تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کس ماه رمضان یک آیه از کتاب خدا را قرائت کند مثل اینست که درماههاى دیگر تمام قر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821270822




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مراقبت در مصرف انواع روغن ها


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:  
oel_kaennchen50aac21cbdd48
با مصرف انواع روغن های خوراکی در غذاهایمان سلامتی مان را به خطر م یاندازیم به خصوص اگر روغن حیوانی یا روغن جامد باشند بهتر است در خوراکی هایتان از میزان کمتری روغن استفاده کنید و از روش های آبپز کردن یا بخارپزکردن نیز در پخت غذاهایتان بهره ببرید یک متخصص تغذیه و رژیم‎ درمانی گفت: در مصرف روزانه از روغن‎های مایع مانند زیتون, کانولا, آفتابگردان و ذرت استفاده شود.
دکتر عزت‎الله فاضلی‎مقدم بیان کرد: تغذیه نامناسب, سبک زندگی, عدم تحرک, استفاده از غذاهای پرکالری از جمله عواملی هستند که منجر به ایجاد بیماری قلبی و عروقی و تشدید این بیماری شده است.
وی اظهار کرد: به علت زندگی شهری و ماشینی فعالیت بدنی اکثر افراد کم شده و در کنار این کم‎تحرکی میل به استفاده از فست‎فودها و غذاهای پرکالری بیشتر شده که این دو عامل سبب افزایش وزن و ریسک‌فاکتورها برای افزایش بیماری‎های قلبی و عروقی شده است.
این عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان با بیان اینکه نوع روغن‎ها می‎تواند تاثیر سوء بر سلامت قلب داشته باشند، افزود: استفاده از روغن‎های جامد اعم از حیوانی و گیاهی در مدت زمان طولانی باعث افزایش چربی‎های بد خون شده و در طولانی ‎مدت موجب انسداد و سختی عروق و نهایتا ایجاد و تشدید بیماری‎های قلبی می‎شود.
این عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان اضافه کرد: در بین روغن‎ها، روغن پالم و نارگیل را داریم که دارای اسید چرب اشباع هستند که به مرور زمان مصرف آنها باعث افزایش چربی‎های بد خون شده و ایجاد و تشدید بیماری‎های قلبی و عروقی را به دنبال دارد.
فاضلی‎مقدم با تاکید بر اینکه هر نوع روغن جامدی اعم از حیوانی و گیاهی دارای اسید چرب اشباع هستند، تصریح کرد: افراد مسن و مخصوصا کسانی ‎که سابقه بیماری‎های قلبی و عروقی و پرفشاری خون دارند باید مصرف روغن‎ها را به حداقل برسانند؛ چرا که بخشی از غذاهایی که روزانه مصرف می‎کنیم دارای روغن گیاهی یا حیوانی غیرقابل رؤیت هستند (شیر، پنیر و گوشت) و نباید روغن مصرفی روزانه، جامد گیاهی یا حیوانی باشد بلکه باید از روغن‎های مایع نظیر زیتون، کانولا (کلزا، آفتابگردان و ذرت) که روغن‎های مناسبی هستند، استفاده کرد.
این متخصص تغذیه و رژیم‎درمانی خاطرنشان کرد: پیشنهاد می‎شود از غذاهای دریایی نظیر ماهی که دارای امگا 3 بوده و جزو مواد غذایی سالم هستند و به سلامت قلب کمک می‎کند، استفاده شود. باید افراد در هفته یکی دو بار مصرف ماهی را در سبد غذایی خود قرار دهند.
فاضلی‎مقدم با تأکید بر اینکه در مصرف شیرینی‎جات دقت شود؛ چرا که مصرف شیرینی در بدن تبدیل به چربی می‎شود، اذعان کرد: مصرف شیرینی سلامت قلب را به مخاطره می‎اندازد.

ایسنا،



18 آبان 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن