واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران مطرح کرد
اهدای هدیه 665 هزار تومانی به سوادآموزان جدید در طرح خودآموز
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران گفت: در طرح جدیدی که در حوزه سوادآموزی آموزش و پرورش اجرا میشود، به سوادآموزان هدیه 665 هزار تومانی اهدا میکنیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از فریدونکنار، داوود تقینیا صبح امروز در همایش رابطین و سوادآموزان فریدونکنار ضمن تسلیت ایام محرم و صفر و درس گرفتن از حماسه تاریخی امام حسین (ع)، اظهار کرد: از جمله مسائلی که مورد توجه بزرگان دین، شخصیتها و مسئولان مملکتی قرار دارد، سوادآموزی است. وی با تاکید بر اینکه دانشگاه اسلام فارغالتحصیل ندارد، افزود: شاخص باسوادی در ایران داشتن مدرک سوم ابتدایی است و ما در طرح جدیدی که در حوزه سوادآموزی آموزش و پرورش اجرا میشود، به سوادآموزان هدیه 665 هزار تومانی اهدا میکنیم.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران با اشاره به احادیثی از بزرگان دین و با استناد به آیات قرآن، بیان کرد: دانشگاه اسلام فارغالتحصیل ندارد و تا جایی که نفس داریم برای علمآموزی دیر نیست. وی ضمن برشمردن تعاریف مختلف جهانی و سازمان یونسکو از سواد و سوادآموز، تصریح کرد: شاخص باسوادی در ایران داشتن مدرک سوم ابتدایی است و هر کسی که سواد خواندن، نوشتن، چهار عمل اصلی حساب و روخوانی قرآن را بلد نباشد، بیسواد تلقی میشود. تقینیا خاطرنشان کرد: بیسواد کسی است که هم آسیب میزند و هم آسیب میبیند و چنین افرادی در امورات اجتماع تأثیرگذار هستند. وی به آمار بالای بیسوادانی که قربانی بزهکاران و کلاهبرداران میشوند، ادامه داد: با بررسی این موضوع مهم به این نتیجه میتوان رسید که عامل بسیاری از آسیبهای اجتماعی، بیسوادی و کمسوادی افراد مختلف جامعه است. معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران اضافه کرد: برای تحقق امر هدایت بیسوادان بهسمت باسوادی، نیازمند کمک همه دستگاههای اجرایی و نهادهای اجتماعی هستیم. این مسئول در ادامه سخنان خود از اجرای طرح خودآموز در استان مازندران خبر داد و اظهار کرد: شیوه خودآموز در دوره سوادآموزی از مهمترین طرحها محسوب میشود که در این شیوه فردی از افراد خانواده به آموزش فرد بیسواد همان خانواده میپردازد. تقینیا خاطرنشان کرد: به ازای باسواد شدن هر فرد بیسواد در خانواده «طرح خودآموز» 665 هزار تومان پاداش پرداخت میشود. وی ادامه داد: با معرفی یک پشتیبان از افراد خانواده، فرد بیسواد میتواند ضمن ثبتنام و دریافت کتاب و لوازمالتحریر بهصورت کاملاً رایگان، آموزشهای لازم را بر اساس کتاب دیده، امتحان داده و پس از قبولی، سرانه مورد نظر را دریافت کند. تقی نیا با اشاره به دورههای آموزشی 400 ساعته برای سوادآموزی، 800 ساعته برای انتقال و 200 ساعته برای تحکیم سواد، افزود: مخاطبان سوادآموزی برای شرکت در کلاسها، در هر سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم سواد، برای گروه سنی 10 تا 49 سال هستند.
وی از پرداخت مبالغی بهعنوان تشویق و هدیه به سوادآموزانی که در طرحهای مختلف سوادآموزی «غیر خودآموز» شرکت کرده و قبول میشوند، خبر داد و تصریح کرد: بهمنظور جلب انگیزه و تقویت علاقه به ادامه تحصیل در افراد، مبلغ 134 هزار تومان پس از شرکت در دوره و احراز نمره قبولی کمکهزینه تعلق میگیرد. معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران در پایان گفت: محدودیتهایی از سال 1395 برای بیسوادان لحاظ شده که در آن مصوبات بر ممنوعیت ارائه برخی از خدمات اجتماعی از جمله صدور و تمدید گواهینامه رانندگی، صدور و تمدید پروانه کسب واحدهای صنفی و ارائه خدمات حمایتی از سوی نهادهایی مانند کمیته امداد و بهزیستی برای افراد بیسوادی که کارنامه سوادآموزی دریافت نکنند، تأکید شده است. انتهای پیام/86022/ط
http://fna.ir/XVK37J
94/09/05 - 11:21
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]