واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ آذر ۱۳۹۴ (۲:۴۸ق.ظ)
انتقاد کارشناسان از سازمان بهداشت جهاني درباره مقابله با ابولا موج - محققان ضعف مديريتي و عدم واکنش سريع نسبت به پيشگيري بيماري ابولا را عامل شيوع مرگ و مير و رنج مردم آفريقا مي دانند.
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج به نقل از رويترز، کارشناسان بهداشت جهاني بار ديگر نسبت به شکست فاحش در مهار بيماري ابولا در غرب آفريقا که موجب رنج و مرگ انسان هاي بسيار شده، هشدار دادند.
بر اساس اين گزارش، يک محقق موسسه بهداشت دانشگاه هاروارد و دانشکده بهداشت دانشگاه لندن در اين رابطه گفت که بخش اعظمي از هرج و مرج، ترس و مرگ و ميري که در اثر شيوع و گسترش بيماري ابولا به وجود آمده، ناشي از ضعف مديريتي و عدم واکنش سريع نسبت به پيشگيري اين بيماري بوده است.
موسسه بهداشت وابسته به دانشگاه هاروارد در اين رابطه اعلام کرد که بررسي واکنش جهاني نسبت به بيماري ابولا در گينه، سيرالئون و ليبريا نشان مي دهد که اصلاحات عمده در اين رابطه براي جلوگيري از بازگشت اين بيماري ضروري است.
پيتر پيوت، مدير و رئيس هيات LSHTM در اين رابطه گفت: ما نياز به تقويت ظرفيت هاي لازم براي شناسايي بيماران و سرعت عمل در پاسخگويي به نيازهاي آنها به منظور جلوگيري از شيوع اين بيماري داريم و بايد ظرفيت هاي لازم براي برقراري وضعيت اضطراري در مواقع لازم مهيا باشد.
وي در ادامه يادآور شد که اصلاحات سيستم هاي ملي و جهاني براي پاسخگويي به طرح جلوگيري از شيوع بيماري هاي همه گير کاملا امکان پذير است تا ما شاهد رنج و مرگ و ويراني اقتصادي و اجتماعي در جهان نباشيم.
اين موسسه همچنين براي جلوگيري از فجايع آينده ده پيشنهاد را در قالب يک طرح ارائه کرده که هدف آن جلوگيري از تکرار چنين وقايعي در آينده است.
از جمله اين پيشنهادها مي توان به مواردي از اين قبيل اشاره کرد: توسعه و سرمايه گذاري در ظرفيت هاي زيربنايي که مسوول رسيدگي به شيوع چنين بيماري هايي هستند، تقويت انگيزه بيماران و نزديکانشان براي گزارش هاي اوليه بيماري و محدود کردن مسافرت هاي تجاري و تفريحي در مواقع هشدار.
بيماري ويروسي ابولا نوعي بيماري انساني است که از ويروس ابولا ناشي ميشود. نام ويروس اين بيماري از يکي از رودخانههاي کشور زئير، که امروزه جمهوري دموکراتيک کنگو نام دارد، گرفته شده است. اين بيماري براي اولين بار در کشور کنگو ديده شد. نشانههاي اين بيماري معمولا دو روز تا سه هفته بعد از تماس با ويروس و به صورت تب، گلودرد، دردهاي ماهيچهاي و سردرد ظاهر ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]