واضح آرشیو وب فارسی:مهر: جلسه شورا قرائت شد:
گزارش عملکرد تبصره های بودجه شهرداری تهران در شش ماهه اول سال ۹۴
شناسهٔ خبر: 2960845 - یکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۱
جامعه > شهری
اعضای شورای اسلامی شهر تهران در جریان برگزاری دویست و چهارمین جلسه خود مستمع عملکرد شش ماهه تبصره های بودجه شهرداری تهران در سال ۹۴ بودند. به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضا دبیر در ابتدای ارائه گزارش عملکرد شش ماهه تبصره های بودجه در سال ۹۴ اظهار داشت: بودجه سال ۹۴ شهرداری ۵۱ تبصره پیوستی دارد که گزارش آن به صورت مکتوب به کمیسیون برنامه و بودجه ارسال شده است. دبیر با اشاره به اینکه پیش از این شهرداری تهران اطلاعات دقیقی از میزان در آمدهای شرکت ها و سازمانهای زیر مجموعه خود نداشت اظهار داشت: نکته حائز اهمیت در این گزارش شفافیت واریز درآمد های مجموعه های شهرداری به حسابهای مورد تایید شورای اسلامی شهر تهران است.
وی افزود: مصوبه شورا برای افتتاح حسابهای جدای از حساب خزانه بر این اساس بود که برای هر سازمان حساب درآمدی مشخصی زیرنظر معاونت مالی و اقتصادی ایجاد شود تا درآمدهای تمامی مجموعه ها مشخص شود که انتظار داریم برای بودجه سال آینده حساب های درآمدی تمامی سازمان ها و شرکت ها شفاف باشد.
در ادامه این جلسه گزارش عملکرد تبصره های بودجه سال ۹۴ در شش ماه اول بند به بند توسط رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران قرائت شد.
وی در جریان بررسی عملکرد تبصره ۱۲ درباره اختصاص نیم درصد از درآمد نقدی شهرداری در حمایت از کتابخانه های عمومی شهر تهران تصریح کرد: بر اساس این تبصره مبلغ ۶۰ میلیارد ریال تحت عنوان حمایت از کتابخانه های عمومی شهر تهران به طور مستقیم در اختیار هیات امنای انجمن کتابخانه های شهر تهران قرار می گیرد اما در سال گذشته از حساب شهرداری تهران بر اساس این تبصره ۳۷ و نیم میلیارد تومان برداشت شده است.
علیرضا دبیر اضافه کرد: شورای شهر تهران باید در ارتباط با چنین برداشت هایی از منابع مالی شهرداری حساس باشد.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران همچنین درباره تبصره ۱۳ بودجه بیان داشت: شورای اسلامی شهر تهران باید اختیاراتی که در این تبصره به شهرداری تهران داده را بازبینی کند.
وی درباره انتشار نشریات چاپی که بدون مجوز شورا از سوی شهرداری انجام می شود توضیح داد: بر اساس تبصره نوزدهم بودجه انتشار هر گونه نشریه در واحدهای ستادی مناطق سازمان ها و شرکت های وابسته به شهرداری تهران ممنوع است در حالی که علاوه بر نشریه همگامان نشریات دیگری همچون نشریه مدیریت بحران، نشریه شهرنگار و نشریه اقتصاد شهر در حال انتشار است.
وی نشریه اقتصاد شهر را از ملزومات مدیریت شهری دانست و گفت: برای انتشار این نشریه باید شورای اسلامی شهر تهران مجوز صادر شود.
چمران در این باره تاکید کرد: همه نشریات چاپی مکلف هستند از شورای شهر تهران مجوز انتشار بگیرند در غیر این صورت انتشار نشریات غیرقانونی است.
در ادامه دبیر در جریان قرائت تبصره بیست و دوم و بیست و سوم بودجه توضیح داد: بر اساس این تبصره ها به شهرداری تهران اجازه داده می شود به منظور اجرای طرح های عمرانی و ... در مناطق ۲۲ گانه در قبال مطالبات دستگاه های دولتی و عمومی و تملک املاک و مستغلات واقع در طرح های مصوب تهاتر کند.
دبیر با اشاره به اینکه این تبصره ها از مهم ترین بندهای تبصره های بودجه هستند؛ گفت: با توجه به تنظیم سیاست های بودجه ای که به زودی یک فوریت آن به شورا خواهد آمد؛ برای سال آینده موضوعات محدودتری را در این تبصره ها خواهیم گنجاند.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: در تبصره ۲۳ برای اجرای پروژه های بزرگراهی مانند: ۷۶ متری سعید آباد، امتداد بزرگراه یادگار امام (ره) و املاک خیریه امام رضا (ع) عملکردی نداشته است.
وی افزود: در انتهای یادگار امام (ره) که بخشی در منطقه ۹ و بخشی در منطقه ۲۱ واقع شده است جریان ترافیک قفل است. در صورت امتداد این بزرگراه تا بزرگراه خلیج فارس انقلابی در بازگشایی مسیرهای جنوبی شهر ایجاد خواهد شد.
مهندس چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران در این باره توضیح داد: اگر این بزرگراه ادامه پیدا کند بسیاری از مشکلات ترافیکی غرب و جنوب غربی شهر تهران رفع خواهد شد.
وی با تاکید بر ضرورت احداث ادامه بزرگراه یادگار امام (ره) تصریح کرد: میدان ۹ دی شریان داخلی را روان کرده ولی ادامه این بزرگراه تا خلیج فارس مسیرهای بزرگراهی برون شهری را ساماندهی خواهد کرد.
علیرضا دبیر در ادامه درباره تبصره ۳۷ بودجه بیان داشت: چندین جلسه با حضور نمایندگان سازمان فناوری شهرداری تهران و پلیس راهنمایی و رانندگی درباره دریافت اطلاعات خودرو اعلام بدهی به مالکین از طریق پیام کوتاه و تولید قبوض انبوه عوارض برگزار شده اما از ۴ میلیون خودروی موجود در شهر تهران تنها برای ۵۰۰ هزار دستگاه خودرو فیش عوارض خودرو صادر می شود.
قناعتی پس از استماع تبصره ۳۹ بودجه گفت: برای جابجایی پایانه های اتوبوس برون شهری غرب و جنوب کاری صورت نگرفته است و عملیات در پایانه شرق هم به کندی انجام می شود.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه در ادامه با اشاره به تبصره ۴۱ بودجه توضیح داد: بر اساس این تبصره به شهرداری تهران اجازه داده شد به منظور تکمیل و بهره برداری از پروژه مصلای بزرگ امام خمینی (ره) و احداث پژوهشگاه و بیمارستان رویان نسبت به کارگزاری تملک معارضین طرح های مذکور از محل منابع شهرداری تهران و به نیابت از مجری طرح اقداماتی انجام دهد.
وی افزود: به دلیل عدم همکاری دستگاه های مربوطه تاکنون هیچ اقدامی در این باره انجام نشده است.
دبیر ادامه داد: شهرداری تهران باید اسناد تهاتر با پژوهشگاه رویان را به شورای شهر تهران ارائه می کرد اما چنین اتفاقی نیافتاده است.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورا درباره تبصره چهل و سوم بودجه که در راستای نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده شهر تهران تدوین شده؛ اظهار داشت: سازمان نوسازی تا کنون با وجود تبصره هایی که سالهای پیاپی در بودجه برای تسهیل بازگشایی معابر بافت های فرسوده گنجانده شده؛ هیچ اقدامی در این راستا انجام نداده و به تازگی سازمان نوسازی شروع به کار کرده است.
دبیر تاکید کرد: این در حالی است که همه مناطق شهرداری نیز برای بازگشایی معابر در بافت های فرسوده ردیف بودجه ای داشته اند ولی هیچ یک از مناطق اقدامی در این باره انجام نداده اند.
وی درباره آخرین تبصره بودجه گفت: بر اساس تبصره ۵۱ بودجه برای تملک باغات کن اعتباری بالغ بر ۵ هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده است اما شهرداری تهران تا کنون هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداده است.
محمد حقانی درباره این تبصره خطاب به رییس شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: اجرای تبصره های بودجه و ضرورت اولویت شان بر چه اساسی است؟ آیا این تبصره ها باید بر اساس نقطه نظرات شورای شهر اجرا شود و یا تعیین اولویت ها با شهرداری است؟
رییس کمیته محیط زیست شورا ادامه داد: بسیاری از تبصره های بودجه اجرایی شده است ولی تملک باغات کن علی رغم مباحث مطرح شده، افتتاح بوستان یاس و منویات رهبری در جهت حفظ باغات شهر تهران انجام نشده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]