واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ آبان ۱۳۹۴ (۱۴:۲۳ب.ظ)
دوره آموزشي عمليات ارزي ويژه مديران شعب پستبانک ايران برگزار شد موج - در راستاي برنامههاي آموزشي پستبانکايران، دوره آموزشي عمليات ارزي ويژه مديران شعب استانها و مناطق تهران با حضور مدير عامل، اعضاي هيأت مديره، مديران امور و تعدادي از رؤساي ادارات ستادي درسالن همايش ساختمان آموزش پستبانک ايران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر فرحي در اين دوره آموزشي گفت: آموزش عمليات ارزي مهم و با اهميت است. در شرايط فعلي پساتحريم برگزاري چنين دورههائي به لحاظ افزايش دانش مجموعه کارکنان بسيار مفيد و مثمرثمر ميباشد.
وي به تشريح قابليتهاي پست بانکايران در ارائه خدمات متنوع ارزي پرداخت و تصريح کرد: برنامههاي آموزشي کاربردي مناسب براي شبکه بانک تدوين شده تا آمادگي لازم را براي ارائه خدمات گسترده در شعب منتخب بعد از تحريم داشته باشيم. البته بايستي برنامههاي آموزشي ارزي را براي تمامي شعب در سراسر کشور ارائه کنيم.
فرحي در ادامه با اشاره به اهميت تجهيز منابع اظهار داشت: استفاده از ابزارهاي موجود در ارائه هرچه بهتر خدمات در مديريت شعب استانها و مناطق بسيار خوب است ولي آنچه مهم ميباشد عملياتي کردن اين ابزارهاست. بنابراين آنچه در اين راه مورد انتظار است حرکت جديتر براي رسيدن به اهداف تجهيزمنابع در مدت باقي مانده از سال ميباشد.
مدير عامل بر پيگيري جدي وصول مطالبات تأکيد کرد و عنوان نمود: در اين زمينه زمان چيزي را حل نميکند، بلکه با توجه به اختيارات تفويضي به شبکه بانک، بايستي به صورت جدي آن را پيگيري کرده تا شاخصها بهبود يابد.
فرحي موضوع چکهاي برگشتي را تهديدي جدي براي مجموعه از منظر شهرت بانک دانست و اظهار داشت: اقدامات اصلاحي در مورد صدور دسته چک انجام شده و در اين زمينه، شناخت مشتري مهم ميباشد چرا که چک برگشتي، خط قرمز بانک براي مشتري و با شهرت و اعتبار بانک در ارتباط است و انتظار داريم با نظارت و دقت بيشتر بر شعب چکهاي برگشتي تعديل تا اعتبار بانک لطمه نخورد.
مدير عامل درادامه وجود شعب زيانده را غيرقابل پذيرش دانست و از همه مديران شعب استانها و مناطق تهران درخواست کرد که به قيد فوريت و با ارائه راهکارهاي مناسب براي برونرفت اين شعب از زيان اقدام نمايند و اساساً شعب زيانده نبايد وجود داشته باشد.
وي به نرخ سود سپردهها و تسهيلات نيز اشاره کرد و گفت: تعيين نرخ سود سپردهها باتوجه به حاشيه سود و در چارچوب ضوابط بانک مرکزي تصميمگيري ميشود و در زمينه تسهيلات نيز شناخت جامع و کامل مشتريان لازم و ضروري ميباشد.
مدير عامل در پايان گزارشي از وضعيت بانک ارائه کرد و خاطرنشان ساخت: عمليات اجراي Core يکپارچه بانک انجام شده و انتظار داريم همه مديران با جديت بيشتر جهت پيشرفت امور و رسيدن به اهداف بانک گام بردارند.
مجتبي حقي، رئيس اداره کل بانکداري و روابط بينالملل، نيز در ابتداي اين مراسم گزارشي از روند برگزاري اين دوره آموزشي و اهميت مسائل ارزي ارائه کرد.
همچنين در ادامه فاطمهالسادات شکرابي، از مدرسان دانشگاه، به معرفي خدمات ارزي در پست بانک ايران و تأثير ارائه خدمات ارزي بر منابع و درآمد بانک و روشهاي پرداخت و تجارت خارجي و تشريح درآمدها پرداخت.
وي تعريف فرايند اسناد و مدارک لازم، تنظيم پيامها و تشريح سطوح ايجاد پيام و ضرورت آن و هچنين نقش اداره بينالملل در پشتيباني از شعب ارزي-ريالي را تشريح و موارد آموزشي در اين زمينه را توضيح داد.
اين مدرس دانشگاه مقررات حاکم بر اعتبارات اسنادي، برات حوالههاي ارزي واردات کالا، روابط کارگزاري و چگونگي ايجاد و تسويه آن و آشنايي با اتاق معاملات صرافي را هم تشريح کرد.
شکرابي تصريح کرد: هرچه روابط کارگزاري بانک در اقصي نقاط گستردهتر باشد موفقتر خواهد بود که خوشبختانه پستبانک ايران از اين لحاظ موقعيت و وضعيت بهتري از ساير بانکها دارد و بايد از اين فرصت به خوبي استفاده کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]