تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806898416




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لزوم نگاهی ترکیبی و تلفیقی به تعلیم و تربیت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: در همایش علمی - تخصصی بهداشت روان تاکید شد: لزوم نگاهی ترکیبی و تلفیقی به تعلیم و تربیت مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در جامعه ما اضطراب و افسردگی در حال رشد است و در نظام‌مدرسه ما به این اضطراب با نگاهی تک ساحته به تعلیم و تربیت که آموزش زدگی صرف ، کنکوریزه شدن ، تستیزه شدن و نمره گرایی را دنبال می‌کند دامن می زنیم.
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۲ آبان ساعت 07:05

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی، سیدجواد حسینی  درهمایش علمی - تخصصی بهداشت روان که باحضور جمعی از فعالان این حوزه در آموزش و پرورش خراسان رضوی در محل سالن همایش پژوهشکده عباس زادگان مشهد برگزار شد، اظهار داشت: خوشبختانه در دوسال متوالی گذشته آموزش و پرورش خراسان رضوی در حوزه فعالیت های بهداشت و روان برترین استان کشور شناخته شد ضمن این که امسال مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی این سازمان به عنوان مرکز برتر کشور و یک مرکز پژوهشی معرفی گشت.
وی در تشریح شرایط کنونی جامعه ایران افزود: وضعیت جامعه ما در شرایط کنونی از منظر جامعه شناختی یک جامعه به جوامع گذشته اضافه شده و علاوه بر جهان واقعی و آرمانی ، امروز جهان مجازی هم به دو جهان قبلی اضافه شده است.
او اظهار داشت: این جهان سوم تاثیر بسیار زیادی در دو جهان دیگر داشته و فضای ذهنی بویژه نوجوانان و جوانان را تحت تاثیر قرار می دهد، وقتی در دنیا از هر پنج نفر یک نفر در دنیای مجازی حضور دارند که بالای ۹۵ درصد آن ها مخاطبان ما هستند ، بیش از دو میلیارد و ۹۰ میلیون در دنیا با این جهان ارتباط دارند، ضریب نفوذ اینترنت در ایران بالاتر از ۶۰ درصد است و در عین حال  بیش از ۱۱ میلیون کاربر تنها چهار شبکه اجتماعی ارتباطی هستند .
وی ادامه داد: این دنیا خودسفر کننده است و مخاطب مبدا و مقصدی برای سفر ندارد و هیچ الگوی ثابت توضیحی هنجاری برای این دنیا وجود ندارد و این دنیا خود ساخته می شود و مخاطب را می سازد ، در این دنیا با شاخص هایی مانند وحدت ، یکپارچگی و .... روبرو نیستیم لذا دنیای غیرخطی ، افقی، سیال ، شکننده و لغزنده است و حرکت در این فضا خودبخودی و خودجوش و ‌ریز است ، انبوهی و تکثر به صورت ‌متراکم‌شکل می گیرد ، دنیای معنی زدا و دارای جمعیتی موزاییکی و با افکار و اندیشه های متفاوت است.
حسینی تصریح کرد: این جامعه را می توان جامعه ای طوفانی دانست که در ایران شکل خاص تر و حادتری دارد ، از ویژگی های این جامعه این است که دگرگونی های اجتماعی سرعت شگفت انگیزی دارد ، فراگیری ابعاد مختلف زندگی ویژگی دوم است و سوم این که این دگرگونی ها عمق و‌شدت پیدا کرده و به بنیادی ترین عناصر شخصیتی و ارزش های انسان ها نفوذ کرده است و مخاطبین ما که دانش آموزان هستند بیشترین تاثیر را از این دنیا دارند.
وی افزود: جامعه ای که مشاورین در کشور ما با آن ها باید در ارتباط باشند و به راهنمایی آن ها بپردازند، طبق آمار رسمی که شاید از واقعی آن کمتر باشد،  ۹ میلیون حاشیه نشین را شامل می شود ، سه و نیم میلیون فرد بیکار را در بر می گیرد ، یک و نیم میلیون فرد معتاد ، ۱۶۷ هزار طلاق در سال ۹۳ ، ۱۵ میلیون پرونده قضایی در سال ۹۳ ، ورود ۵۰۰ هزار نفر در سال گذشته به زندان های کشور و ۸۰۰ هزار سرقت را در بر می گیرد  و در کنار این امروز متاسفانه کاهش سرمایه اجتماعی در جامعه ایران به عنوان یک چالش جدی مطرح است که به‌طور جد می توان  این موضوع را اساس تمامی مشکلات و آسیب های این بخش دانست .
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان ساخت: گسست بین نسلی یکی از آسیب های این کاهش سرمایه اجتماعی ست که کاهش آستانه تحمل و افزایش جرایم خشونی را به دنبال دارد.
وی اظهار داشت:هرسال در دو پایه اول دوره دوم متوسطه یک آزمون سلامت روان برگزار می شود که در استان ویژه ۸۰ هزار دانش آموز دختر و‌پسر برگزار شد که نشان داد در عزت نفس ، خوشبینی ، افسردگی ، اضطراب ، حمایت دوستان و چند آیتم دیگر وضعیت پایین تر از میانگین دارند ولی هنوز فرصت هویت خانوادگی، علمی و هویت دینی و انقلابی مردم ما یک ظرفیت مطلوب برای مقابله با آسیب ها است .
حسینی ادامه داد: در جامعه ما اضطراب و افسردگی در حال رشد است و در نظام‌مدرسه ما به این اضطراب با نگاهی تک ساحته به تعلیم و تربیت که آموزش زدگی صرف ، کنکوریزه شدن ، تستیزه شدن و نمره گرایی را دنبال می‌کند دامن می زنیم.
وی گفت: در این مسیر با پیگیری اهداف سند تحول در آموزش و‌پرورش، در استان خراسان رضوی شعارمان را تعلیم و تربیت تمام ساحتی قرار دادیم که از طریق مدرسه کیفی‌و پیگیری فرآیندهای کیفی محقق می شود.
این مقام‌مسئول اظهار داشت: در آمریکا تحقیقی انجام شد که  نشان داد تعلق به مدرسه ، مشارکت در فعالیت های مدرسه و پذیرش هنجارهای مدرسه ، شاخص همگرایی در مدرسه را کاهش و افزایش می دهد و باید این موضوع را در مدارسمان درنظر بگیریم.
وی بااشاره به این‌ که هیجانات شادمانه در جامعه ما یا ظهور و بروز ‌نمی یابد و یا اگر بروز یابد قالبی و کلیشه ای است که برای مخاطب برانگیزاننده نیست و یا در میدان های غیرقابل کنترل و ساختارشکن بروز پیدا می کند اظهار داشت:  باید به دنبال طراحی مدل شادمانی باشیم تا از مدل کسالتی که در جامعه مان داریم دور شویم.
وی گفت : در مدل تضاد، متاسفانه در جامعه ما موارد زیادی را می توان ‌مشاهده کرد  که باعث شده مشکلات و آسیب هایی را به دنبال داشته باشد و امروز به این نیاز داریم که مداخلاتی موثر در این بخش داشته باشیم.
حسینی ایجاد مشارکت فراگیر در آموزش و پرورش خراسان رضوی با ایجاد پارلمان های اولیا ، دانش آموزان ، معلمین و مدیران را مسیری برای مقابله با این آسیب ها دانست و‌ تصریح کرد: باید نگاه تفکیکی به تعلیم و تربیت را به نگاهی ترکیبی و تلفیقی تبدیل کنیم و هر بخش را از دیگری جدا ندانیم و مشاورین ما در این بخش نقش‌ مهمی را می‌توانند داشته باشند.
وی برگرداندن نشاط به مدارس و دانش آموزان را یکی از اولویت های این دولت در بخش آموزش و پرورش دانست و اظهار داشت : برگزاری برنامه هایی مانند المپیادهای ورزشی درون مدرسه ای و طرح مدرسه قهرمان یکی از راهکارهای اصلی بوده است که در این بخش دنبال می شود.
وی اجرای طرح هایی مانند هر دانش آموز یک نقش ، هر دانش آموز یک تشکل ، هر مدرسه یک سرود ، برگزاری مسابقاتی مانند فرهنگی و هنری، توسعه تربیت دینی با تکیه بر کلیدواژه قنات( قرآن،نماز،امام شناسی و توسعه فرهنگ ایثار و‌شهادت)  موجب هویت بخشی به مدارس و در نتیجه کنترل آسیب ها می‌شود.
حسینی در پایان گفت : باید با قرار دادن خانواده ، دانش آموز ، مدرسه و‌جامعه در کنار یکدیگر تربیت و پرورش را عامل ارتقا در نظام تعلیم و تربیت معرفی کرده و به این ایده عمل کنیم.
ناطقیان رئیس اداره مشاوره معاونت پرورشی آموزش و پرورش خراسان رضوی هم در ابتدای این همایش گفت: باید شرایط را به شکلی فراهم کنیم که توجه به ارزشهای دینی در دانش آموزان ما تقویت شود.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن