تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح ميان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850255422




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خوردن املت، براي رفع كلي مشكل صنعت آب و برق!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: خوردن املت، براي رفع كلي مشكل صنعت آب و برق!
نویسنده : اولاد آدم 
اولاد آدم ديروز به شما بشارت داد حالا كه مناقبي رئيس مجمع واردات علت ورود كالاهاي بي‌كيفيت چيني به كشور را كشف كرده (و آن هم وجود خريدار در كشور بوده)، در روزهاي بعد، در همين ستون از كشفيات ساير نخبگان كشور استقبال كرده و ظاهر و باطن آن را با شما خوانندگان عزيز به اشتراك مي‌گذارد تا مايه عبرت آيندگان گردد و شاخص استقرار نظام شايسته سالاري تدبير و اميد. لذا از آنجايي كه هزار وعده اولاد آدم بر خلاف ساير خوبان، يكي يكي وفا مي‌كند، امروز را براي شما با ترجيع بند ستار، آغاز مي‌كنم و در ادامه با عنايت به كارشناسي ويژه او، بحث انكشافش را در هزارتوهاي چرخ صنعت ايران دنبال مي‌كنم. مي‌گوييد كدام ستار؟ كدام انكشاف؟ كدام صنعت؟ كدام چرخ ؟
عارضم به حضورتان كه هول نكنيد و مكدر نشويد. اولاد آدم جايي نرفته كه بترسيد! او مانند شير از منافع شما در اين ستون به عنوان حامي حمايت‌گر از مصرف كننده، دفاع مي‌كند و از سير تا پياز ماجرا را برايتان مو به مو تعريف مي‌كند تا داراي ارزش افزوده معنوي شويد و بفهميد كه يك من ماست يا شير يا دوغ، چقدر كره دارد؟ اصلاً چقدر ماليات دارد؟ چقدر سود دارد؟ چقدر... و اما سخن وزين و سنجيده اولاد آدم در مورد نظريات نخبه جديد.
ستار محمودي قائم مقام وزير نيرو در ترجيع بند خود گفته: «در حالي كه وزارت نيرو مي‌تواند با جذب سرمايه از محل‌هايي غير از بودجه عمومي دولت، چرخ صنعت را بچرخاند بايد هم به فكر جبران فاصله قيمت‌ها باشد و هم به فكر سرمايه‌گذاري‌هاي جديد و اين مسئله وزارت نيرو را با مشكل مواجه كرده است.»
البته شكسپير انگليسي هم قبلاً در قالب نمايشنامه هاملت دانماركي و از زبان آن خدا بيامرز چنين حرف‌هايي را از خود صادر كرده بود(كه احتمالاً ستار آن را بومي‌سازي كرده است) با اين مضمون: «بودن يا نبودن، مسئله اين است آيا بزرگواري آدمي بيشتر در آن است كه زخم فلاخن و تير بخت ستم پيشه را تاب آورد، يا آنكه در برابر درياي آَشوب سلاح بر گيرد و با ايستادگي خويش بدان همه پايان دهد؟... چه كسي زير چنين باري مي‌رفت و عرق ريزان از زندگي توان فرسا ناله مي‌كرد.»
در اين مورد خاص بين خودمان بماند كه اولاد آدم هم موافق است كه صنعت آب و صنعت برق دو صنعتي هستند كه در سطح جهان به خصوص در كشورهاي توسعه‌يافته صنايعي خودكفا از نظر اقتصادي هستند و مي‌توانند به راحتي هزينه‌هاي خود را از محل فروش خدمات و فروش محصول توليدي تأمين كنند و علاوه بر آن براي شركت‌هاي فعال در اين زمينه هم سودآور باشند. اما اينجا ما تدابير مديريتي ديگري را به كار مي‌بريم كه اين كار صورت نگيرد(مثلاً پولمان را مي‌دهيم سد الكي بزنند، يا نماينده‌هاي مجلس و خانواده را مي‌بريم ييلاق، قشلاق يا... ) بله! قصه‌اش طولاني است و از حوصله بحث خارج است. اصلاً حالا كه دسته بيلمان را از چين مي‌آوريم و وسايل آرايش ناخن دختر بچه‌ها را از امريكا! بايد بگوييم در چه چيزي خودكفا و خودگردان شده‌ايم كه برويم براي خودكفايي اين دو صنعت چك و چانه بزنيم؟ وانگهي اولاد آدم مي‌خواهد با كمك ستار، امروز علت و ريشه تمام مشكلات صنعت آب و برق را شناسايي كرده و ريشه‌كن كند تا شما برويد بر لب جوي آب بنشينيد و گذر عمر را عين برق گرفته‌ها ببينيد!
