واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
چهار وزیر در بزرگترین گردهمایی حامیان «توسعه عدالت آموزشی کودکان در ایران» جامعه > آموزش - چهار وزیر دولت یازدهم به همراه جمعی از اقتصاددانان، جامعهشناسان، سیاستگذاران، فعالان اجتماعی، فعالان رسانهای و هنرمندان در دومین کنفرانس «توسعه و عدالت آموزشی» برای کاهش فقر آموزشی در ایران هفتم و هشتم آذر ماه راهکارها و برنامه های خود را ارائه می دهند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از دبیرخانه دایمی کنفرانس «توسعه و عدالت آموزشی» همدلی و همزبانی مردم و سیاستگذاران، برای کاهش فقر آموزشی کودکان شعار کلیدی این کنفرانس است که به ریاست محمدرضا واعظ مهدوی محقق اقتصاد فقر و معاون علمی سازمان مدیریت و برنامه ریزی، دبیری میثم هاشم خانی پژوهشگر اقتصاد اجتماعی و به همت جامعه حامیان توسعه و عدالت آموزشی، وزارت آموزش و پرورش، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دانشگاه تهران در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار می شود. در مراسم افتتاحیه این کنفرانس محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی به دغدغه های فعالان این عرصه پاسخ گفته و در ادامه محمد حسین فرهنگی، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی و احمد توکلی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گزارشی از وضعیت عدالت آموزشی و اقدامات قوه قانونگذاری در این زمینه ارائه می کنند. رونمایی از صندوق توسه عدالت آموزشی توسط علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش و محمدرضا حافظی بنیانگذار جامعه خیرین مدرسه ساز از دیگر دیگر بخش های اولین روز این کنفرانس است. همچنین بر اساس مصوبه کنفرانس سال گذشته ردیف بودجه ای برای عدالت آموزشی و به طور مشخص برای استان سیستان و بلوچستان توسط دولت اختصاص یافت که علی رضا نخعی مدیر آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان درباره هزینه کرد این بودجه و برنامه های این اداره گزارش می دهد. برگزاری هشت پنل با حضور اساتید اقتصاد و جامعه شناسی،سیاستگذاران آموزشی،فعالان اجتماعی،هنرمندان و اصحاب رسانه از دیگر بخش های این کنفرانس است که در ابتدای هر پنل معلمانی از هشت استان مرزی و محروم درباره معضلات آموزشی در منطقه خود سخنانی را بیان خواهند کرد. همچنین در اولین پنل موضوع تبدیل مدارس مناطق محروم به پیشران فقرزدایی در آموزش،سلامت و تغذیه به مدیریت روزبه کردونی مدیرکل دفتر آسیب های اجتماعی وزارت رفاه بررسی و سخنرانان کلیدی آن علی ربیعی وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی و داود دانش جعفری قائم مقام وزارت بهداشت و درمان خواهند بود. نقش «نوآوری های اجتماعی» و «مسئولیت پذیری اجتماعی» شرکت ها در توسعه عدالت آموزشی عنوان پنل دوم است که به مدیریت علی ترقی جاه مدیرعامل موسسه همنوا و پژوهشگر تعلیم و تربیت در سال های اولیه کودکی برگزار و سخنرانان کلیدی آن محمدعلی نجفی وزیر اسبق آموزش و پرورش و محسن جلالپور رئیس اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی هستند. محمدحسین سلیمی جهرمی رئیس مرکز آمار، منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش پنل سوم با موضوع «طراحی و انتشار عمومی دایره المعارف آمارهای عدالت محور آموزش و پرورش» را مدیریت و سخنرانان کلیدی آن علیرضا زاهدیان رئیس اسبق پژوهشکده مرکز آمار ایران و جواد صالحی اصفهانی استاد اقتصاد دانشگاه Virginia tech خواهند بود. «توسعه عدالت آموزشی در بودجه 95 و برنامه ششم توسعه» در پنل چهارم با مدیریت علی الهیار ترکمان رئیس امور آموزش و پرورش سازمان مدیریت و برنامه ریزی برگزار و سید ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و حمید پورمحمدی معاون زیربنایی سازمان مدیریت و برنامه ریزی به عنوان سخنرانان کلیدی این بخش در آن نظرات خود را ارائه می دهند.
محسن رنانی هیات علمی اقتصاد دانشگاه اصفهان پنل پنجم با موضوع «الزامات تحقق دستور موکد رهبری درباره توسعه عدالت آموزشی و کودکان مهاجر» را مدیریت می کند که در آن طهماسب مظاهری وزیر اسبق اقتصاد و دارایی و محمود جراحی معاون بنیاد مستضعفان به عنوان سخنران کلیدی حضور دارند. «راهکارهای غنابخشی آموزش کودکان و نوجوانان به عنوان زیرساخت تحقق اقتصاد مقاومتی» در پنل ششم با مدیریت علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و با سخنرانی کلیدی محمد سعیدی کیا رئیس بنیاد مستضعفان و جانبازان و علینقی مشایخی استاد مدیریت دانشگاه شریف بررسی می شود. سید محمد بطحایی قائم مقام وزارت آموزش و پرورش نیز پنل هفتم را مدیریت می کند که در آن «راهکارهای عملیاتی کاهش تمرکز در آموزش و پرورش در جهت توسعه عدالت آموزشی» مورد بحث و گفت و گو قرار می گیرد و مهدی نویدادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش و حسین عبده تبریزی مدرس اقتصاد دانشگاه شریف به عنوان سخنران کلیدی حضور دارند. 47304
کلید واژه ها: وزارت آموزش و پرورش - انقلاب آموزشی -
شنبه 30 آبان 1394 - 14:56:31
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]