واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: مدرک دانشگاه های نامعتبر ارزیابی نمی شود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخصوص تحصیل دانشجویان ایرانی در خارج از کشور گفت: سیاست وزارت بهداشت این است که هر کس در هر کجا تحصیل کرد مدرک او را ارزیابی نکنیم و فقط دانشگاههای مجاز را به رسمیت بشناسیم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ؛ دکتر سیدحسن هاشمی درحاشیه دیدار با سفرای ایران و در جمع خبرنگاران افزود: متأسفانه برخی از هموطنان در دانشگاههایی که در فهرست مورد تأییدمان نیست تحصیل کردند که ما مدرک آنها را ارزیابی نمی کنیم.
وی درباره فهرست جدید دانشگاههای مورد تأیید گفت: این فهرست بازنگری میشود و شاید رتبه جهانی دانشگاهها مدنظر قرار گیرد و بگوییم دانشگاههایی که در رتبه های یک تا 500 و یا هزار هستند مورد تأیید ماست.
وزیر بهداشت همچنین درخصوص اختلاف عددی میان این وزارتخانه و بیمهها درباره بدهی بیمهها به حوزه سلامت گفت : بیمهها هر عددی را که قبول دارند، کامل پرداخت کنند چرا که تاکنون فقط 7 درصد بدهیها پرداخت شده است.
وی درباره نشست امروز با سفرا گفت: قرار بر این شد تا با توجه به مراودات با دیگر کشورها، توانمندیهای ایران تقویت و شرایط برای توسعه صادرات فراهم شود.
وزیر بهداشت درباره موضوع دارو نیز خاطرنشان کرد: حدود 97 درصد از حجم داروی مصرفی در داخل کشور تولید میشود اما از نظر قیمت 60 درصد داروهای ما وارداتی هستند.
وی ادامه داد: سفرا باید به ما کمک کنند تا صنعت دارو را با استفاده از سرمایهگذاریها و انتقال دانش توسعه دهیم تا بتوانیم در حوزه صادرات نیز حرفی برای گفتن داشته باشیم.
دکتر هاشمی همچنین درباره شیوع بیماری وبا درعراق گفت: خوشبختانه با توجه به سرد شدن هوا در عراق، بیماری وبا از بین رفته است و ما نگرانی در این زمینه نداریم اما از هموطنان و زائران میخواهیم که از آب آشامیدنی بستهبندی شده و غذای بهداشتی استفاده کنند و نظافت شخصی را نیز فراموش نکنند.
وزیر بهداشت تأکید کرد: در نقاط مرزی نیز آمادگیها صورت گرفته و در صورت لزوم قرنطینه نیز انجام میشود.
وی درباره افزایش قیمت برخی داروها هم گفت: این موضوع را باید به صورت موردی از رئیس سازمان غذا و دارو پیگیری کرد اما در مجموع اینکه بیمه حمایت خود را از یک دارو کم یا قطع کند به معنی گران شدن دارو نیست.
دکترهاشمی درخصوص تجمیع بیمهها نیز گفت: تجمیع باید از مسیر کارشناسی انجام شود و اگر حاشیه برای آن ایجاد نشود میتواند به درستی و به موقع صورت گیرد.
وزیر بهداشت با بیان اینکه شاید بیمه سلامت ایرانیان تأمین اعتبار نشده باشد، گفت: در این صورت میتوانیم به آن با اغماض نگاه کنیم اما موضوع تأمین اجتماعی متفاوت است چرا که آنها شرکت ، هتل و سرمایه دارند و از مردم نیز حق بیمه دریافت میکنند و باید بدهی خود را پرداخت کنند.
وزیر بهداشت همچنین درباره حوزه توانبخشی گفت: توانبخشی یکی از حلقههای درمان است که اهمیت خاصی دارد به طور مثال اگر شخصی دیسک کمر عمل کند و کار توانبخشی انجام ندهد شاید دچار مشکل شود ما در این حوزه ضعیف و کمتوان هستیم حال بگذریم از بیماریهای مادرزادی توانبخشی.
وی با بیان اینکه هلالاحمر میتواند با توجه به نقش تاریخی خود در توانبخشی نقشآفرینی کند گفت: متولی اصلی توانبخشی دولت است اما بهزیستی نیز میتواند در صورت تأمین اعتبار فعالیتهایی در توانبخشی داشته باشد.
هاشمی درباره پوشش بیمهای خدمات توانبخشی گفت: متأسفانه بیمهها هیچ حمایتی از این خدمت نمیکنند و ما با وجود اینکه دانشگاه خوبی برای توانبخشی داریم و متخصصان خوب آموزش میدهیم اما از توانبخشی حمایت نمیشود و در 50 سال گذشته کاری در این حوزه انجام نشده است در شرایطی که ما وضعیت علمی مناسبی داریم اما از نظر تجهیزات ضعف داریم.
وی در پایان گفت: اولویت برای من ابتدا بیماران صعبالعلاج، بیمارستانها و بیماران است و در صورت رسیدگی به این افراد به موضوع توانبخشی نیز خواهیم پرداخت.
یک شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]