تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مؤمن كم حرف و پر كار است و منافق پر حرف و كم كار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799000388




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تأثیرات جنگ بر کودکان/ استرس دائم، کابوس و افسردگی سوغات جنگ برای کودکان


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تأثیرات جنگ بر کودکان/ استرس دائم، کابوس و افسردگی سوغات جنگ برای کودکان
نشست تخصصی با موضوع «وضعیت کودکان در جنگ ها» امروز با حضور فاطمه قاسم زاده روانشناس و فرزاد حسینی، از اعضای فعال جمعیت امام علی(ع) در باشگاه هوادران این سازمان مردم‌نهاد برگزار شد.
آفتاب : فرزاد حسینی، عضو داوطلب جمعیت امام علی در ابتدای نشست گزارشی از حضور اعضای جمعیت در شهر العماره عراق در سال 1389 ارائه کرد و آسیب های جنگ برای مردم در این منطقه را برشمرد.


او در خصوص چرایی ورود این سازمان مردم نهاد به حوزه امداد بین الملل گفت: نگاه ما این است که همه جهان پیکره یک انسان است و عراق نیز بخشی از این پیکره انسانی است. پیام تمامی ادیان نیز بر دوست داشتن همسایه مبتنی است. جمعیت امام علی با 16 سال فعالیت مستمر و کاملا داوطلب‌محور در نقاط محروم سراسر کشور، امروز به خواست و با حضور خیرین و هزاران داوطلب خود توانایی ورود به امدادرسانی برای آوارگان جنگ را در خود دارد و با توجه به بحران های فراگیر منطقه خاورمیانه، این امر را یک ضرورت اساسی می داند.


عضو داوطلب جمعیت امام علی با اشاره به حضور امسال اعضای جمعیت امام علی در یکی از کمپ های آوارگان مسیحی در عراق، از وضعیت نابسامان کودکان شیرخوار، عدم دسترسی به شیرخشک، محرومیت کودکان از فضای بازی و نیز در دسترس نبودن پزشک و روانشناس در این کمپ ها خبر داد. حسینی همچنین با توجه به نزدیکی زمستان، لزوم برنامه ریزی برای حفاظت از کمپ نشینان از سرمای کشنده‌ی را مطرح ساخت.


او یکی از راهکارهای جمعیت امام علی(ع) را برای توسعه ی صلح در عراق، توان افزایی دانشجویان و جوانان عراقی برای شکل دهی سازمان های مردم نهاد توانمند جهت حل بحران در کشور خودشان است.


دکتر قاسم زاده، روانشناس و پژوهشگر در حوزه کودکان نیز بررسی چیستی و چرایی پدیده ی جنگ را واجب دانست و این سوال را طرح کرد: چطور می‌توان از بروز جنگ پیش گیری کرد؟


این مدرس دانشگاه، جنگ را یک بحران انسانی خواند و بحران انسانی را قابل پیش گیری و قابل اجتناب دانست. او دلیل رخداد جنگ را عمدتا گره خوردن آن با منافع اقتصادیِ گروه هایی خاص برشمرد و گفت: جنگ ها عموما توسط دولت ها آغاز می شوند و متاسفانه اغلب نیز طبقات فرودست جامعه در خط مقدم می جنگند و تاوان زیاده خواهی دولت ها و گروه های منتفع از جنگ را می دهند.


به گزارش خبرآنلاین، این روانشناس حوزه کودک، تفاوت جنگ های امروز را با جنگ های گذشته در آن دانست که امروز مردم در برابر مردم قرار گرفته اند؛ یعنی افرادی غیرنظامی از یک کشور به کشور دیگر رفته، عملیات انجام داده و در جنگ علیه مردم کشوری دیگر شرکت می‌کنند. که این مسئله برخلاف ویژگی جنگ های گذشته بود که دولت ها در برابر دولت ها قرار می‌گرفتند و برخوردها عمدتا میان نیروهای نظامی کشورها بود.


این فعال حقوق کودک کلید پیشگیری از جنگ را آموزش در حوزه صلح خواند و بخشی از این موضوع را مسئولیت دولت ها و بخشی دیگر را وظیفه عموم شهروندان، سازمان های مردم نهاد، رسانه ها و جامعه مدنی دانست.


دکتر قاسم زاده درباره تأثیرات جنگ بر کودکان نیز گفت: کودکان آسیب پذیرترین گروه در هنگام بحران های انسانی مانند جنگ و بحران های طبیعی مثل سیل و زلزله هستند. به غیر از خطرات جانی که هر روز در کشورهای جنگ زده، کودکان را تهدید می کند، استرس دائم، افسردگی، کابوس و بسیاری از مسائلی که این کودکان دائما با آن روبرو هستند، سلامتی آنها را به خطر می‌اندازد و رشدشان را از همه جوانب با بحران رو به رو می‌سازد. چهار بعد جسمی، روحی، شناختی و اجتماعی کودک در جنگ و هنگام مهاجرت های گروهی و سختی های ناشی از آن به شدت تحت تاثیر منفی قرار میگیرد.


گفتنی است در این نشست، به مناسبت سالروز تصویب پیمان نامه حقوق کودک، فیلم اجرای هنری " آیلان، کودک صلح و دریا " برای نخستین بار به اکران درآمد. این اجرا در گرامیداشت "آیلان" کودک کُرد سوری که پیکر بی جانش بر ساحل دریا، رنج های مهاجران و آوارگان جنگ های کشورهای همسایه را بار دیگر پیش چشم جهانیان آورد، در ساحل دریای خزر برگزار شده بود. جالب توجه آن که حدود 20 تن از فرزندان جمعیت امام علی که خود از مهاجران و بازماندگان جنگ در کشورهای همسایه و مهاجر هستند، در این اجرای هنری، به ایفای نقش پرداخته بودند.






تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن