تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):وقتى كه برادر دينى‏ات از تو جدا شد، سخنى پشت سر او نگو، مگر اين كه دوست دارى او د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812689752




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش تولید شیر خام و نجات دامداران از گرداب ورشکستگی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: افزایش تولید شیر خام و نجات دامداران از گرداب ورشکستگی
اختصاص 2 هزار و 500 میلیارد تومان نقدینگی به صنعت تولید شیر خام، می‌توانست بخشی از مشکلات دامداران مبنی بر کمبود نقدینگی را کاملا مرتفع کند.


به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، تزریق نقدینگی به صنعت تولید شیرخام و نیز فرآورده‌های لبنی می‌تواند منجر به کاهش قیمت‌ تمام شده و افزایش مصرف محصولات لبنی در سبد خانوار ایرانی شود.

بر اساس آمارهای بانک مرکزی از زمان هدفمندی یارانه‌ها به بعد میزان مصرف شیر و محصولات لبنی در میان خانواده‌های ایران نزدیک به 18 درصد کاهش یافته است این رقم حکایت از آن دارد که با بالا رفتن هزینه‌های تولید هر کیلو شیرخام در کشور عملا مردم ناگزیر به کم کردن وعده‌های مصرفی شیر و محصولات لبنی خود شدند.


بر پایه این گزارش؛ چند سالی است که اخبار مربوط به مشکلات عدیده دامداران و تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی به دلیل کمبود نقدینگی و نیز انتظار آنها برای افزایش قیمت‌ها برخروجی خبرگزاری‌ها قرار گرفته و بارها تحت عناوین مختلف از مسئولان ذیربط مورد پرسش قرار می‌گیرد.


این در حالی است که در طول این سال‌ها اکثریت قاطع تولیدکنندگان در بخش شیر خام و محصولات لبنی خواستار دریافت یارانه و نیز تسهیلات ارزان قیمت از دولت هستند. ولی متأسفانه دولت به دلایل مشکلات مالی هیچگاه نتوانسته این انتظار دامداران و تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی را برآورده کند و همین امر موجب شده تا بسیاری از تولیدکنندگان شیر خام در معرض ورشکستگی قرار گیرند.

 این شرایط تاکنون ادامه دارد ولی آنچه که موجب شده بیش از قبل از سوی دامدران، تولیدکنندگان محصولات لبنی به عنوان یک معضل با صدای بلندتر فریاد زده شود آن است که هفته گذشته با هماهنگی بانک مرکزی مبلغ 2 هزار و 500 میلیارد تومان در قالب بسته حمایتی خروج از رکود به صنعت  خودرو داده شد تا این صنعت بتواند کمی از کمبود نقدینگی خود را مرتفع سازد این جا بود که دامداران به استناد این حرکت دولت خواستار دریافت نقدینگی در قالب حمایت دولت از صنعت تولید شیر خام و فرآورده‌های لبنی شدند.


به گفته نائب رئیس انجمن صنایع لبنی دامی که دولت هر سه ماه یکبار 300 میلیارد تومان به دامداران به عنوان یارانه پرداخت می‌کرد قیمت شیر خام کاهش می‌یافت و علاوه بر آن میزان تولید نیز بالا می‎رفت.


محمد فربد در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه دامداران متوقع افزایش قیمت شیر خام هستند، گفت: اگر قرار بود یارانه‌ای به صنعت محصولات لبنی داده شود بهتر بود این یارانه به دامداران اختصاص می‌یافت.


وی افزود: گردش نقدینگی دامداران به سرعت در کاهش قیمت شیر خام تأثیر می‌گذارد و همین امر موجب می‌شود تا مصرف‌کننده نهایی انواع محصولات لبنی را با قیمت پایین‌تر از قیمت‌های فعلی‌اش خریداری کند.


فربد با بیان اینکه پرداخت نقدینگی به ارزش 2 هزار و 500 میلیارد تومان به صنعت فرآورده‌های لبنی می‌تواند منجر به افزایش تولید شود، اظهار کرد: البته افزایش میزان مصرف شیر و محصولات لبنی در میان مردم نیاز به فرهنگ‌سازی دارد و به محض پرداخت یارانه یا نقدینگی قابل توجه به دامداران نمی‎‌‌تواند اتفاق بیفتد.


به گفته دبیر انجمن صنایع لبنی یکی از دلایل کاهش میزان مصرف شیر و محصولات لبنی در میان مردم پایین آمدن قدرت خرید مردم بوده و مادامی که به خاطر گران بودن هزینه‌های تولید شیرخام و محصولات لبنی نتوانیم قیمت‌های تمام شده این محصولات را کاهش دهیم نمی‌توان انتظار بالا رفتن مصرف شیر و محصولات لبنی را در میان مردم داشته باشیم.


نائب رئیس انجمن صنایع لبنی همچنین با بیان اینکه بهتر بود 2 هزار و 500 میلیارد تومان نقدینگی تزریق شده به صنعت خودرو به صنعت مسکن اختصاص می‌یافت تصریح کرد: تزریق این میزان نقدینگی به صنایع لبنی به طور قطع می‌توانست بخش زیادی از مشکلات دامداران را حل کند.


گفتنی است، کمبود نقدینگی یک مشکل جدی بر سر راه تولید شیر خام و تبدیل آن به محصولات لبنی است که موجب شده هم مصرف داخلی این محصولات در کشور کاهش یابد و هم ایران آن طور که شایسته است نتواند در بازارهای جهانی محصولات به ویژه در منطقه خاورمیانه سهم قابل ملاحظه‌ای را از آن خود کند از این رو پس از پرداخت 2 هزار و 500 میلیارد تومان نقدینگی به صنعت خودرو در قالب بسته حمایتی دولت منجر به طرح این پرسش شد که اگر دولت توان حمایت مالی از صنایع مختلف از جمله صنعت خودرو را دارد چرا نباید از این توان برای حمایت صنایع دیگر نظیر صنعت تولید شیر خام و فرآورده‌های لبنی استفاده کند.


نگاهی اجمالی به صادرات انواع محصولات لبنی به کشور ظرف سال گذشته نشان می‌دهد که ایران از محل صدور این محصولات مبلغ 600 میلیون دلار درآمد ارزی داشته است در حالی که صنعت خودرو تنها کمی بیش از 100 میلیون دلار صادرات داشته است. این آمار نشان می‌دهد حمایت دولت از صنعت تولید شیرخام و محصولات لبنی تا چه اندازه می‌تواند زمینه‎‌ساز افزایش درآمدزایی کشور از محل صادرات شود و به همان میزان، اشتغال پایدار در کشور را پدید آورد.


حال سوالی که مطرح است این است که چرا در میان صنایع مختلف صنعت خودرو به عنوان نماد خروج از رکود صنایع ایران باید مورد توجه برنامه‌ریزان قرار گیرد و اختصاص مبالغ کلان جهت بالا بردن گردش نقدینگی در این صنعت با چه منطق و هدفی از سوی دولت صورت می‌گیرد.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/





اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

زنگ خطر کاهش مصرف سرانه شیر به صدا درآمد/ نسخه درمان طلای سپید کی پیچیده می شود؟
خرید شیر خام به نرخ مصوب تنها مسکنی برای دامداران است
خرید تضمینی شیر تنها، مسکنی برای دامداران است
افزایش قدرت خرید مردم درمانی برای حل مشکل دامداران
شیر طلای سپیدی که بیش از طلای سیاه ارزش دارد
تأسیس بانک شیر امری مهم در حمایت از صنعت لبنیات
کمک دولت تنها راه حل خرید شیر خام به نرخ مصوب





۲۹ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن