تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع): مؤمن نه بدى مى كند و نه معذرت مى خواهد و منافق هر روز بدى مى كند و معذرت مى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830035115




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علل و درمان خارش بازوها


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
علل و درمان خارش بازوها




خارش بازومقابله با خارش بازوها بسیار آسان است در این مقاله 8 علت اصلی و 7 راه حل موثر برای خارش بازوها را به شما معرفی می نمایم. آیا پوست بازوهای شما خارش دار و کاملاً طبیعی به نظر می رسد؟





وب سایت رژیم وسلامتی: خارش بازومقابله با خارش بازوها بسیار آسان است در این مقاله 8 علت اصلی و 7 راه حل موثر برای خارش بازوها را به شما معرفی می نمایم. آیا پوست بازوهای شما خارش دار و کاملاً طبیعی به نظر می رسد؟

اگر چنین است شما ممکن است از یک بیماری شناخته شده با نام خارش براکیورادیال رنج می برید بیمار اغلب ساعد خارش دار دارد اما التهاب می تواند به بازوها و بالای شانه گسترش یابد همچنین شما می توانید احساس گزش، سوزش، احساس سوزن سوزن شدن با التهاب روی یک یا هر دو بازوی خود داشته باشید


خارش بازوها - علل و درمان آن ها



با وجود آن خارش بازوها بسیار وسوسه انگیز است این معمولاً می تواند خارش را بدتر کند بسیاری از بیماران با استفاده از بسته های یخ روی مناطق آسیب دیده پوست، علائم خود را بهبود می بخشند.

علل خارش بازوها چیست؟

1. خارش براکیورادیال

خارش براکیورادیال می تواند برای شما احساس خارش، سوزش، گزش یا احساس تغییر در پوست یا هر دو بازو ایجاد نماید خارش براکیورادیال به علت آسیب به اعصاب ستون فقرات گردنی توسعه می یابد این ممکن است ایجاد شود به وسیله:

تومورهای ستون فقرات گردنی

دنده گردنی

فشرده سازی روی اعصاب

آرتروز مهره های گردن

دیگر شرایط نخاع

فشار مستمر بر روی سلول های عصبی نخاعی با انتقال تکانه های خارش، می تواند فرآیندهای حساس را فعال کند هنگامی که اعصاب لمس نور و احساس خراش سوزن را انتقال  می دهند بیش از حد تحریک می شوند بیمار ممکن است پوست حساس و یا درد با پاسخ شدید به لمس داشته و درد گسترش یابد ( این شرایط به ترتیب هیپراستزی و پردردی شناخته می شود).

خارش براکیورادیال معمولاً یک منطقه خاص از پوست (یک درماتوم) را تحت تاثیر قرار می دهد اما ممکن است به مناطق دیگر گسترش یابد در شرایط آب و هوای آفتابی بیشتر رایج است قرار گرفتن طولانی در معرض نور خورشید ممکن است به رشته های عصبی در پوست آسیب برساند.

خارش براکیورادیال که معمولاً با نمونه برداری از یک قطعه کوچک از پوست تشخیص داده می شود این نمونه سپس در زیر میکروسکوپ مورد بررسی قرار می گیرد و پزشکان ممکن است کاهش بافت پوست (آتروفی پوست) و اعصاب آسیب دیده را ببینید.

2. علل دیگر

اگزمای پوست. اگزما یک بیماری طولانی مدت غیر عفونی است و در نتیجه آن خارش پوست ملتهب، که در شب بدتر می شود رخ می دهد اگزما در هر نقطه می تواند توسعه یابد اما شایع ترین پشت زانوها و بازوها است که تکه های قرمز، خشک و ترک خورده به نظر می رسد و شما ممکن است برآمدگی پر از مایع را بر روی پوست خود ببینید.


خارش بازوها - علل و درمان آن ها



لیکن پلان. لیکن  planusisبیماری مزمن غیر عفونی پوست است معمولاً ساعد و مچ دست بیماران خارش درونی دارد ممکن است گروه ضایعات بنفش رنگ، تخت، با حاشیه مشخص و با خطوط سفید با نام (استریای ویکهام ) شناخته شود پوست ممکن است در نگاه براق و پوسته پوسته به نظر آید.

درماتیت تماسی. یک بیماری شایع پوستی ناشی از تماس با مواد محرک و یا آلرژی زا ایجاد می شود آن به عنوان بثورات خارش دار به نظر می رسد و شما همچنین ممکن است تاول، برآمدگی قرمز، پوست فلس دار ضخیم و درد را در این منطقه تجربه کنید.

عفونت قارچی. عفونت قارچی با ظاهری عفونی بثورات خارش دار دایره ای است که در حاشیه ملتهب و قرمز و در مرکز رنگ پوست نرمال است این بثورات معمولاً مطرح شده و شما ممکن است زخم و تاول را تجربه کنید عفونت قارچی بسیار مسری است.

هیوسیس. Hivesis یک بیماری غیر عفونی شایع با بثورات حاشیه چرمی مانند که ممکن است گسترده باشد بثورات قرمز یا صورتی با لکه های خارش دار مطرح است و می تواند از یک روز تا 6 هفته طول بکشد خارش می تواند شدید و گاهی اوقات برای بیماران احساس سوزش یا گزش ایجاد می کنند.

برخی داروها. راش به وسیله دارو ممکن است ایجاد شود بثورات خارش دار پوست در برخی از مردم به عنوان یک واکنش آلرژیک و یا به عنوان یک عارضه جانبی از دارو است همچنین شما اگر دارای لکه های قرمز در سراسر بدن، پوسته پوسته و یا پوست ضخیم و تنگی نفس دارید سریعاً به پزشک اطلاع دهید.

زونا. افراد که که قبلاً به آبله مرغان ناشی از ویروس هرپس زوستر مبتلا شده اند هنگامی که این ویروس در بدن آنها مجدد فعال شود این بیماری رخ می دهد بیماران احساس سوزن سوزن شدن، درد و بی حسی در یک ناحیه خاص از پوست دارند که با بثورات خارش دار قرمز توسعه می یابد این بثورات در نهایت به تاول تبدیل خواهد شد پس از آن تاول ها پشت سر هم می ترکد و خشک می شود.

چگونه خارش بازوها درمان کنیم؟

1. از قرار دادن بازوی خود در مقابل نور خورشید اجتناب کنید

قرار گرفتن در معرض نور خورشید می تواند خارش را تشدید کند بنابر این سعی کنید بازوی خود را دور از نور خورشید قرار دهید لباس آستین بلند بپوشید و از ضد آقتاب های بر پایه اکسید روی استفاده نمایید.

2. بازوی خود را مرطوب نگه دارید و از فلس های پوست اجتناب کنید

فلس های خشک بر روی پوست به راحتی می توانید با حرکت هوا و لباس تحریک شوند هر دو آسیب های عصبی و پوست خشک شدن در افراد مسن تر رایج تر است بنابر این مهم است که اغلب از مرطوب کننده بر روی پوست بازوهای خود استفاده کنید.

3. از بسته یخ استفاده کنید

بسته های یخ برای مقابله با اثرات خارش ناشی از گرما کمک خواهد کرد و می تواند تکانه های عصبی عامل خارش بازوها را مهار کند.

4. بعضی از لوسیون های ضد خارش را بر روی پوست خود پاک کنید

محصولات حاوی مواد تشکیل دهنده مانند پراموکسین، منتول و  یا کافور می تواند به تسکین خارش پوست تحریک شده کمک کنند برای تسکین بیشتر، سعی کنید این محصولات را در یخچال ذخیره سازی کنید تا وقتی شما از آنها بر روی پوست خود استفاده می کنید احساس خوب و سردی بر روی پوست داشته باشید.

5. از خارش پوست خود اجتناب کنید

خاراندن تنها علائم را بدتر و سبب آسیب به پوست شما می شود و پوست شما را ضخیم و چرمی می کند آن نیز سبب افزایش سایز اعصاب در پوست و تشدید حساسیت می شود.


خارش بازوها - علل و درمان آن ها



6. از کرم ها استفاده کنید

شما همچنین می توانید از کرم های زیر برای از بین بردن بازوهای خارش دار استفاده کنید.

- کرم های حاوی کپسایسین، ترکیبی است که سبب حذف فرستنده شیمیایی از انتهای عصب می شود. البته بر روی پوست خارش دار سالم استفاده کنید.

- کرم ها با داروهای بیحس کننده موضعی.

- کرم ها و ژل های حاوی عوامل ضد تشنج، برای مثال گاباپنتین و پره گابالین.

- کرم کتامین و آمی تریپتیلین موضعی.

7. راه حل های دیگر

به عنوان جایگزین برای درمان های معمول سعی کنید از برخی اسپری های آنتی هیستامین بر روی بازوهای خود برای کاهش خارش استفاده نمایید درمان ضد خارش موضعی، مانند منتول، همچنین ممکن است کمک کند .

خوردن داروهای خوراکی ضد افسردگی های سه حلقه ای، مانند آمی تریپتیلین در شب می توانید به کاهش برخی از دردها کمک کند برخی از بیماران بلغور جو دوسر و یا تانن ( موجود در چای سیاه ) را در بازوهای خود استفاده می کنند در حالی که برخی دیگر با طب سوزنی نشانه های خود را تسکین می دهند.

خارش بازو و یا خارش براکیورادیال بیماری خسته کننده و مدیریت آن دشوار است با صبر و سعی و خطا درمان مناسب مورد نیاز خود را با امتحان کردن پیدا نمایید.






تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن