تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869241857




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ايران آماده همکاري علمي و دانشگاهي با دنيا است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ آبان ۱۳۹۴ (۱۸:۲۶ب.ظ)
آيت الله هاشمي رفسنجاني: ايران آماده همکاري علمي و دانشگاهي با دنيا است موج - رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاکيد بر نقش مبادلات علمي براي تلطيف فضاي سياسي بين کشورها، گفت: ايران با سابقه غني و طولاني علمي و دانشگاهي حاضر است با هر کشوري همکاري کند.
به گزارش خبرگزاري موج، آيت الله اکبر هاشمي رفسنجاني در ديدار سفير و چند تن از استادان علوم ارتباطات دانشگاه اسلو نروژ اين مطلب را عنوان کرد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، در پاسخ به پرسش يکي از اساتيد در مورد تاريخچه و چرايي تأسيس دانشگاه آزاد اسلامي و توفيقات آن با يادآوري شرايط نامناسب دانشگاهي ايران در سال‌هاي اول پس از پيروزي انقلاب اسلامي، به اهداف تأسيس دانشگاه آزاد اسلامي در کشور اشاره کرد.
وي اظهار داشت: دانشگاهي که کاملاً به مردم متکي است و هيچ کمکي از دولت نمي‌گيرد، امروز 3 ميليون دانشجو، 5 ميليون فارغ التحصيل، 75 هزار استاد و مربي و 11 هزار کارگاه و آزمايشگاه در سراسر کشور دارد و با تمام توان در مسير ارتقاي علمي کشور تلاش مي‌کند.
هاشمي رفسنجاني با تشريح برنامه‌هاي دانشگاه آزاد اسلامي در خارج از کشور، به تأسيس واحدها در کشورهاي انگلستان، امارات، ارمنستان، تاجيکستان، افغانستان، روسيه و ... اشاره کرد و افزود: مسؤولان دانشگاهي دو کشور (ايران و نروژ) مي‌توانند با توافقات علمي، زمينه را براي گسترش همکاري‌ها در همه ابعاد فراهم نمايند.
وي با بيان امتيازات طبيعي و علمي نروژ، به سياست ذخيره سازي نفت توسط مسؤولان اين کشور اشاره و تصريح کرد: اقدامي بي سابقه است و مطمئناً با نگاه علمي، مي‌توانيد آينده اي روشن براي مردم خود رقم بزنيد.
خانم نورهايم سفير نروژ در جمهوري اسلامي ايران نيز با اشاره به برنامه‌هاي کشور متبوعش در جهت گسترش روابط دو کشور بر ظرفيت‌هاي علمي و دانشگاهي دو کشور به ويژه با دانشگاه آزاد اسلامي تأکيد کرد.
وي افزود: توافقات دانشگاهي دو کشور مي‌تواند زمينه اي براي برنامه تقويت همه روابط باشد.
اليزابت آي ده، استاد دانشگاه اسلونروژ هم در اين ديدار با اشاره به بازديدهايش از واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي در استان تهران به تشريح روابط علمي دانشگاه اسلو با دانشگاه‌هاي بسياري از کشورهاي دنيا پرداخت و گفت: بايد از تجربيات علمي همديگر در جهت تقويت اصول رسانه اي ايران و نروژ استفاده کرد.
وي با تقدير از تأسيس و تقويت دانشگاه آزاد اسلامي در ايران که توجهي عميق و علمي به مسائل رسانه اي و ارتباطات دارد، گفت: دانشگاه اسلو نيز با 20 هزار دانشجو در مقاطع ليسانس، کارشناسي ارشد و دکترا مشغول تقويت پايه‌هاي علمي کشور است.
آي ده در پاسخ به سؤالات دانشگاهي آيت الله هاشمي رفسنجاني، گفت: نسبت استاد به دانشجو در نروژ يک به پانزده است، از اکثر کشورهاي جهان، مخصوصاً ايران و پاکستان دانشجو داريم؛ تدريس‌ها به زبان انگليسي و بعضاً نروژي است و به ايران آمده‌ايم تا با دانشگاه آزاد اسلامي در خصوص تبادل استاد و دانشجو و تحقيق و پژوهش مذاکره و توافق کنيم.
سيدوحيد عقيلي رييس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه اي تهران مرکز که ميزبان اين گروه علمي نروژي بود نيز با ارائه گزارشي از برنامه‌ها و سفرهاي اين گروه و موضوعات مذاکره و توافق، گفت: توافق نامه اي پارسال تهيه شده بود که قرار است در همين سفر با حضور مسؤولان وزارت امور خارجه و سفارتخانه نروژ، بندهاي آن اصلاح و نهايي شود.
وي روزنامه نگاري اقليم و روزنامه نگاري صلح و جنگ را از موضوعات مهم مورد بحث در اين سفر دانست و با اشاره به موضوعات سخنراني‌هاي دو استاد نروژي در دانشگاه آزاد اسلامي، گفت: هيأت دانشگاهي نروژ قبل از سفر اظهار علاقه کرده بودند که با حضرت عالي ديدار داشته باشند و برنامه امروز در راستاي خواسته آنان است.
گفتني است که خانم اليزابت آي ده و پروفسور آرنه کروزويک از استادان دانشگاه اسلوي نروژ و متخصصين امور رسانه و ارتباطات براي سخنراني در جمع دانشجويان علوم ارتباطات و مطالعات رسانه اي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مرکز و امضاء موافقت نامه به ايران آمدند و قرار است که از چند واحد دانشگاهي در شهرهاي مختلف بازديد کنند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن