واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ آبان ۱۳۹۴ (۱۰:۱۲ق.ظ)
تاکيد رئيس اتحاديه روزنامهنگاران آلمان؛ ضروروت تعامل اتحاديه روزنامهنگاران آلمان با رسانه هاي ايران موج-رئيس اتحاديه روزنامهنگاران آلمان با حضور در نمايشگاه مطبوعات نقش رسانهها در توسعه روابط ايران و آلمان را تشريح کرد.
به گزارش خبرگزاري موج،نشست « نقش رسانهها در توسعه روابط ايران و آلمان» با حضور «کريستين ديتر زارم» رييس اتحاديه روزنامه نگاران آلمان؛در بخش ميز تخصصي بخش بين الملل بيست و يکمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها برگزار شد.
«ديتر زارم» نخست درباره خدماتي که اتحاديه روزنامه نگاران آلمان در اختيار خبرنگاران اين کشور ميگذارد گفت: ايجاد فضايي آزاد براي مطبوعات، حمايت و ارائه مشاوره مالياتي براي آغاز به کار، آموزش حفظ اطلاعات آنلاين، حمايت ويژه از خبرنگاران جنگي و ارگانيزه کردن سفرها از جمله خدمات و سرويسهايي است که اتحاديه روزنامه نگاران آلمان در اختيار خبرنگاران ميگذارد.
وي افزود: اگر خبرنگاري در پي انتشار مطلبي با مشکل مواجه شود اين اتحاديه از خبرنگار در برابر قانون گذار حمايت کرده و تمام تلاش خود را براي تبرئه آن به کار خواهد برد.
وي بر اهميت تبادل اطلاعات در ابعاد بين المللي تاکيد و تصريح کرد: تبادل بين المللي اطلاعات به شناخت و نزديکي کشورها کمک ميکند بنابراين رسانههاي دو کشور ميتوانند در ايجاد شناخت متقابل نقش بسزايي داشته باشند.
«ديتر زارم» با تاکيد بر اينکه در نمايشگاه مطبوعات فرصت مطلوبي براي تبادل نظر و همکاريهاي رسانه اي ديگر کشورها با ايران مهيا ميشود اظهار کرد: من به عنوان نماينده و رييس اتحاديه روزنامه نگاران آلمان براي نخستين بار به ايران آمدم و از اين دعوت بسيار خوشحالم چون با اين سفر به شناخت و تعريف جديدي از ايران رسيدم. اميدوارم به زودي شرايط سفر دبيران خبري آلمان به ايران مهيا شود تا آنها هم بتوانند تصوير واقعي از ايران به دست آورده و اخبار سياسي، اقتصادي، فرهنگي اين کشور را به صورت واقعي به مردم آلمان برسانند.
رييس اتحاديه روزنامه نگاران آلمان در ادامه به تشريح ويژگيهاي يک خبرنگار حرفه اي پرداخت و گفت: يک خبرنگار حرفه اي نبايد سوژه و موضوع مورد نظر را تبديل به مساله شخصي کند اما متاسفانه بيشتر خبرنگاران جوان با توجه به اخلاقيات و تفکرات شخصي خود، اخبار را مخابره ميکنند در صورتيکه يک خبرنگار بايد ارزيابي مناسبي از موقعيت داشته باشد تا بتواند عادلانه و صادقانه يک واقعه را گزارش کند.
وي ادامه داد: متاسفانه با وجود اينترنت و تبديل شدن به دهکده جهاني، هنوز مردم کشورها درباره کشورهاي ديگر تصورات کليشهاي دارند و تنها با توجه به اطلاعاتي که به آنها داده شده است درباره يک کشور قضاوت ميکنند.
اين نماينده رسانههاي آلمان در ادامه اعتراف کرد: متاسفانه خبرنگاران آلماني در موضوع هسته اي ايران تحت فشار بودند و خودشان هم تحقيقات کافي براي ارائه شناختي واقعي از ايران انجام ندادند.
«ديتر زارم» افزود: خوشبختانه اتحاديه روزنامه نگاران آلمان با اتحاديه روزنامه نگاران ايران وارد مذاکره شده تا با کمک يکديگر بتوانند تعريف درستي از ايران براي مردم آلمان ارائه دهند تا جايي که آنها با پيشرفت و زيباييهاي تاريخي ايران آشنا شده و براي ديدن اين کشور به عنوان يک جهانگرد بيايند و به ديگران هم سفر به ايران را پيشنهاد کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]