واضح آرشیو وب فارسی:الف: وجود ۳۰ هزار كودك كار خياباني در كشور
حجتالاسلام سيدمحمدي گفت: هماكنون حدود ۳۰هزار كودك كار خياباني در كشور وجود دارد كه ساماندهي به وضعيت آنان از مهمترين برنامههاي امسال سازمان بهزيستي كشور است.
معاون اجتماعي سازمان بهزيستي كشور در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت اظهار داشت: در صورت تامين اعتبارات، امسال طرحهاي اجرا شده موفق بهزيستي در پنج استان كشور در خصوص ساماندهي به وضعيت كودكان كار خياباني در 20 نقطه كلان شهرهاي كشور اجرا مي شود.
وي همچنين با اعلام اينكه بر اساس قانون، سازمان بهزيستي كشور متولي رسيدگي به امور كودكان خياباني است، گفت: سياستگذاري و برنامه ريزي در مورد مسائل كودكان خياباني بايد از سوي اين سازمان انجام شود.
سيد محمدي بيان داشت: در اجراي سياستهاي سازمان بهزيستي در تمام كشور تصدي كار به تشكلهاي غير دولتي تاييد شده و توانمند كه مايل به ساماندهي كودكان خياباني بر اساس سياستهاي بهزيستي باشند، واگذار مي شود.
وي يادآور شد: برنامههاي تخصصي سازمان بهزيستي در مورد نحوه ساماندهي كودكان خياباني به طور كامل مشخص است و سازمان از دو سال پيش در پنج استان كشور و به صورت آزمايشي اقدام به اجراي طرحهاي علمي و عملي براي ساماندهي به وضعيت كودكان خياباني كرده و موفق بوده است.
معاون سازمان بهزيستي كشور خاطرنشان كرد: بسياري از كودكان خياباني خانواده و پدر و مادر دارند و نگهداري آنها به لحاظ قانوني مشكل دارد از طرف ديگر تعدادي از آنها كه مشكل مالي دارند بايد مورد حمايت قرار گيرند.
وي تاكيد كرد: اجراي هرگونه برنامه ساماندهي براي كودكان خياباني بدون نظارت و تاييد سازمان بهزيستي خلاف است اين موضوعي است كه در شوراي اجتماعي كشور نيز از سوي وزير كشور مورد تاكيد قرار گرفته است.
معاون بهزيستي كشور با اعلام اينكه قانون اعطاي فرزند خواندگي نياز به اصلاح دارد، افزود: با هدف تسهيل شرايط فرزند خواندگي قانون اعطاي فرزند خواندگي بايد اصلاح شود.
سيدمحمدي اظهار داشت: هم اكنون متقاضيان سرپرستي فرزندان بهزيستي در كشور حداقل پنج برابر بيش از تعداد فرزنداني است كه بر اساس قانون مي توان سرپرستيشان را واگذار كرد.
وي افزود: سازمان بهزيستي سالانه پنج هزار درخواست فرزند خواندگي دارد در حالي كه بر اساس قانون فعلي حداكثر ميتواند به يك هزار زوج، سرپرستي اعطا كند.
حجت الاسلام سيدمحمدي تصريح كرد: بر اساس قانون فعلي، سازمان تنها قادر به واگذاري سرپرستي فرزنداني است كه هيچگونه نام و نشاني از ولي خود نداشته و كاملا از سلامت جسمي و رواني برخوردار باشند.
وي ادامه داد: سازمان در پي اصلاح قانون فعلي به منظور واگذاري فرزند خواندگي كساني است كه با وجود داشتن نام و نشاني از ولي خود سالها است كه مورد پيگيري خانوادههاي خود قرار نگرفته اند.
پنجشنبه 9 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 300]