تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نيّت خوب، برخاسته از سلامت درون است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814816705




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خط و نشان‌های پساتحریمی شرکت‌های خارجی برای همکاری‌ اقتصادی


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
خط و نشان‌های پساتحریمی شرکت‌های خارجی برای همکاری‌ اقتصادی
خط و نشان‌های پساتحریمی شرکت‌های خارجی برای همکاری‌ اقتصادی به نظر می‌رسید با برداشته شدن تحریم‌ها دست ایران برای چانه‌زنی در زمینه قراردادهای خارجی بازتر شود و دیگر به علت تحریم‌ها تن به هر قراردادی ندهیم اما خط و نشان‌های هر روزه شرکت‌های خارجی از هندی‌ها گرفته تا اروپایی‌ها برای حضور در ایران، گویای واقعیتی دیگر است.


به گزارش فرهنگ نیوز، قبل و بعد از اعلام توافق هسته‌ای سیل شرکت‌های خارجی و سرمایه گذاران اروپایی بود که ایران را غرق کرده بودند. همه این شرکت‌ها و مدیران آنها از بازار بکر ایران و سرمایه‌گذاری در این بازار 70 میلیونی سخن می‌گفتند.
 
اما از زمان اعلام این توافق در 23 تیرماه 94 تاکنون تعداد انگشت‌شماری از این شرکت‌ها به صورت رسمی با ایران قرارداد امضا یا آن را اعلام کرده‌اند. تقریبا همه این شرکت‌ها قرارداد قطعی را به رفع کامل تحریم‌ها گره می‌زنند.
 
اما اخیرا نکته‌ای که هر روز در اخبار رسانه‌ها بارزتر می‌شود، شرط و شروط کشورها و شرکت‌هایی است که مدام از افزایش تجارت یا سرمایه‌گذاری در ایران صحبت می‌کردند. این کشورها و شرکت‌ها تلویحا تهدید می‌کنند که اگر شرایطشان رعایت نشود یا به ایران نمی‌آیند یا از کشورهایی دیگر برای انجام همان سرمایه‌گذاری نام می‌برند.
 
پس از خط و نشان کشیدن‌های هندی‌ها برای احداث کارخانه کود شیمیایی و دریافت گاز ارزان از ایران و همچنین عدم تمایل پالایشگاه‌های هندی برای افزایش واردات نفت از کشور مگر با فروش نفت بسیار ارزان از سوی تهران، حال نوبت به شرکت‌های بین‌المللی نفتی رسیده است.
 
در این‌رابطه رویترز به نقل از مدیران اجرایی شرکت‌های نفتی غربی نوشت: ایران باید قراردادهای پرسودی برای جذب شرکت‌های بین‌المللی نفتی در زمانی‌که این شرکت‌ها بیشتر بر سوددهی تمرکز دارند، پیشنهاد کند.
 
ایران در ماه سپتامبر اعلام کرد که با پیش‌نویس قراردادهای بین‌المللی نفت و گاز برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی و خریداران نفت به محض برداشته شدن تحریم‌ها موافقت کرده است اما تاکنون جزئیات آن را اعلام نکرده است.
 
این کشور عضو قراردادهای جدید خود را در 21 و 22 نوامبر در تهران و 22 و 24 فوریه در لندن رونمایی خواهد کرد.
 
پاتریک پویانه مدیراجرایی شرکت توتال در کنفرانسی در ابوظبی گفت: «تنها بحث منابع و فرصت‌ها مطرح نیست بلکه بحث سودآوری است.»
 
وی افزود: «در وضعیتی خوب قرار خواهیم گرفت که می‌توانیم فرصت‌ها در زمینه گاز، نفت، پتروشیمی و بازاریابی را بررسی کنیم،اما همه اینها به شرایط قراردادی خوب بستگی دارد از این رو باید ببینیم چه می‌شود.»
 
پویانه افزود: توتال احتمالا در کنفرانس تهران که وزارت نفت چارچوب قراردادهای جدید را منتشر خواهد کرد، شرکت می‌کند.
 
ایران اعلام کرده است که قراردادهای جدید تنها از قراردادهای «بیع ‌متقابل» بسیار بهتر خواهد شد بلکه از قراردادهای پیشنهادی عراق به شرکت‌های خارجی در سال 2009 تا 2010 نیز بهتر است.
 
شرکت بزرگ نفتی اعلام کرده اند در صورتی به ایران باز می‌گردند که تغییرات بزرگی در قراردادها «بیع متقابل» صورت گرفته باشد. برخی از شرکت‌های خارجی انتقاد کرده بودند که این قراردادها سودآورد نیست و حتی زیانبار نیز است.
 
 این شرکت‌ها که تا به حال سرمایه‌گذاری در ایران را پرسود می‌خواندند و مدام از نیاز شدید ایران برای سرمایه‌گذاری صحبت می‌کردند، حال می‌گویند، در صورتی به ایران باز می‌گردند که تغییرات بزرگی در قراردادها پیشین صورت گیرد.
 
همانند هندی‌ها که مدارم از افزایش واردات نفت به محض برداشته شدن تحریم‌ها می‌گفتند اما اکنون می‌گویند نفت ایران کیفیت ندارد و تنها در صورت تخفیف بزرگ واردات را افزایش می‌دهیم.
 
به نظر می‌رسید که با برداشته شدن تحریم‌ها دست ایران برای چانه‌زنی در زمینه قراردادهای خارجی بازتر شود و دیگر به علت تحریم‌ها تن به هر قراردادی ندهیم اما اکنون نیز شرکت‌های خارجی راه جدیدی برای چانه‌زنی و فشار بر ایران یافته‌اند.
 


منبع: فارس


94/8/20 - 13:15 - 2015-11-11 13:15:57





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن