تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848485913




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بزرگترین گردهمایی شیعیان نزدیک است/توصیه های امنیتی را جدی بگیرید


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش مهر در آستانه اربعین حسینی؛
بزرگترین گردهمایی شیعیان نزدیک است/توصیه های امنیتی را جدی بگیرید

راهپیمایی عظیم زائران اربعین حسینی


شناسهٔ خبر: 2979550 - جمعه ۶ آذر ۱۳۹۴ - ۰۶:۴۸
جامعه > انتظامی و حوادث

برگزاری بزرگترین گردهمایی شیعیان نزدیک است و در این بین، راهنمای سفر به کربلا کمک می کند تا بیشترین استفاده را از این سفر معنوی ببریم. به گزارش خبرنگار مهر، پلیس، نیروهای مردمی، قرارگاه ظفر، هلال احمر، سازمان حج و زیارت، راهداری، راهنمایی و رانندگی و... همه بسیج شده اند و از ماه ها قبل برنامه های اجرایی و عملیاتی را برای برگزاری بزرگترین گردهمایی شیعیان به اجرا گذاشته اند. دستگاه های اجرایی هر کدام به فراخور تسهیلاتی که ارائه می دهند، پای کارند. گزارش های لحظه به لحظه از مرز مهران و شلمچه و چزابه نشان از حضور میلیونی عاشقان حسینی می دهد با همه این فعالیت ها، راهنمای پیاده روی اربعین می تواند گره گشای زائرانی باشد که دوست دارند بیشترین استفاده معنوی را از این سفر عاشقانه ببرند.

زائرین به توصیه‌های امنیتی توجه کنند سرهنگ محمد کرمی معاون عملیات قرارگاه ظفر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: قرارگاه ظفر ناجا با توجه به مأموریت مردم یاری در زمان‌های گوناگون به‌ خصوص مأموریت ایجاد تسهیلات در امر تردد زائران در شهرهای مرزی کشور توانسته با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود مانند پلیس‌های تخصصی و نهادهای خدمات رسان، اقدامات بسیار خوبی را در این راستا انجام دهد که تا به این لحظه هیچ مشکلی در این امر مشاهده نشده است. وی گفت: از همه زائران و عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) تقاضا داریم به‌ هیچ‌ وجه بدون در دست داشتن ویزا و گذرنامه به مرزهای خروجی استان‌های ایلام و خوزستان مراجعه نکنند. معاون عملیات قرارگاه ظفر بابیان اینکه نیروهای یگان‌های ویژه در استان‌های مجاور نیز به خدمت‌ رسانی به زائرین مشغول‌ هستند، افزود: نیروهای یگان‌های ویژه در قالب قرارگاه ظفر در استان‌های مجاور نیز مستقر هستند که حضور این نیروها در تأمین نظم و امنیت بسیار حائز اهمیت است و از زائران انتظار می‌رود تا به توصیه‌های ایمنی و امنیتی خادمین خود در قرارگاه ظفر توجه کنند تا هیچ‌گونه مشکلی در این راستا به وجود نیاید.

عراق حاضر به برداشتن ویزا نیست آنهایی که سال گذشته مشتاق زیارت بودند خوب یادشان هست که چند روز مانده به آغاز پیاده روی اربعین طرف عراقی البته با همکاری مرزبانی ایران شرط داشتن ویزا رابرداشت و خیلی ها توانستند فقط با در دست داشتن کارت ملی از مرز عبور کنند . امسالبا توجه به همه رایزنی ها  برنانه ریزی هایی که صورت گرفته است طرف عراقی به هیچ عنوان زیر بار برداشتن شرایط و اتخار تسهیلات جدید به زائران نشده است برای همین هم هست که حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت ترددها در مرز مهران، گفت: زائران اربعین حسینی(ع) سعی کنند در نزدیک ترین مرکز محل سکونتشان اقدام به اخذ ویزا کنند. وی با بیان اینکه در شهرستان مرزی مهران تحت هیچ شرایطی ویزا صادر نمی‌شود، افزود: طرف عراقی حاضر به حذف ویزا نیست و تردد زائران نیز در مرزها روان است. ذوالفقاری گفت: هم‌اکنون چهار دفتر صدور ویزا در استان ایلام قرار دارد که یکی از این دفاتر در شهرستان مهران است. معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با تأکید بر اینکه همه دستگاه‌ها از جمله دستگاه‌های امنیتی با تمام توان پای‌کار هستند، گفت: زائران صبر و حوصله داشته باشند.آنطور که مسئولان حج زیارت اعلام کرده اند ثبت نام در سایت سماح همچنان ادامه دارد پس اگر دوست ندارید از لب مرز باز گردانده بشوید حتما قبل از سفر نسبت به ثبت نام و دریافت ویرا اقدام کند تا با کمترین معطلی از مرز عبور کنید.

گذرنامه، ویزا و عوارض در پیاده‌روی اربعین امسال، برخلاف سال گذشته تمام هزینه‌ها باید پرداخت شود و مثل قبل این امر اختیاری نیست. علاوه بر این، می‌بایست حتما روادید و گذرنامه به همراه خود داشته باشید و در غیر این صورت به مشکل خواهید خورد و در صورت شناسایی توسط پلیس عراق، حتی ممکن است تا شش سال به زندان محکوم شوید. مدراک مورد نیاز جهت دریافت روادید (ویزا) گروهی، ویژه متقاضیان ایام اربعین: ۱- یک برگ کپی از صفحه اول گذرنامه ۲- یک قطعه عکس رنگی ۴*۳ (پشت زمینه سفید) ۳- مبلغ ۳۰ دلار(هزینه صدور روادید) + ۱۰۰،۰۰۰ ریال (ده هزار تومان) به ازای هر نفر مدراک مورد نیاز جهت دریافت روادید(ویزا) انفرادی، ویژه متقاضیان ایام اربعین: ۱- اصل گذرنامه ۲- دو قطعه عکس رنگی ۴*۳ (پشت زمینه سفید) ۳- مبلغ ۴۰ دلار(هزینه صدور روادید) + ۱۰۰،۰۰۰ ریال (ده هزار تومان) برای هر نفر هزینه دریافت گذرنامه هم برای هر فرد حدود ۸۵ هزار تومان است.

عوارض فراموش نشود عوارض هم مثل سال‌های گذشته همان ۱۲۵۰۰ تومان است که باید به حساب ۲۱۱۰۱۰۰۲۵۰۰۰۹ بانک ملی ریخته و رسید آن را به مرز ببرید و یا در مرز پرداخت کنید که البته پرداخت در مرز به علت ازدحام جمعیت به هیچ وجه توصیه نمی شود. ضمنا اگر هوایی سفر می کنید باید ۳۷۵۰۰ تومان برای عوارض هوایی پرداخت کنید. راهنمای سفر میلیون ها زائر به قصد زیارت حرم حضرت امام حسین (ع) با پای پیاده به سمت کربلا حرکت می کنند. اگه شما هم علاقه مند هستید که به این سفر ملحق شویداین راهنما را بخوانید تا بدانید که چگونه میتوانید این سفر پیاده از نجف تا کربلا را طی کنید.پیاده روی اربعین جدا از همه ویژه گی های ارزشی و اعتقادی که دارد یک تمرین است. تمرین برای خودشناسی و کمک به هم نوع برای ایته خودتان را بیشتر بشناسید بهتر است قبل از سفر و اغاز پیاده روی اطلاعات درست و مناسبی از راه داشته باشید. اینکه چقدر باید پیاده بروید از کدام میر ها باید عبورکید و چه وسایلی مورد نیازتان است را ما برایتان دسته بندی کرده ایم.

اطلاعات ضروری میزان مسافت: ۸۰ کیلومتر تعداد ستون ها: ۱۴۵۲ ستون فاصله بین هر ستون: ۵۰ متر (۲۰ ستون = ۱ کیلومتر) زمان لازم برای پیاده روی کل مسیر: ۲۰ تا ۲۵ ساعت (متوسط روزی ۷ تا ۸ ساعت) زمان تخمینی سفر پیاده: ۲ تا ۳ روز  بهترین زمان شروع سفر: ۱۶ صفر انتظار می رود در این تاریخ سفر تمام شود: ۱۸ صفر   مسیر: مسیر با خیل جمعیت پیاده کاملا مشخص است و فقط کافی است باقی زائران را دنبال کنید.

زائران عشق از در ساعت (باب الساعه)حرم حضرت علی (ع) خارج شده و پیاده روی را مستقیم از کنار خیابان امام زین العابدین (عل)یا خیابان امام جعفر صادق علیه السلام شروع کنید. این مسیرها را مستقیم بروید تا به بزرگراه کربلا برسید. به سمت چپ رفته، جایی که هزاران نفر به صورت پیاده به سمت کربلا در حال حرکت هستند. به آنها ملحق شوید بعد از حدود ۷۵ کیلومتر در ستون ۱۴۵۲ شما به حرم حضرت عباس علیه السلام خواهید رسید. پیاده روی را از طلوع آفتاب آغاز کرده و در مغرب به طور کامل توقف کنید. اولین شب را در یکی از موکب ها (کمپ یا حسینیه) در حدود ستون ۵۰۰ و دومین شب را حدود ستون ۱۰۰۰ بگذرانید. مدت طولانی پیاده روی نکنید. هر زمانی لازم بود استراحت کنید.     در زمان نماز مغرب جایی را برای خواب بین صدها موکب (کمپ یا حسینیه) پیدا کنید. نیازی به نگرانی نیست چون تعدادی زیادی از این موکب ها وجود دارد. مراکز افراد گمشده در ستون های ۷۲ ، ۳۳۵ ، ۶۰۲ ، ۱۱۰۳ و حرم حضرت عباس(ع) قرار دارند. هر سه کیلومتر مرکز گزارش گمشدگان تعبیه شده است. در این سفر شما بایستی یک کوله پشتی بزرگ به همراه داشته باشید که حاوی دو سری بار است. یک کسری بار برای کل سفر یک هفته تان در کربلا و نجف و کاظمین،یکسری بار هم برای سفر سه روزه  پیاده روی اربعین وسایل عمومی همچون لباس، لباس گرم، و وسایل شخصی مربوط به کل سفرست و با سفرهای دیگر شما تفاوت زیادی نمی کند اما برای سه روز پیاده روی وسایلی نیاز است. سعی کنید وسایل کم وزنی را با خود حمل کنید. نیازی به همراه داشتن غذا یا آب نیست چون مقدار زیادی غذا و آب در مسیر موجود است.صرفا مقداری خشکبار مانند پسته ،بادام،انجیر خشک،برگه زردآلو بهمراه داشته باشید.  مقداری داروی اساسی برای ۲ یا ۳ روز پیاده روی همراه داشته باشید. مانندقرص سرماخوردگی ،پماد برای باز شدن عضلات پا،باند کشی برای بستن پا در صورت نیاز، و… البته تعدادی کلینیک های کوچک و کمپ های درمانی در طول مسیر وجود دارند. به جای همراه داشتن کیف دستی یا کیف خرید از کوله پشتی سبک استفاده کنید. برای جلوگیری از سرما خوردگی لباس های مناسب به همراه داشته باشید: جوراب، دستکش،کلاه، پوشش گوش، کاپشن و غیره.البته بنابر تجربه هوا در طول روز مناسب و در شبها حسابی خنک است. لباس های گرمتان را حتی الامکان جوری انتخاب کنید که دکمه یا زیپ داشته باشد و قابلیت کم یا زیاد کردن لباس هایتان را در طول مسیر داشته باشید. خانم ها بهتر است، پارچه ای نرم مشکی مستطیل که جلوی صورت را بگیرد تهیه کرده و کش دوخته و درست کنند تا در طول مسیر از سرما و گرد و غبار محافظت کند. خانم ها از چادری استفاده کنند تا امکان انداختن کوله باشد. انواع چادرهای لبنانی و ملی مناسب است.  کرم مناسب برای تاول و عرق سوز به همراه داشته باشید. البته اگر می دانید دچارش می شوید.   بد نیست یک عدد کیسه خواب نیز بهمراه داشته باشید تا در صورت مناسب نبودن و سرد بودن مکان ها برای استراحت از شما در برابر خاک و سرما محافظت کند شما می توانید یک قرآن، دعا و زیارت جیبی و یا مداحی مورد علاقه تان به همراه داشته باشید. البته بهتر است این ها را در موبایل خود داشته باشید تا در حال پیاده روی گوش فرا داده یا بخوانید. کفش های نو و بندی را نپوشید. بهتر است یک کفش مناسب و آزاد بپوشید. این مورد خیلی خیلی مهم است. چون در طول مسیر دائما برای استراحت در موکب ها ناچار به در آوردن کفش از پا هستید. پاسپورت و شارژر موبایل را حتما به همراه داشته باشید. امکان گم کردن همراهانتان در طول مسیر وجود دارد بنابراین با توجه به آنتن ندادن موبایل تان در بعضی نقاط همچنین به دلیل ترافیک بالای شبکه از همان ابتدای مسیر شماره علمی(ستون ها) را انتخاب کنید که اگر همراهانتان را گم کردید زمان رسیدن به آن علم توقف کنند.فقط حواستان باشد شماره های رند خیلی شلوغ است.

این شماره ها به درد می خورد در راهپیمایی بزرگ اربعین افراد زیادی شرکت می کنند. با حضور این حجم وسیع از زائران عاشق احتمال وقوع هر حادثه ای وحود دارد. درست است که بچه های قرارگاه ظفر از مدت ها قبل از شروع برنامه راهپیمایی در مرزهای ایران و عراق حاضر و ناظر بوده اند اما باز هم لازم است کسانی که در راهپیمایی حضور دارند برای جلو افتادن کارها و عقب نماندن از برنامه پیاده روی نکات امنیتی را رعایت کنند. این شماره تماس های ضرورری را به یاد داشته باشید تا اگر به مشکلی برخورد کردید، کمک حالتان باشند . اورژانس: ۱۰۴ افراد گمشده: ۰۷۸۰۱۳۰۰۵۶۱ احکام شرعی: ۰۷۸۱۴۶۵۱۳۵۳ اداره مرکزی: ۰۷۸۰۱۰۰۴۷۵۸









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن