تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ميان حق و باطل جز كم عقلى فاصله نيست. عرض شد: چگونه، اى فرزند رسول خدا؟ فرمود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815413459




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هنگام بروز خونریزی در بارداری چه اقداماتی انجام شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: هنگام بروز خونریزی در بارداری چه اقداماتی انجام شود؟
کد خبر: ۵۴۸۵۴۱
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۸ - 20 November 2015


یک جراح و متخصص زنان تاکید کرد: زنان با گروه خونی منفی که همسرشان دارای گروه خونی مثبت است؛ بهتر است در صورت خونریزی یا سقط جنین از آمپول روگام به تجویز پزشک استفاده کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر لیلا قضاتی گفت: خونریزی و لکه بینی در بارداری به دو گروه خونریزی‌های نیمه اول و نیمه دوم تقسیم می‌شود، گفت: خونریزی در مراحل اولیه بارداری می‌تواند به علل مختلف باشد، مانند احتمال سقط، قرار گرفتن جفت در قسمت پایین رحم یا حاملگی خارج رحمی باشد.

وی با تاکید بر اینکه 90 درصد جفت‌ها پیش از هفته 26 در قسمت پایین قرار دارند، گفت: در صورتی که علت احتمال سقط، قرار گرفتن جفت در قسمت پایینی رحم باشد، استراحت، عدم انجام مقاربت و درمان دارویی می‌تواند موثر باشد.

قضاتی اضافه کرد: در صورتی که لکه‌بینی و خونریزی به علت حاملگی خارج از رحم باشد، باید در اسرع وقت درمان جراحی یا دارویی انجام شود و حاملگی خاتمه داده شود؛ چراکه خطرات بسیار زیادی برای مادر دارد.

این جراح و متخصص زنان درباره علائم خونریزی‌های نیمه اول گفت: خونریزی کم در حد قاعدگی، درد شکم مشابه دردهای قاعدگی و اسهال، تهوع و استفراغ در بعضی مواقع پیشرفته که به علت خونریزی داخلی ایجاد می‌شود، از نشانه‌های این مشکل است.

این جراح و متخصص زنان با تاکید بر اینکه خونریزی نیمه دوم بارداری می‌تواند علل مختلف داشته باشد، گفت: در این شرایط جفت در محل پایین قرار دارد، زودتر از زمان موعد (زایمان) جدا شده و نشانه شروع زایمان نیز نمایان می‌شود.

وی گفت: از نشانه‌های این عارضه می‌توان به درد شکم، تغییر در صدای قلب جنین، انقباض رحمی و ترشحات خونی اشاره کرد که در موارد جدا شدن زودتر از موعد جفت، باید هر چه زودتر بارداری خاتمه یابد.

قضاتی خاطرنشان کرد: در موارد پایین قرار گرفتن جفت با نظر پزشک استراحت، کنترل حرکات و ضربان قلب جنین و در صورت بیشتر شدن خونریزی، ختم بارداری انجام می‌شود. سن بارداری نیز در تصمیم‌گیری مهم است.

این جراح و متخصص زنان تاکید کرد: در مواردی که خونریزی و ترشحات خونی همراه با انقباض باشد، نشانه شروع زایمان است که بهترین اقدام مراجعه زودتر به پزشک است و در صورت امکان با درمان دارویی، دردها را کاهش داده و از زایمان زودتر از موعد جلوگیری شود.

وی افزود: در صورت عدم درمان و قطع دردهای زایمان ختم بارداری داده می‌شود. در کل انجام سونوگرافی و انجام نوار قلب جنین با نظر پزشک انجام شود. در مواردی که جفت جلوتر قرار گرفته، بهتر است بررسی سونوگرافی جهت مهاجرت جفتی (در هفته 28 تا 32) انجام شود.

















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن