واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رییس اداره حفاظت محیط زیست خمین در گفت و گو با پانا: جایگاه دفن زباله های شهری شهرستان خمین ساماندهی شد رییس اداره حفاظت محیط زیست خمین گفت: جایگاه دفن زباله های شهری این شهرستان با رعایت ضوابط زیست محیطی، ساماندهی شد.
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۹ آبان ساعت 11:51
سید علیرضا شریفی در گفت و خبرنگار پانا استان مرکزی، افزود: ساماندهی جایگاه دفن زباله با مصوبه کارگروه زیست محیطی و از نیمه دوم آبان ماه جاری انجام شده است.
وی ادامه داد: دفن بهداشتی زباله ها و یا امحای آنها و تمیز نگاه داشتن محیط زیست یكی از چالش ها و مسائل بهداشت محیط است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست خمین اظهار داشت: اصول بهداشتی و بهسازی محیط در هر شهر ایجاب می كند كه زباله ها در حداقل زمان از منازل و محیط زندگی انسان ها دور و در اسرع وقت دفع شوند.
شریفی بیان کرد: اهمیت دفع بهداشتی زباله ها موقعی روشن تر خواهد شد كه خطرات ناشی از آنها بخوبی شناخته شود، زباله ها نه فقط باعث تولید بیماری، تعفن و زشتی مناظر می شود، بلكه می توانند به وسیله آلوده كردن خاك، آب و هوا خسارات فراوانی را برای محیط زیست به بار آورند.
وی اضافه کرد: زباله های تولیدی در این شهر به صورت روزانه با پوشش خاک و با حفر ترانشه با نظارت این اداره انجام می شود.
رییس اداره حفاظت محیط زیست خمین ابراز داشت: با فعال شدن کارخانه بازیافت زباله میزان زباله های تولیدی دفنی تا 70 درصد کاهش یافته است و زباله های قابل دفن نیز در منطقه حسن فلک با رعایت ضوابط زیست محیطی دفن می شود.
شریفی گفت: دفن اصولی و بهداشتی زباله یک روش قابل قبول و مطمئن و به عنوان یک جایگزین در مقابل تلنبار کردن زباله مطرح است.
وی افزود: دفن بهداشتی زباله به طور موثر از تماس حشرات، جوندگان، حیوانات دیگر و پرندگان با زباله ها جلوگیری می کند.
رییس اداره حفاظت محیط زیست خمین اظهار داشت: لایه پوششی خاک همچنین از تبادل هوا و مواد زاید جلوگیری کرده و مقدار آب سطحی را که ممکن است به داخل محل دفن نفوذ کند کاهش می دهد.
شریفی بیان کرد: با راه اندازی سامانه امحای زباله در بیمارستان امام خمینی( ره) این شهر، فعال شدن کارخانه بازیافت زباله و ساماندهی محل دفن زباله ها معضلات زیست محیطی و آلودگی آب و خاک در این شهر کاهش یافته است.
در استان مرکزی و در شهرستان خمین کارخانه بازیافت زباله برای اولین بار در سال 86 با اعتبار هفت میلیارد ریال راه اندازی شد و این در حال است که روزانه 60 تن زباله در شهر خمین تولید می شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]