علت مشكلات صنعت آب و برق چيست؟
ستار محمودي قائم مقام وزير نيرو گفته: در ايران به دليل يك رويه اشتباه كه يارانه دادن به بخش مصرف است، هميشه دولت يارانه‌اي به مصرف آب و برق در كشور تخصيص مي‌دهد كه اختلاف قيمت تمام شده توليد با هزينه دريافتي ارزان از مصرف‌كننده را پاسخگو باشد و هر چه مردم بيشتر مصرف كنند يارانه‌اي كه دولت مي‌دهد بيشتر است. او با بيان اينكه ريشه تمام مشكلات آب و برق در ارزان فروشي است، تصريح كرد: بايد يك بار براي هميشه رويه‌اي را مشخص كنيم كه طبق آن، اقتصادي شدن فعاليت در صنعت آب و برق دست يافتني باشد؛ يك بار در قالب قانون هدفمندي يارانه‌ها مقرر شد هر سال حداقل 20 درصد به قيمت مصرفي آب و برق اضافه شود تا شاهد كم شدن فاصله قيمت تمام شده توليد با هزينه دريافتي از مصرف‌كننده باشيم كه اين قانون نيز با نظم و دقت هدفگذاري شده اجرايي نشد.  اولاد آدم حالا كه با كمك ستار، فهميده علت مشكلات اين صنعت مرتبط با جيب مردم است، دارد حساب مي‌كند كه چند تا 20 درصد ديگر بايد به قيمت تمام شده اضافه شود تا بشود موضوع مشكل را از سمت جيب مردم به سمت مديريت دولتي برگرداند؟ اصلاً تا حالا چند تا 20 درصد سالانه اضافه شده است؟ در دولت قبل چندتا اضافه شد و الان چندتا بايد اضافه شده باشد و....
البته اولاد آدم شايد در اين مورد بايد از كسي مثل هاملت كمك بگيرد. البته اگر وقتي مي‌گويد هاملت، مخاطب خاص اولاد آدم فكر نكند كه منظور اولاد آدم، املت است! همانطور كه مي‌دانيد املت خوراكي است كه ماده اصلي آن تخم‌مرغ است. براي تهيه املت در ماهيتابه روغن يا كره مي‌ريزند. وقتي روغن داغ شد تخم‌مرغ‌هاي همزده شده را به آن اضافه مي‌كنند. گاهي املت آماده را تا مي‌كنند و داخل آن سبزيجات، پنير، گوشت پخته شده يا تركيبي از آنها را قرار مي‌دهند. براي اينكه املت سبك و پفكي شود گاهي به سفيده  تخم‌مرغ كه جداگانه همزده شده (يا تمام تخم‌مرغ همزده شده) شير، خامه يا حتي آب مي‌افزايند. با اين روش در مايع اوليه حباب‌هايي ايجاد مي‌شود. چون تخم‌مرغ به سرعت پخته مي‌شود، حباب‌ها درون آن حبس مي‌شوند و بافتي نرم و سبك به املت مي‌دهند. اما هاملت يك آدم است كه البته مي‌توانسته املت هم بخورد! اصلاً سراغ هاملت و املت نمي‌روم. مگر همين وطني‌هاي خودمان كه كمدي را تبديل به تراژدي مي‌كنند و بالعكس، چه كم دارند؟
 تا كشف نخبه‌اي ديگر! فعلاً!



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن