامات دولتی یا سوء استفاده از عناوین پزشک، قاضی و ... یکی از شیوه و شگردهای مورد استفاده گروهی از مجرمان جهت انجام اقدامات مجرمانه است.
شنبه 14 آذر 1394 ساعت 14:20
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]