واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ آذر ۱۳۹۴ (۱۱:۵۴ق.ظ)
رئيس جهاد دانشگاهي لرستان: بسيج ظرفيت خوبي براي توسعه کشور است موج - خرمآباد - رئيس جهاد دانشگاهي لرستان گفت: بسيج به شرطي که در حوزهاي مانند اقتصاد مقاومتي يک برنامه عملياتي، منسجم و کارآمد داشته باشد، ظرفيت خوبي براي توسعه کشور است.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، سيدعلينادر دهقاني، رئيس جهاد دانشگاهي استان لرستان، يکشنبه، يکم آذر، در جمع خبرنگاران در رابطه با بسيج گفت: بسيج بهشرطي که در حوزهاي مانند اقتصاد مقاومتي يک برنامه عملياتي، منسجم و کارآمد داشته باشد، ظرفيت خوبي براي توسعه کشور است.
وي اقتصاد مقاومتي را عامل اصلي راهاندازي و بهرهگيري از همه ظرفيتهاي داخلي کشور اعم از توانمنديهاي نيروي انساني، تجهيزاتي و کارگاهي براي افزايش سرعت پيشرفت کشور و خودکفايي دانست و افزود: تحقق اين مهم ميتواند هم در رفع نيازهاي داخلي، هم در قطع وابستگي کشور و هم در افزايش خودباوري نقش مهمي داشته باشد.
دهقاني با اشاره به اينکه اقتصاد مقاومتي به اين معني نيست که در کشور را به روي همپيمانان و ساير کشورهايي که ميتوانند با رعايت مصالح دو طرف در توسعه کشور کمک کنند ببنديم، تأکيد کرد: بايد در تدوين هر برنامهاي با تأکيد روي شرکتهاي دانشبنيان و مراکز فناوري به خودکفايي و استقلال کشور توجه شود.
رئيس جهاد دانشگاهي استان لرستان اظهار کرد: به نظر بنده ظرفيتشناسي و معرفي توانمنديها و ارائه چارچوب براي اثربخشي هر چه بيشتر مراکز توليدي ميتواند توسط بسيج انجام شود.
وي با اشاره به اينکه ما در کشور و استانمان زمينههاي کاري متنوعي داريم که نيازمند معرفي آن به علاقهمندان داخلي براي سرمايهگذاري، فعاليت و توليد است، عنوان کرد: اين فرصتها بايد شناسايي و ارزشهاي اقتصادي آن با مدلهاي علمي تبيين شود و با اين حال به نظرم اين ميتواند از وظايف سازماني مانند بسيج باشد.
دهقاني تصريح کرد: بسيج هم به لحاظ جامعه آماري تحت مديريت و هم به لحاظ امکانات ظرفيت خوبي در اختيار دارد، با اين حال ضرورت دارد که دولت از همه ظرفيتها و فرصتها براي رهايي کشور از تنگناها؛ بهويژه مشکلات اقتصادي بهرهمند شود.
رئيس جهاد دانشگاهي لرستان گفت: رويکردهاي دولت در برنامه ششم توسعه کاملاً روشن است، بنابراين اگر سازماني برنامه کارآمد براي اجرايي شدن فرامين برنامه داشته باشد منطقي است که دولت از آن استفاده کند.
وي با بيان اينکه بسيج ميتواند و بايد در يک يا دو حوزه مشخص براساس مطالعاتي که قبلاً در ساير مراکز علمي کشور انجام شده يا خود سازمان بسيج انجام داده است تعهداتي را بر عهده بگيرد، افزود: بهعنوان مثال بسيج ميتواند در زمينهاي مانند مديريت بحران در کشور يا موضوعات ديگر يا حتي در يک حوزهاي که در مرز دانش باشد مانند فناوري نانو، به خوبي نقش آفريني کند.
دهقاني بيان کرد: به هر حال کشور ما مشکلات متعددي دارد و نيازها هم با پيشرفت تکنولوژي هر روز متنوعتر ميشوند؛ بنابراين به نظر بنده بسيج هم بايد با پذيرش واقعيتهاي کشور؛ بهويژه در حوزه اقتصاد به کمک دولت بيايد و با مشارکت در سازندگي کشور در هر حوزهاي که تعيين ميکند در افزايش سرعت و کيفيت پيشرفت کشور نقش خود را هر چه بيشتر ايفا کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]