تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830021648




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با پوست درخت بید چه کارهایی میتوانیم انجام دهیم


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
product_willow_bark
پوست درخت بید چه خواصی دارد و در چه زمینه هایی می توان از آن استفاده کرد از پوست درخت بید در چه زمینه های درمانی می توان استفاده کرد متخصصین طب سنتی در زمینه سردرد و تسکین انواع دردها از آن بهره می برند  طبیعت، مادر همه ی ما، درختان و گیاهانی را در آغوش گرفته است که علاوه بر زیبایی و چشم نوازی به کار دوا و درمان نیز می آیند. یکی از این درختان که نه تنها زیبا و سایه افکن است یک درمان طبیعی برای مقابله با درد نیز محسوب می شود. پوست درخت بید حاوی اسید سالیسیلیک بوده و از قرن نوزدهم میلادی به عنوان یکی از ترکیبات آسپرین استفاده می شود. در واقع بید یکی از بهترین مسکن ها و داروهای طبیعی ضدالتهاب است. در این مطلب شما را با این گیاه و خواص آن بیشتر آشنا می کنیم.
پوستی پر از خاصیت شاید برایتان عجیب باشد اما پوست درختان می تواند یکی از درمان های طبیعی برای مقابله با درد باشند. پوست درخت بید نیز یکی از ترکیبات آسپرین و دیگر مسکن های تجاری است و به عنوان یکی از درمان ها و مسکن های طبیعی محسوب می شود. می توانید این گیاه را به صورت پوست خشک درخت، تنتور یا پودر آن تهیه و به صورت دم کرده مصرف کنید.
پوست درخت بید به دلیل دارا بودن سالیسین باعث کاهش التهاب می شود. زمانی که سالیسین وارد بدن می شود به اسید سالیسیلیک تبدیل می شود درست مانند آسپرین
پوستی برای مقابله با درد محققان بر این عقیده هستند که می توان از پوست درخت بید برای مقابله با سردرد، دردهای کمری و آرتروز استفاده کرد. دم کرده ی پوست درخت بید یک مسکن طبیعی است و سلامت عمومی بدن را بهبود می دهد. می توانید برای تسکین دردهای عصبی، دردهای قاعدگی، آماس کیسه های مفصلی و تاندینیت از این گیاه استفاده کنید. استفاده از بید سفید همچنین برای کاهش تب مربوط به سرماخوردگی و مقابله با بی خوابی مؤثر است. برگ های درخت بید را برای کاهش زگیل استفاده می کنند. بیشترین استفاده از درخت بید پوست آن است. معمولاً از شاخه های جوان (۲ یا ۳ ساله) و از برگ های آن برای مصارف خارجی استفاده می شود.
ترکیبات بید التهاب باعث بروز واکنش های شیمیایی در بدن و افزایش موضعی فشار خون به همراه درد، التهاب و قرمزی می شود. التهاب همچنین باعث ایجاد تب و افزایش دمای بدن می شود. اسید سالیسیلیک با مقابله با التهاب شدید باعث کاهش درد و ادم و همچنین فروکش کردن دمای بدن می شود. پوست درخت بید به دلیل دارا بودن سالیسین باعث کاهش التهاب می شود. زمانی که سالیسین وارد بدن می شود به اسید سالیسیلیک تبدیل می شود درست مانند آسپرین. با این حال بعد از مصرف پوست درخت بید (به عنوان مثال به صورت دم کرده) میزان اسیدسالیسیلیک موجود در بدن کمتر از یک دهم میزان آن بعد از مصرف قرص آسپرین است. بنابراین سالیسین به تنهایی نمی تواند اثرات ضدالتهابی و مسکنی موجود در پوست درخت بید را نمایان سازد. در واقع عصاره ی پوست درخت بید است که ترکیبی پیچیده از ترکیبات فعال و مفید از جمله فلاوونوئیدها و تانین های آنتی باکتریال می باشد.
درخت بید و آسپرین: کدام را انتخاب کنیم؟ پوست درخت بید خواصی مشابه با پسرعموی تجاری خود یعنی آسپرین دارد. با این حال این درمان طبیعی مزایایی نیز نسبت به آسپرین دارد. از جمله اینکه برخلاف آسپرین به مخاط معده آسیب نمی زند. با این حال آسپرین می تواند خون را رقیق کرده و احتمال بروز لخته ها را کاهش می دهد اما پوست درخت بید چنین خاصیتی ندارد. بنابراین شما نمی توانید به خوددرمانی بپردازید و لازم است که قبل از مصرف هر نوع داروی شیمیایی و گیاهی نظر پزشکتان را جویا شوید.
محققان چه می گویند؟ نتایج پژوهشی که در سال ۲۰۰۰ انجام شده است نشان می دهد افرادی که از کمردرد رنج می بردند و روزانه ۲۴۰ میلی گرم عصاره ی پوست درخت بید مصرف کرده اند در مقایسه با افرادی که دارونما دریافت کرده بودند بیشتر از مصرف این عصاره ابراز رضایت کرده و کمردرد آن ها به طور چشمگیری تسکین پیدا کرده است. در سال ۲۰۱۲ نیز، یک گروه بین المللی از محققان آلمانی و انگلیسی روی مکانیسم تأثیر پوست درخت بید در بهبود آرتروز بررسی هایی انجام دادند. محققان روی واکنش های بیوشیمیک این گیاه بررسی های دقیقی انجام داده و مشاهده کردند که عصاره ی پوست درخت بید باعث افزایش کلاژن سازی می شود که در طول پیشرفت بیماری از بین رفته است و همچنین می تواند التهاب و دردها را تسکین دهد.
محققان بر این عقیده هستند که می توان از پوست درخت بید برای مقابله با سردرد، دردهای کمری و آرتروز استفاده کرد. دم کرده ی پوست درخت بید یک مسکن طبیعی است و سلامت عمومی بدن را بهبود می دهد عوارض احتمالی درخت بید همیشه یادتان باشد که داروهای گیاهی بدون عوارض نیستند. استفاده ی زیاد و بیش از اندازه ی این گیاه می تواند باعث بروز واکنش های آلرژیک یا مشکلات گوارشی شود. بید سفید یکی از معدود گیاهانی است که ممکن است باعث کاهش میل جنسی شود.
پوست درخت بید برای چه افرادی مناسب نیست؟ اگر به آسپرین حساسیت دارید نباید از عصاره ی درخت بید استفاده کنید. در برخی افراد مصرف این عصاره باعث بروز خستگی، حالت تهوع و سیاه شدن مدفوع می شود. اگر شما داروهای ضدانعقادی مانند وارفارین مصرف می کنید نیز باید از عصاره ی درخت بید بپرهیزید. میزان تانین عصاره ی درخت بید زیاد است بنابراین امکان دارد در برخی افراد باعث ایجاد حالت تهوع شود.
موارد منع مصرف این داروی گیاهی پوست درخت بید امکان تسهیل خونریزی به همراه دارد بنابراین برای خانم هایی که دچار خونریزی شدید، افرادی که دچار جراحت، زخم معده و اثنی عشر هستند و همچنین افراد آلرژیک نسبت به داروهای ضدالتهاب، خانم های باردار و شیرده توصیه نمی شود.
توجه داشته باشید اگر در حال مصرف داروی خاصی هستید قبل از مصرف هر نوع داروی دیگر و داروهای گیاهی حتماً با پزشک خود مشورت کنید. چون امکان بروز تداخل دارویی وجود دارد. به هیچ عنوان خودسرانه دارویی مصرف نکنید حتی اگر این داروها گیاهی باشند؛ چون داروهای گیاهی نیز در صورت مصرف نادرست عوارض جانبی دارند و مشکل ساز هستند.
12 آذر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن