تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826612714




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودروهایی باب میل رانندگان خانم


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
خودروهایی باب میل رانندگان خانم




گذشت آن زمان‌ها كه مشاهده خانم‌ها در زمان رانندگی برای بسیاری از رانندگان مرد تعجب‌آور بود. حالا هر روز بر تعداد خانم‌های دارای گواهینامه افزوده می‌شود و دست فرمان‌شان از بسیاری از رانندگان آقا نیز بهتر است.





مجله زندگی ایده آل - ارسلان سلیمانیان: گذشت آن زمان‌ها كه مشاهده خانم‌ها در زمان رانندگی برای بسیاری از رانندگان مرد تعجب‌آور بود. حالا هر روز بر تعداد خانم‌های دارای گواهینامه افزوده می‌شود و برخلاف بسیاری از لطیفه ها و جوك‌هایی هم كه ساخته می‌شود، اتفاقا دست فرمان‌شان از بسیاری از رانندگان آقا نیز بهتر است. خانم‌هایی كه دقت بالاتری در رانندگی دارند، به قوانین توجه بیشتری می‌كنند و حق تقدم (چیزی كه بین آقایان جایی ندارد!) را رعایت می‌كنند.


خودروهایی باب میل رانندگان خانم



این خانم‌های راننده چند سالی است كه برای خود خودروهای شخصی هم خریداری می‌كنند تا دیگر در این زمینه هم به آقایان نیاز نداشته باشند و خودشان گلیم‌شان را از آب بیرون بكشند. در اینجا اما خانم‌ها با یك مشكل بزرگ روبه‌رو می‌شود. با افزایش تنوع مدل‌های خودرو در چند سال اخیر، گزینه‌های قابل خرید خانم‌ها نیز افزایش قابل ملاحظه‌ای پیدا كرده و در بسیاری اوقات انتخاب یك مدل خاص برای آنها سخت می‌شود؛ بنابراین این دسته از خانم‌ها در این مرحله مجبور هستند با آقایان مشورت كنند. برای شما این پرونده كوچك را جمع‌آوری كردیم تا در زمینه انتخاب خودرو به‌طور كلی از دست آقایان خلاص شوید!

به این ترتیب از زمان خرید خودرو تا رانندگی در سطح خیابان‌های شهر می‌توانید با خیال راحت و آسوده به گشت‌وگذار بپردازید! در این پرونده با بررسی كامل بازار خودروی كشور، نگاهی انداخته‌ایم به «همه گزینه‌های روی میز» رانندگان خانم و از بین آنها گزینه «ایده‌آل» هر بازه قیمتی را معرفی كرده‌ایم. با این توضیح كه تنها خودروهای صفر كیلومتر كه در حال حاضر مدل روز آنها در بازار عرضه می‌شود در این گزارش مورد بررسی قرار گرفته‌ است.

تا 50 میلیون تومان
 
گزینه‌های روی میز: پراید 111، پژو 206، ‌ام وی‌ام 315، برلیانس H330

گزینه پیشنهادی ما: پژو 206

اینجا همان قلمروی دو غول خودروسازی وطنی است! انگار هیچ برند و شركت دیگری توان عرض اندام در محدوده قیمتی زیر 50 میلیون را ندارد. باز هم خدا پدر چینی‌ها را بیامرزد كه یك مختصر تنوعی به این رنج از بازار بخشیده‌اند! اینجا پر است از همان پراید، پژو 405، پرشیا و سمندهای قدیمی با قیافه‌های خسته‌كننده و تكراری كه حتی تحمل آنها برای افراد میانسال نه چندان مدگرا هم سخت شده چه برسد به خانم‌های دست به فرمان.


خودروهایی باب میل رانندگان خانم



اما اگر به ناچار باید با همین بودجه خودرویی مورد پسند خانم‌ها انتخاب كنیم، چند گزینه توجه ما را به خود جلب می‌كند. معروف‌ترین آنها كه دست بر قضا از نظر ما بهترین آنها هم به شمار می‌آید، همان 206 خودمان است با همان چهره آشنای تخم‌مرغی‌شكل كه اگرچه این روزها جذابیت سال‌های گذشته را ندارد اما هنوز هم خوب بلد است دلبری كند. به‌خصوص آنكه سازنده وطنی 206 طی یكی، دو سال اخیر با اضافه كردن چند رنگ شاد و جیغ از جمله گیلاسی، آبی اطلسی و قهوه‌ای لیزری توانسته بیش از پیش توجه جوانان و خانم‌های راننده را به این خودرو جلب كند. 206 همان چیزی است كه باید باشد؛ یك هاچ‌بك خوش‌فرم با ابعادی مناسب ترافیك‌های شهری، دینامیك رانندگی قابل قبول در تیپ 2 و دینامیك لذت‌بخش در تیپ 5، میزان مصرف سوخت مناسب، لوازم یدكی ارزان‌قیمت و بازار خرید و فروش مناسب.

همه اینها به اضافه سطح قابل قبول تجهیزات رفاهی و ایمنی سبب شده تا ما 206 را بهترین گزینه ممكن در بازار زیر 50میلیون تومانی‌ها بدانیم. اما این همه ماجرا نیست. 206 با پیشرانه 75 اسب بخاری (برای تیپ 2) و 110 اسب بخاری (برای تیپ 5) چند رقیب جدی هم دارد كه اصلی‌ترین آنها تازه‌واردی به نام برلیانس H330 با موتور 103 اسب بخاری است. این چینی چشم‌بادامی كه به‌تازگی راهی بازار شده هنوز امتحان خود را پس نداده و معلوم نیست در بلندمدت به چه سرنوشتی دچار شود.


خودروهایی باب میل رانندگان خانم



همچنین نباید فراموش كرد با اجرایی شدن توافق هسته‌ای میان ایران و قدرت‌های جهانی و هجوم برندهای معتبر جهانی به بازار خودروی ایران طی چند ماه آینده، شاید چینی‌ها خیلی زودتر از آنچه فكرش را می‌كنیم از خیابان‌های كشورمان محو شوند! از همین رو اگر در خرید آدم محافظه‌كاری هستید، توصیه می‌كنیم فعلا سراغ این خودرو نروید و با همان 206 تكراری بسازید. پژو 206 تیپ 2 در زمان نگارش این گزارش (اواخر مرداد 94) با قیمت 32 تا 33 میلیون تومانی دست به دست می‌شود و با همین قیمت هم نشان داد كه هنوز دود از كنده بلند می‌شود.



 از 50 تا 100 میلیون تومان
 
گزینه‌های روی میز: ‌ام جی 3، میتسوبیشی میراژ، هیوندای i20، هیوندای اكسنت، كیا سراتو

گزینه پیشنهادی ما: میتسوبیشی میراژ


خودروهایی باب میل رانندگان خانم



همین كه مرز 50 میلیون تومان را رد كنیم، تنوع نسبی را در بازار خودرو می‌توان احساس كرد. با آنكه در بازه 50 تا 100 میلیون تومانی تعداد قابل توجهی از محصولات چینی و كره‌ای را می‌توان خریداری كرد اما باز هم تعداد خودروهای مطابق با سلیقه خانم‌های دست به فرمان به تعداد انگشتان دو دست هم نمی‌رسد. پنج محصول شرقی را اینجا به صف كرده‌ایم تا در نهایت حكم به برتری یكی دهیم. ‌

ام جی 3 چینی، هیوندای اكسنت و i20 و كیا سراتو كره‌ای (البته سراتو به‌تازگی در داخل كشور مونتاژ می‌شود) و در نهایت میتسوبیشی میراژ ژاپنی. به همین آخری توجه كنید! وقتی در بین گزینه‌های‌مان محصولی ژاپنی آن هم با برند معتبر میتسوبیشی و برچسب قیمت 66 تا 69 میلیون تومانی وجود داشته باشد، آیا پیدا كردن گزینه ایده‌آل زحمت چندانی می‌خواهد؟! میراژ همان خودروی جمع و جور مطلوب خانم‌هاست كه این‌بار لگوی معتبری نیز بر پیشانی خود دارد.

تا اینجای كار همه‌چیز به نفع میراژ است اما آیا میراژ روی جاده هم از پس رقبای خود برمی‌آید؟! پیشرانه كوچك 2/1 لیتری میتسوبیشی كه قادر به تولید تنها 79 اسب بخار قدرت بوده و در مدت 14 ثانیه میراژ را از حالت سكون به مرز سرعت 100 كیلومتر بر ساعت می‌رساند، حسابی ما را نا امید می‌كند و پاسخ این سوال را با شرمندگی می‌دهد. موضوع زمانی برای میراژ بدتر می‌شود كه بدانید تقریبا همه رقبای این كوچولوی ژاپنی پرقدرت‌تر و سریع‌تر از میراژ هستند.


خودروهایی باب میل رانندگان خانم



به نقاط ضعف این خودرو، فضای محدود داخل كابین و فضای كم صندوق بار را نیز باید اضافه كرد كه البته این آخری با توجه به ابعاد این خودرو چندان دور از انتظار نبود. در یك جمع بندی میراژ برای ویراژ دادن با دوستان پرتعدادتان ساخته نشده است اما اگر اهل رانندگی آرام و بی‌حاشیه‌ای هستید و اصطلاحا آدم «برند بازی» به شمار می‌آیید، میتسوبیشی میراژ گزینه مطلوب شماست. در غیر این صورت، رقبای كره‌ای گزینه‌های وسوسه كننده‌تری به نظر می‌رسند.



از 100 تا 150 میلیون تومان
 
گزینه‌های روی میز: آلفارومئو میتو، رنو اسكالا، رنو كپچر، تویوتا یاریس، هیوندای الانترا، كیا اسپرتیج و مزدا 3 هاچ بك

گزینه پیشنهادی ما: بستگی به خصوصیات اخلاقی شما دارد!

به باشگاه 100 میلیون تومانی‌ها رسیدیم و بالاخره پای اروپایی‌ها به گزینه‌های روی میز ما اضافه شد. راستش را بخواهید تجربه نشان داده در بازه 100 الی 150 میلیون تومانی (و به تعمیم بزرگ‌تر بازه 100 میلیون تومان به بالا) دیگر چرتكه و بازار فروش و اعداد و ارقام دینامیكی تاثیر چندانی در انتخاب نهایی مشتریان ندارد و سلیقه حرف اول و آخر را می‌زند.


خودروهایی باب میل رانندگان خانم



با آنكه همه گزینه‌های این بازه قیمتی حرف‌های بسیاری برای گفتن دارند و هركدام در بازارهای جهانی فروش قابل قبولی را تجربه كرده‌اند و ما انتخاب گزینه ایده‌آل را به خود شما واگذار كرده ایم، اما نمی‌توانیم چشم بر برتری یكی از میان آنها ببندیم؛ «آلفارومئو میتو» یا همان فِراری جمع و جور ایتالیایی. میتو روی كاغذ بهترین گزینه موجود در این بازه قیمتی است. برند پرآوازه، چهره ظاهری اغواگر، كیفیت متریال بی نظیر، دینامیك میخكوب‌كننده و مهم‌تر از همه برچسب «ساخت ایتالیا». آیا اینها برای بهترین بودن كفایت نمی‌كند؟! هرچند كه باوجود همه این ویژگی‌های منحصر به فرد، از نقاط ضعف میتو نیز نمی‌توان به سادگی گذشت.

از جمله هزینه‌های نگهداری بسیار بالا و كمبود قطعات یدكی و بازار نامناسب خرید و فروش نمونه‌های دست دوم. اخلاق شما را نمی‌دانیم اما اگر جزو آن دسته از مشتریانی هستید كه موقع خرید بیش از مغرشان به ندای قلب‌شان گوش می‌دهند، میتو با قیمت تقریبی 135 میلیون تومان گزینه اول و آخر شماست. دردسرهای نگهداری میتو را به جان بخرید و از رانندگی با این «بچه فِراری ایتالیایی» لذت ببرید اما اگر جزو آن دسته از مشتریان آینده‌نگر و محافظه‌كاری هستید كه از الان، فكر چند سال بعد را می‌كنید، صادقانه بگوییم كه دور میتو را خط بكشید. شما این كاره نیستید!


خودروهایی باب میل رانندگان خانم



برای شما همان كیا اسپرتیج یا هیوندای الانترا را توصیه می‌كنیم كه حتی در سوپرماركت محله‌تان هم قطعات یدكی‌شان پیدا می‌شود و هر زمان كه خواستید می‌توانید 200 هزار تومان زیر قیمت خودروی‌تان را آب كنید! البته از «رنو كپچر» هم نباید غافل بود. بعدها در این بازه قیمتی، بیشتر از این محصول فرانسوی خواهیم شنید كه چند هفته‌ای می‌شود به بازار ایران رسیده است.

تنها بدشانسی كپچر این است كه در محدوده قیمتی قرار گرفته كه رقبای امتحان پس‌داده پرشماری پیش رو دارد. شاید اگر واردكننده وطنی كپچر با قیمت منطقی‌تری اقدام به عرضه آن می‌كرد با توجه به شكل و شمایل مدرن و جوان‌پسند آن و البته نام تجاری رنو، موفقیت این خودرو بین راننده‌های خانم و جوانان ایرانی تضمین شده بود.



از 150 تا 200 میلیون تومان
 
گزینه‌های روی میز: تویوتا Rav4، میتسوبیشی آوتلندر، آلفارومئو جولیتا، هیوندای ix45

گزینه پیشنهادی ما: تویوتا Rav4



خودروهایی باب میل رانندگان خانم


بگذارید راحت‌تان كنیم. همه اتفاقات رفتارشناسی مشتریان بازه 150 الی 200 میلیون تومانی دقیقا مشابه بازه 100 الی 150 میلیون تومانی است. با این تفاوت كه این بار «آلفارومئو جولیتا» جای میتو را گرفته و «هیوندای ix45» جای «هیوندای الانترا» و «كیا اسپرتیج» را! ماجرا همان است كه پیش از این گفتیم؛ همه چیز به خصوصیات اخلاقی شما بسته است. اینجا انتخاب میان عقل و احساس هست؛ عقل می‌گوید كه با حدود قیمت 170 الی 190 میلیون تومان «هیوندای ix45» شاسی بلند هفت نفره با افت قیمت بسیار ناچیز و قطعات یدكی ارزان‌تر را انتخاب كنید و احساس می‌گوید مگر چند سال جوان می‌مانیم؟!

دیگر كی می‌توانیم از رانندگی با جولیتا لذت ببریم و در خیابان نگاه‌های رهگذران را به سمت خود به چرخانیم!؟ پس 160 الی 170 میلیون تومان برای خرید جولیتا كنار می‌گذاریم و چند میلیون تومان بیشتر برای هزینه‌های نگهداری خودرو. این یك سكانس تمام عیار از نبرد عقل و احساس هست و نتیجه‌اش را به خود شما واگذار می‌كنیم اما یك گزینه هست كه نه سیخ را می سوزاند و نه كباب را.

یك شاسی بلند ژاپنی با تلفیقی متناسب از عملكرد و فرم ظاهری؛ «تویوتا Rav4». این شاسی‌بلند خوش‌چهره كه با قیمت 195 الی 200 میلیون تومانی (برای مدل پایه) یكی از پرفروش‌های بازار این روزهای خودرو به شمار می‌آید، گزینه ایده‌آلی برای رانندگان خانم است كه در این بازه قیمتی به دنبال خرید خودروی صفر كیلومتر هستند. Rav4 یك تویوتا بوده و این یعنی حالاحالاها گذرتان به تعمیرگاه نخواهد افتاد؛ همین برای اینكه با خیال راحت‌تری سراغ آن بروید، كافی است.


خودروهایی باب میل رانندگان خانم



ضمن آنكه بهره‌گیری از سطح تجهیزات قابل قبول، «Rav4» را به خودرویی مجهز مبدل كرده كه هرچند به پای «هیوندای ix45» نمی‌رسد اما می‌تواند خانم‌های دست به فرمان را راضی کند. علاوه بر این «Rav4» به لطف بهره‌گیری از موتور 5/2 لیتری 177 اسب بخاری خودرویی اصطلاحا «برو» بوده و بسیار سر حال عمل می‌كند. دقیقا برخلاف «هیوندای ix45» كه با جثه سنگین‌تر و موتور 4/2 لیتری، خودرویی كاملا كند و تنبل بوده كه هیچ‌گونه لذت رانندگی به همراه ندارد. از این رو «Rav4» می‌تواند هم برای مشتریان «برندباز» و هم خانوم‌هایی كه از رانندگی مهیج و سریع بدشان نمی‌آید، گزینه مناسبی باشد.



از 200 تا 300 میلیون تومان

گزینه‌های روی میز: ب. ام. و X1، لكسوس IS250 و لكسوس CT200H

گزینه پیشنهادی ما: ب. ام. وX1


خودروهایی باب میل رانندگان خانم



بازه 200 الی 300 میلیون تومانی را باید برهوت بازار خودروهای صفر كیلومتر دانست. چراكه عمده محصولات كره‌ای، ژاپنی و فرانسوی در بازه زیر 200 میلیون تومانی قرار دارند و قیمت عمده خودروهای آلمانی نیز تازه از 300 میلیون تومان شروع می‌شود اما در همین بازار نصفه و نیمه نیز می‌توان گزینه‌های مناسب رانندگان خانم را پیدا كرد.

شاسی بلند شهری «ب. ام. و» یا همان مدل X1، هاچ بك هایبریدی لكسوس یا همان مدل «CT200H» و در نهایت سدان اسپرت لكسوس با نام «IS250» گزینه‌های مطلوب خانم‌های راننده به حساب می‌آیند اما وقتی پای« ب. ام. و» (كه به لحاظ سنتی همواره در جامعه ایرانی مورد توجه جوانان و خانم‌های مدگرا بوده) در میان باشد، طبیعی است كه شانس دو رقیب دیگر به حداقل برسد. ب. ام. و X1، هم خوشنام است و هم خوش‌چهره. هرچند كه مانند دیگر محصولات تند و تیز «ب. ام. و»، چابك نیست اما بازهم پشت رل به مراتب بهتری نسبت به محصولات اقتصادی لكسوس دارد.


خودروهایی باب میل رانندگان خانم



«ب. ام. و X1» در بازار ایران در نسخه‌های گوناگونی عرضه می‌شود كه پرفروش‌ترین آنها دو مدل «X1 18i» و «X1 28i» هستند و به ترتیب مجهز به پیشرانه 2 لیتری 150 اسب بخاری و 2 لیتری 245 اسب بخاری شده‌اند. «ب. ام. و X1» هم اكنون در مدل‌های «18i و 28i» با قیمت تقریبی 210 الی 220 و 270 الی 280 میلیون تومان (بسته به سطح تجهیزات) قابل خریداری است.



از 300 تا 500 میلیون تومان
 
گزینه‌های روی میز: همه محصولات ب. ام. و، مرسدس بنز E250

گزینه پیشنهادی ما: هركدام را دوست دارید!


خودروهایی باب میل رانندگان خانم



بهشت آلمان‌ها؛ این بهترین عبارتی است كه می‌توان با آن بازه قیمتی 300 الی 500 میلیون تومانی را توصیف كرد. حضور پررنگ محصولات ب. ام. و با طیف گسترده‌ای از مدل‌های كوپه، روباز، سدان و شاسی بلند (آن هم در غیاب نسبی مرسدس بنز در ایران)، این بازه قیمتی را به حیاط خلوت این خودروساز مشهور آلمانی مبدل کرده است. ب. ام. و سری 3 در كلاس سدان‌های اسپرت با برچسب قیمت 360 میلیون تومان، سری 4 كوپه با قیمت شركتی 345 میلیون تومان، سری 4 روباز (كابریولت) با قیمت شركتی 465 میلیون تومان، سری 5 در كلاس سدان‌های نیمه لوكس با قیمت 369 الی 410 میلیون تومانی، مدل Z4 در كلاس خودروی اسپرت دو نفره با قیمت 335 الی 370 میلیون تومانی و درنهایت مدل‌های شاسی بلند X3 و X4 با قیمت‌های 399 و 453 میلیون تومانی ازجمله خودروهایی هستند كه اگر حساب بانكی‌تان اجازه می‌دهد، می‌توانید روی آنها حساب كنید.

با آنكه همه این محصولات با طراحی اغواگر و اسپرت می‌توانند مناسب خانم‌های دست به فرمان باشند، اما طبیعی است كه دو مدل شاسی بلند X3 و X4 بیشتر باب میل آنها باشد؛ چراكه ذاتا در بازه قیمتی 100 میلیون تومان به بالا كه تنوع انواع مدل‌های شاسی بلند شهری و فول سایز بیشتر می‌شود، گرایش خانم‌ها به این طیف از خودروها (به دلیل حاشیه امنیت بالا هنگام رانندگی) بیشتر می‌شود. اما اگر دنبال خودرویی اسپرت بوده و از سنگینی نگاه رهگذران به خود و خودروی‌تان باكی ندارید، ما سری 4 كوپه و روباز را نیز پیشنهاد می‌كنیم. چهره‌ای كلاسیك، دینامیك رانندگی لذت‌بخش و امكانات پر شمار ازجمله عواملی هستند كه شما را برای مدت طولانی از خرید سری 4 راضی خواهند کرد.


خودروهایی باب میل رانندگان خانم



البته اگر نیم‌نگاهی هم به خودروهای كاركرده داشته باشید، تعداد پرشماری از محصولات آلمانی در این بازه قیمتی می‌توانند نظر شما را به خود جلب كنند. از انواع پورشه «باكستر» و «كاین»های دست دوم گرفته تا مدل‌های چندسال كاركرده ب. ام. و و مرسدس بنز. هرچند اگر از ما می‌شنوید، خودروهای آلمانی پركاركرد هرگز برای راننده‌های خانم كه نه دست به آچار خوبی دارند و نه احتمالا وقت به موقع سرویس بردن خودروی‌شان را، گزینه‌های مناسبی نیستند، چراكه با توجه به حساس بودن خودروهای آلمانی و لزوم رعایت سبك رانندگی استاندارد (كه فاصله نجومی با آنچه ما در ایران از رانندگی می‌شناسیم دارد!) و انجام سرویس‌های دوره‌ای در زمان مقرر، بیش از آنكه از خودروی‌تان لذت ببرید، باید حواس‌تان به سبك رانندگی خود و نگهداری از خودرو باشد.



از 500 میلیون تومان تا یك میلیارد تومان

گزینه‌های روی میز: آلفارومئو 4C، پورشه ماكان، تویوتا لندكروزر

گزینه پیشنهادی ما: آلفارومئو 4C


خودروهایی باب میل رانندگان خانم



یكی، دو سالی می‌شود كه با تصویب قانون منع واردات خودروهای بالای 2500 سی‌سی به اسم ممنوعیت واردات خودروهای لوكس، دیگر از آن تب و تاب خودروهای میلیاردی خبری نیست. به همین جهت بازار خودروی بالای 500 میلیون تومانی كشور نیز تنها به نمونه‌های كاركرده یا تعداد انگشت‌شماری از خودروهای لوكس (كه با مجوزهای خاص وارد كشور شده اند) محدود شده است.

اما در همین شرایط هم چند گزینه صفركیلومتر هستند كه می‌توانند باب میل راننده‌های خانم باشند. اولین آنها شاسی‌بلند غول پیكر تویوتاست. قطعا شما هم با ما موافق هستید كه یكی از واضح‌ترین نمادهای اشرافی‌گری در میان قشر متمول جامعه ایرانی، «تویوتا لندكروزر» است! لندكروزر به عنوان یكی از خوشنام‌ترین و باسابقه‌ترین شاسی‌بلندهای فول‌سایز دنیا كه لقب سلطان جاده‌های صعب‌العبور را به خود گرفته، این روزها به جای جاده‌های خاكی و بیابانی خارج شهری در هر گوشه‌ای از كوچه و خیابان‌های شمال شهر قابل رویت است.

با آنكه لندكروزر با ابعاد عریض و طویل خود می‌تواند یكی از ایمن‌ترین و مطمئن‌ترین گزینه‌های مطلوب خانم‌های دست به فرمان باشد اما نباید فراموش كرد كه مهم‌ترین نقطه ضعف این خودرو یعنی میزان مصرف سوخت جنون‌آمیز چیزی نیست كه مورد پسند خانم‌های راننده باشد. با این حال اگر میزان مصرف سوخت و مراجعه زودهنگام به پمپ بنزین برای شما مساله‌ای بغرج محسوب نمی‌شود لندكروزر گزینه ایده‌آلی است. تویوتا لندكروزر V6 هم‌اكنون با قیمت 600 الی 700 میلیون تومان (به صورت كمیاب) قابل خریداری است.


خودروهایی باب میل رانندگان خانم



اما دیگر گزینه پیش‌رو باز هم از خانواده «آلفارومئو» است و این بار مدل كوپه 4C. گفتنی‌ها همان است كه پیش‌تر گفتیم؛ هركسی طاووس خواهد، جور هندوستان كشد. واقعیت این است كه «آلفارومئو سواری» در همه جای دنیا ازجمله ایران بی‌دردسر نیست؛ از برچسب قیمت بالا گرفته تا هزینه‌های نگهداری غیرمنطقی. اما این بار مساله قدری متفاوت است؛ چراكه فكر نمی‌كنیم برای كسی كه بابت خرید 4C، چك 900 میلیون تومانی می‌كشد دیگر هزینه‌های نگهداری خودرو یا قیمت گزاف لوازم یدكی مساله قابل توجه‌ای باشد. با این حال بازهم اگر تصمیم به خرید آلفارومئو گرفتید، با آن مهربان رفتار كنید و اما گزینه آخر، «پورشه ماكان». ماكان بعد از قانون ممنوعیت واردات خودروهای بالای 2500 سی‌سی تنها عضو خانواده پورشه است كه اجازه ورود به ایران را كسب كرد.

این شاسی‌بلند سایز متوسط آلمانی با پیشرانه 2 لیتری 237 اسب بخاری هرچند به گرد پای برادر بزرگتر خود یعنی مدل «كاین» نمی‌رسد، اما در بیابان لنگه كفش نیز غنیمت است. حالا كه كاین و دیگر خودروهای مجهز به پیشرانه‌های حجیم و پرقدرت به دلایلی اجازه عرض اندام در كشور را ندارند، ماكان می‌تواند گزینه مناسبی برای لوكس‌سواران و به‌خصوص راننده‌های خانمی باشد كه به ظاهرشان توجه ویژه‌ای دارند.

ماكان به‌رغم آنكه توانایی‌های حركتی فوق‌العاده‌ای ندارد (در قیاس با دیگر محصولات پورشه) اما هم چهره جذابی دارد و هم شما را به یك «پورشه سوار» تبدیل می‌كند. همین اتیكت برای بسیاری كافی است تا بر ضعف‌های حركتی ماكان چشم بپوشند و برای خرید آن حدود 800 میلیون تومانی كنار بگذارند. هرچه باشد پورشه سواری مزه دیگری دارد.







تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن