تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه براى من است و من پاداش آن را مى‏دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870723596




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دکتر حسینی دستگیر شد/ مالباختگان به پلیس آگاهی مراجعه کنند+عکس


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دکتر حسینی دستگیر شد/ مالباختگان به پلیس آگاهی مراجعه کنند+عکس
شگرد استفاده از عناوین مختلف دولتی ،سوء استفاده از عناوین پزشک ، قاضی و ... یکی از شیوه و شگردهای مورد استفاده گروهی از مجرمین است .
به گزارش خبرنگار حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،‌در مورخه 27خرداد ماه امسال فردی با مراجعه به کلانتری 107 فلسطین به مأمورین اعلام کرد : در زمان مراجعه به یکی از مراکز بیمارستانی ، شخصی تحت عنوان پزشک متخصص اقدام به گرفتن عابربانک و نهایتا برداشت پول از حساب بانکی من کرده است " . 


پرونده در اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ : 
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع "کلاهبرداری" و به دستور شعبه دوم بازپرسی دادسرای ناحیه 6 تهران ، پرونده جهت رسیدگی در اختیار اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت . 


اظهارات مالباخته : 
مالباخته که از نارسایی شدید ریوی رنج می کشد ، پس از حضور در اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در اظهاراتش به کارآگاهان گفت : اینجانب به علت بیماری و جهت معالجه به تهران آمده و قرار بود که در بیمارستان ... بستری گردم ؛ حوالی ساعت 11مورخه 27 خرداد ماه ، در خیابان خردمند جنوبی شخصی که خود را دکتر حسینی معرفی کرد به بنده مراجعه و خود را متخصص ریه معرفی و عنوان داشت : "شما سابقا در بیمارستان ، بیمار من و تحت معالجات بنده بودید" در حالیکه اینجانب هیچ شناخت و سابقه ای را از ایشان در ذهن نداشتم . این شخص در ادامه عنوان داشت : "چند روزی است که یک داروی جدید وارد کشور شده که من این دارو را برای شما تهیه خواهم کرد " ؛ بنده نیز با اعتمادی که به صحبت های این شخص پیدا کرده بودم ، عابر بانک خود و رمز آن را جهت تهیه دارو به ایشان دادم . این شخص به من گفتند که به کلینیک ایشان بنام "کلینیک صبا" که چند ده متر بالاتر می باشد بروم تا ایشان نیز پس از تهیه دارو به آنجا بیایند اما هرچقدر به دنبال کلینیک گشتم ، محلی به نام کلینیک صبا را پیدا نکردم ؛ در همین زمان و از طریق پیامک بانکی متوجه شدم که میلغ 3 میلیون و 600 هزار تومان از حساب بنده برداشت شده است " . 


تحقیقات پلیسی : 
با آغاز رسیدگی به پرونده ، کارآگاهان اداره چهاردهم اقدام به چهره نگاری از مالباخته نموده و همزمان تصاویر مجرمین سابقه دار در زمینه غصب عناوین و کلاهبرداری به رؤیت وی رسید اما هیچکدام از مجرمین سابقه دار از سوی مالباخته مورد شناسایی قرار نگرفتند .


همزمان با ادامه تحقیقات ، پرونده مشابه دیگری به پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد که در آن شخصی تحت عنوان دکتر حسینی (مشابه پرونده اول ) اقدام به کلاهبراری از یک بیمار یکی از مراکز درمانی واقع در خیابان نظام آباد کرده بود . برابر اظهارات شاکیه ، شخصی به بهانه خرید قرص اقدام به گرفتن عابربانک وی نموده و در ادامه مبلغ 6 میلیون تومان از حساب شاکیه برداشت کرده بود . 


با بررسی شیوه و شگرد انجام کلاهبرداری در چند پرونده مشابه دیگر ، کارآگاهان اطمینان پیدا کردند که متهم با تردد در مراکز درمانی سطح شهر تهران ضمن شناسایی هویت و نوع بیماری افرادی که جهت درمان از سایر شهرهای کشور به تهران آمده اند ،  به این افراد ( مالباختگان ) مراجعه و با انجام اقدامات فریبکارانه و ضمن معرفی خود به عنوان پزشک معالج بیمار و نهایتا امکان تهیه آخرین داروی ویژه درمان بیماری برای بیماران ، اعتماد مالباختگان را جلب و پس از گرفتن عابربانک از آنها اقدام به برداشت پول حساب های آنها در قالب خرید سکه و طلا و از طلافروشی ها کرده است . 


دستگیری متهم : 
با انتشار تصویر متهم در سطح جراید کشور و خبرگزاری ها ، تعدادی از شهروندان با اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ تماس گرفته و اطلاعاتی را در خصوص مشخصات متهم تحت تعقیب در اختیار کارآگاهان قرار دادند ؛ سرانجام با جمع بندی و بررسی اطلاعات بدست آمده ، مخفیگاه متهم "شمس الله . ف" ( 47 ساله ) در منطقه زعفرانیه شناسایی و دستگیر شد . بررسی های بعمل آمده نشان داد که متهم با مبلغ 150 میلیون تومان پول ودیعه و پرداخت 5 میلیون تومان به صورت ماهیانه ( 150 میلیون ودیعه + 5 میلیون تومان اجاره ماهیانه ) ، اقدام به اجاره مخفیگاه برای خود و خانواده اش کرده و به هیچ عنوان تصور شناسایی و دستگیری توسط کارآگاهان را نمی داد .  


همزمان با انتشار تصویر متهم جهت شناسایی ، تعداد دیگری از شکات و مالباختگان با مراجعه به اداره چهاردهم اقدام به شناسایی متهم کرده و همگی در اظهاراتی مشابه عنوان داشتند که تمامی آنها در حوالی مراکز درمانی و بویژه داروخانه ها با متهم تحت عنوان دکتر حسینی آشنا و در ادامه توسط وی مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند ؛ متهم نیز که چاره ای جز اعتراف و بیان حقیقت نداشت ، اظهارات تمامی شکات و مالباختگان پرونده را تأیید کرد . 


سرهنگ کارآگاه محمدرضا ذاکر استقامتی ، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ ، ضمن تشکر از شهروندان در خصوص تماس های آنها در جهت شناسایی و دستگیری متهم ، عنوان داشت  : " متهم در همان تحقیقات اولیه صراحتا به دهها فقره کلاهبرداری به شیوه و شگرد فوق اعتراف نموده که با بررسی پرونده های مشابه و همچنین مراجعه تعدادی از شکات پرونده به اداره چهاردهم ( پس از انتشار تصویر متهم ) ، تاکنون تعداد 15 مالباخته شناسایی و متهم را شناسایی کرده اند ؛ لذا از سایر شکات و مالباختگانی که بدین شیوه و شگرد و توسط شخصی تحت عنوان دکتر حسینی مورد کلاهبرداری قرار گرفتند دعوت می شود تا جهت پیگیری شکایات خود به اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان وحدت اسلامی مراجعه نمایند " . 


انتهای پیام/





اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

جزییات دستبرد داعش‌های قلابی به پایگاه هلال احمر+ تصاویر
سرقت گوشی‌ با ترفند فروش روزنامه پشت چراغ‌های قرمز پایتخت
قتل دختر دانشجو پس از تعرض و ساعت‌ها شکنجه/ قتل هولناک هنرمند خیابانی توسط دو نوجوان +تصاویر
سرقت خودروهای محله خزانه با شاه‌ کلید/ دستگیری سارق حرفه‌ای حین خوشگذرانی با خودروی سرقتی
سارقان شب رو دوربین‌های مداربسته پایتخت با شلیک پلیس تسلیم شدند
پسر بچه 4 ساله غذای سگ‌های پیت بول شد/سرقت خودروهای محله خزانه با شاه‌ کلید/ طلاق بخاطر تلگرام! +تصاویر
قتل هولناک معلم بازنشسته در میدان شهر





۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن