تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802792019




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آسیب‌های اجتماعی را نمی‌توانیم ریشه ‌کن کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: رئیس سازمان بهزیستی کشور در گفت‌وگو با ایلنا: آسیب‌های اجتماعی را نمی‌توانیم ریشه ‌کن کنیم ایلنا: رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: واقعیت این است که آسیب‌های اجتماعی را نمی‌توان به طور کلی ریشه کن کرد، اما می‌توان آن را مدیریت و کنترل کرد تا بتوانیم با محدود کردن آسیب‌ها فرد را از حلقه آن خارج کنیم.
آسیب‌های اجتماعی را نمی‌توانیم ریشه ‌کن کنیم

انوشیروان محسنی بندپی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره جایگاه آسیب‌های اجتماعی و آسیب‌دیدگان اجتماعی در برنامه ششم توسعه گفت: برای اولین بار است که در نظام برنامه ریزی کشور، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اولویت مسائل اجتماعی را در نظر گرفته شده است. وی با بیان اینکه در حوزه معاونت اجتماعی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور جلسات متعددی در رابطه با مسائل اجتماعی در دست انجام است، ادامه داد: پیش‌بینی‌می‌کنم؛ تدابیر و راه‌حل‌هایی که منجر به کاهش آسیب‌ها و تقویت سلامت اجتماعی می‌شوند؛ طراحی شده و به صورت حکم قانونی در خواهد آمد. بندپی با تاکید براینکه با توجه به وضعیتی که ما در آسیب‌های اجتماعی با آن مواجه هستیم؛ ضرورت و اولویت این کار به شدت حس می‌شود، افزود: رویکرد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور نسبت به اولویت مسائل اجتماعی شرایطی را فراهم کرده است که تمامی دست‌اندرکاران حوزه اجتماعی در راستای تقویت بعد اجتماعی قانون برنامه توسعه ششم کمک کنند تا در ‌‌نهایت منجر به ایجاد احکامی شود که آسیب‌های اجتماعی را محدود و متوقف کرده و همچنین آسیب‌دیده اجتماعی را نیز از حالت آسیب رهایی داده و به نقش اصلی وی در جامعه بازگردانیم. ۵۰ درصد طلاق ‌ها به دلیل اعتیاد است رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اولویت‌های برنامه ششم توسعه در خصوص آسیب‌های اجتماعی خاطرنشان کرد: آسیب‌های اجتماعی برعکس آسیب‌های جسمی است و اینگونه نیست که تنها به یک آسیب‌اجتماعی توجه کنیم، بلکه باید این بسته را با هم دید. وی خاطرنشان کرد: نباید آسیب‌ها را به شکل انتزاعی نگاه کرد، طلاق شاید تنها برای یک فرد آسیب باشد، اما می‌تواند بر عوامل دیگر تاثیرگذارد. بطوریکه در خصوص اعتیاد خانواده و فرزندان یک فرد معتاد نیز دچار مشکل می‌شوند. چنانکه مطالعات نشان می‌دهد؛ بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها به دلیل اعتیاد است، حدود ۷۰ درصد زندانیان ما معتاد بوده و یا سرقت داشته‌اند. این اعداد بالا است، بنابراین یک آسیب اجتماعی نباید به صورت انتزاعی و مجزا دیده شود و باید به صورت یک بسته با توجه به تاثیری که بر سایر عوامل می‌گذارد، مورد توجه قرار بگیرند. وی با تاکید براینکه برنامه‌ و راهبردی موفق است که بتواند به صورت فرایندی و سیستمی به مسائل نگاه کند، بیان کرد: بنابراین باید تمامی عللی که باعث تشدید، بروز یا ورود افراد به چرخه آسیب‌های اجتماعی می‌شوند را بررسی کنیم عضو شورای برنامه‌ریزی رفاه و تامین اجتماعی از امضای تفاهم‌نامه‌ای میان وزرای کار، آموزش و پرورش، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه خبر داد و گفت: این تفاهم‌نامه در راستای پایش آسیب‌هایی است که دانش‌آموزان ما را در معرض تهدید قرار داده‌اند. بندپی در خصوص پایین آمدن سن آسیب‌های اجتماعی کشور اظهار کرد: باید به علل مسائلی همچون استفاده از دخانیات در میان دانش‌آموزان، سن استفاده از مواد مخدر و سنی که مسائل اخلاقی رواج پیدا می‌کند به صورت علمی و همه جانبه نگاه کنیم تا دانش‌آموزان و دانشجویان ما که آینده‌سازان کشور هستند از این آسیب‌ها در امان بمانند. رئیس سازمان بهزیستی در پایان تصریح کرد: واقعیت این است که آسیب‌های اجتماعی را نمی‌توان به طور کلی ریشه کن کرد، اما می‌توان آن را مدیریت و کنترل کرد تا بتوانیم با محدود کردن آسیب‌ها فرد را از حلقه آن خارج کنیم.

۱۳۹۴/۰۸/۱۷ ۱۱:۰۱:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن