تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):بنده به ايمان ناب نرسد، مگر آن كه شوخى و دروغ را ترك گويد و مجادله (بگومگو) را رها كن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850361510




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/گردهمايي خانه احزاب و كانون وكلا در حسينيه جماران/ موسوي تبريزي: - امام (ره) عنايت ويژه‌اي به احزاب داشتند - دموكراسي واقعي از طريق احزاب ايجاد مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /گردهمايي خانه احزاب و كانون وكلا در حسينيه جماران/ موسوي تبريزي: - امام (ره) عنايت ويژه‌اي به احزاب داشتند - دموكراسي واقعي از طريق احزاب ايجاد مي‌شود


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

اعضاي شوراي مركزي خانه احزاب و جمعي از دبيران كل احزاب و جمعي از اعضاي كانون وكلا، ظهر امروز با حضور در حسينيه جماران، با آرمان‌هاي امام (ره) تجديد ميثاق كردند و به بيان ديدگاه‌هاي خود درخصوص احزاب و فعاليت سياسي در كشور پرداختند.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در اين ديدار حجت‌الاسلام والمسلمين حسين موسوي تبريزي اظهار داشت: امام (ره) در تمام حركت‌هاي سياسي خود به مردم توجه داشتند و همواره ملت را مورد خطاب قرار مي‌دادند. احزابي كه از طرف مردم بجوشند و به عنوان نمايندگان بخشي از مردم باشند، شديدا مورد عنايت حضرت امام (ره) بودند.

رييس خانه احزاب اظهار داشت: در سال‌هاي 56 و 55 كه با تحميل كارتر، فضاي سياسي باز شد و مي‌شد حركت‌هايي انجام داد، امام (ره) در چند اعلاميه آوردند كه احزاب و سازمان‌ها اين روزها كه فضاي باز سياسي در مملكت به وجود آمده كنار هم بنشينند و فعاليت‌ها و وظايف خود را انجام دهند.

موسوي تبريزي گفت: هر رهبري كه بخواهد فعاليت سياسي انجام دهد توجه دارد كه واسطه‌هايي مي‌خواهد كه مردم را در رابطه با جذب مسايل مبارزه تحريك كند و آگاه سازد و مجتمع نمايد. در كشور ما يك سلسله تشكل‌هاي طبيعي هست كه امام (ره) از اول تاكيد بر تقويت آنها داشت مثل تشكل‌هاي روحاني. دقيقا يادم هست كه امام (ره) از سال‌هاي 42 تاكيد داشتند كه علما و روحانيون حداقل هفته‌اي يك بار دور هم بنشينند. همين دور هم نشستن خير و بركت دارد. از هم دور شدن هيچ‌گاه بركتي نداشته و ضرر نيز داشته است. امام (ره) مي‌خواست افراد دور هم بنشينند و آگاه‌سازي كنند.

دبيركل مجمع محققين و مدرسين حوزه‌ي علميه‌ي قم گفت: نطفه‌ي جمع شدن اساتيد حوزه‌ي علميه‌ي قم از سال 41 شروع شد و مي‌دانيد كه آثار زيادي داشت. وقتي حاج آقا مصطفي رحلت فرمودند، با جمع شدن گروهي از اساتيد حوزه‌ي علميه‌ي قم و صدور اطلاعيه، حركتي آغاز شد. 19 دي نيز وقتي كه اعلاميه‌ي رشيدي مطلق در روزنامه چاپ شد 12 نفر از بزرگان را با مشكلاتي در منزل آقاي نوري همداني جمع كرديم. همان 12 نفر اطلاعيه دادند و درس‌هاي حوزه‌ي علميه‌ي قم تعطيل شد. مردم آگاهي داشتند اما حركت‌ها از تشكل‌ها شروع مي‌شود.

وي افزود: هنر امام (ره) اين بود كه احزاب مختلفي كه موجود بودند و با انديشه‌هاي مختلف فعاليت مي‌كردند را دور هم جمع كرد. امام (ره) انقلاب را هدايت كرد. حتي پس از پيروزي انقلاب، وقتي امام (ره) مرحوم بازرگان را مامور تشكيل دولت مي‌كند، مشروط مي‌كند كه فقط از حزب خود، افراد را به كار نگيرد و نظام بايد با حضور انديشه‌هاي مختلف اداره شود. مهم حركتي است كه بايد انجام گيرد. وقتي در كشور، نظام مي‌خواهد پشتوانه‌ي قوي از مردم داشته باشد و مردم بخواهند در حركتي شركت كنند، طبيعتا در آن حركت بايد عده‌اي باشند كه آن حركت‌ها را هدايت و راهنمايي كنند و بتوانند دانه‌هاي پخش شده‌ي جامعه را در زنجيري جمع كنند و آن را ادامه دهند.

موسوي تبريزي با بيان خاطرات خود از سال‌هاي مبارزه براي پيروزي انقلاب گفت: جامعه‌ي روحانيت مبارز تهران از سال 56 تا انقلاب نقش بسيار مهمي در مبارزات داشت. وقتي اطلاعيه‌اي امضا مي‌كردند مردم بر اساس اعتماد به آن تشكل حركت مي‌كردند. حتي تشكل‌هاي روحاني اگر تنها بودند و يك جا جمع نمي‌شدند پيروزي شكل نمي‌گرفت. امام (ره) عنايت شديد داشت چون تشكل‌هاي روحاني قدرت بيشتري داشتند دور هم جمع شوند.

وي ادامه داد: پس از پيروزي انقلاب وقتي حزب جمهوري تاسيس شد و آقاي آيت‌الله خامنه‌اي دبيركل آن و آقاي جاسبي دبير اجرايي آن بود امام (ره) به دليل عنايت ويژه‌اي كه به حزب داشت مقداري پول به من داد كه به حساب حزب جمهوري واريز كنم كه در آن زمان پول قابل توجهي بود. عنايت امام (ره) به احزاب بسيار روشن است.

وي تاكيد كرد: اگر مي‌خواهيم در جامعه حركت‌هاي اصلاحي انجام دهيم بايد به وسيله‌ي گروه خاصي كه در جامعه حضور دارند باشد. البته احزاب بايد طوري حركت كنند كه وجود معنوي و پشتوانه در جامعه داشته باشند. البته هر حزب و گروهي كه مي‌خواست انحصارطلبي كند و قدرت را فقط براي خود بخواهد امام (ره) ناراحت مي‌شدند و همان روزهاي آخر هم افرادي كه در حزب جمهوري بودند از آن‌جا كه منتسب به امام (ره) بودند و هر كاري كه مي‌كردند به امام (ره) نسبت داده مي‌شد و نوعي مركزيت را تداعي مي‌كرد، امام (ره) با انحلالش موافقت كردند.

انتهاي پيام
 پنجشنبه 9 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن