واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: یکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۴
«اسماعیل عمرانی» و «محمدحسن قریب طرزه» در مسیر اعزام به مأموریت پوشش خبری مانور نیروی دریایی «عاشقان ولایت» چابهار در روز پانزدهم آذرماه 1384،بر اثر سقوط هواپیمای «C-130» به شهادت رسیدند. به بهانه برپایی نمایشگاه مطبوعات یادی میکنیم از این دو همکار شهید ایسنا. به گزارش سرویس «فرهنگ حماسه» ایسنا، این آذرماه که سر برسد 10 سال میشود که محمدحسن قریب و اسماعیل عمرانی عکس و خبرنگار ایسنا، در پی سقوط هواپیمای «C130» در شهرک توحید تهران دوستان و همکارانشان را ترک کردهاند و به دیار باقی شتافتهاند. اما با هر مناسبت و سالی که میگذرد و به بهانههای مختلف پرسنل و کارکنان ایسنا یاد و خاطره این دو همکار شهید را به شیوههای گوناگون گرامی میدارند. امسال نیز در بیستویکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها در طراحی و اجرای سازه و مبلمان غرفه ایسنا تصاویر این دو شهید عزیز به چشم میخورد.
غرفه ایسنا
اسماعیل عمرانی اسماعیل عمرانی روز 28 شهریورماه 1359 در «عنبرآباد» جیرفت متولد شد و تحصیلات خود را در مدرسههای آزاد، امام صادق(ع) و آیتالله خامنهای پی گرفت. وی در سال 1378 در رشته علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت به تحصیل مشغول شد و پس از انصراف از آن، رشته مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور بم را انتخاب کرد. او که در واقعه زلزله بم تعداد زیادی از دوستان و همکلاسیهای خود را از دست داده بود، در سال 82 با شرکت در طرح اسکان موقت زلزلهزدگان بم به مجموعه جهاد دانشگاهی استان کرمان پیوست و در سال 83 فعالیت خود را در خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کویر آغاز کرد. از اهم فعالیتهای عمرانی میتوان به حضور به موقع وی در زلزلهی زرند اشاره کرد که ثبت تصاویر این زلزله و ارسال آن برروی سایت ایسنا از جمله نخستین تصاویر ثبت شده محسوب میشود. فعالیت در حوزه کشاورزی منطقه جیرفت و پیگیری اخبار آثار باستانی حاشیه «هلیل رود» از دیگر فعالیتهای تاثیرگذار وی محسوب میشود. عمرانی برای گسترش فعالیت حرفهای خود به دفتر مرکزی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در تهران عزیمت کرد و در اعزام به مأموریت برای پوشش خبری مانور نیروی دریایی عاشقان ولایت (چابهار) در پانزدهم آذرماه 1384 در سانحهی سقوط هواپیمای c-130 در آسمان خاطرهها آرام گرفت. محمدحسن قریب به روایت خودش محمدحسن قریب طرزه در دست نوشتهای گفته است:«تابستان سال 1382 وارد ایسنا شدم. در ابتدا حدود 15 نفر از بچههای دانشجو برای ثبتنام مراجعه کردیم.عکسها و کارهای خودمان را برای پذیرش در ایسنا به مسئول انجمن دانشجویان خبرنگار تحویل دادیم و بعد از طرف ایشان پروژههایی برای عکاسی از سطح شهر گرفتیم. در انتها از این تعداد از بچهها 6 نفر انتخاب شدیم که در طول تابستان به صورت افتخاری کار کردیم. بیشتر عکاسی اجتماعی میکردیم و عکسهایمان در قالب با محرومان روی سایت خبرگزاری میرفت. بعد از سه ماه کار در تابستان 82 دو نفر انتخاب شدیم که از اول مهر به ما کارت خبرنگاری افتخاری دادند و از این زمان به بعد بود که ما برنامههای خبری و پوششی ایسنا را هم پوشش میدادیم.تا آخر کار به همین منوال گذشت و در دی ماه با ایسنا قرارداد بستیم و بعد از حدود دوسال کار در خبرگزاری بیمه شدیم و همچنان در سرویس عکس مشغول فعالیت هستیم. قبل از ورود به ایسنا با کار خبرگزاری تا این حد آشنا نبودم. بعد با کار در ایسنا چیزهای زیادی در زمینه عکس و عکاسی یاد گرفتم که در عکاسی؛ خصوصا رشته دانشگاهی خودم، به کارم آمد و از اینها مهمتر، آشنا شدن با عکاسان خبری کشور و همکاران بسیار خوبم در ایسنا بود که انصافا تأثیر بسزایی در پیشرفت من داشتند، در این مدت عکسهای زیادی گرفتم که عکاسی از کارتن خوابها و واقعه زرند(زلزله) از کارهای موفق من بوده است به طوری که در دوازدهمین جشنواره مطبوعات در سال 84 مقام نخست بخش عکس خبری را کسب کردم.»
وداع با محمد حسن قریب و اسماعیل عمرانی
قریب از جمله عکاسان موفق خبرگزاری دانشجویان ایران بود که حوالی ساعت ۱۴ روز ۱۵ آذر ۱۳۸۴ در پی سقوط هواپیمای «C130» در شهرک توحید تهران به همراه «اسماعیل عمرانی» خبرنگار ایسنا و چند خبرنگار و تصویربردار دیگر که برای پوشش خبری رزمایش «عاشقان ولایت» عازم بندرعباس بودند، به شهادت رسید. انتهای پیام
کد خبرنگار:
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]