تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زباله را شب در خانه هاى خود نگه نداريد و آن را در روز به بيرون از خانه منتقل كنيد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871424789




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سيزدهم آبان خروش انقلابي دانش‌آموزان عليه رژيم وابسته آمريکايي پهلوي بود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ آبان ۱۳۹۴ (۲۲:۵۶ب.ظ)
سيزدهم آبان خروش انقلابي دانش‌آموزان عليه رژيم وابسته آمريکايي پهلوي بود موج - خروش انقلابي دانش‌آموزان عليه رژيم وابسته آمريکايي محمدرضا پهلوي و شهادت جمعي از آنان در سال 1357 و تسخير لانه جاسوسي توسط دانشجويان در تقويم انقلاب اسلامي به عنوان روز ملي مبارزه با استکبار جهاني و روز دانش‌آموز ثبت شده ‌است.
به گزارش خبرگزاري موج، کانون تربيت اسلامي به مناسبت سالروز گراميداشت سيزدهم آبان و روز دانش‌آموز بيانيه‌اي صادر کرد.
در اين بيانيه آمده است، سيزده آبان يادآور حوادث بزرگ انقلاب اسلامي است؛ تبعيد امام خميني(ره) به ترکيه بدنبال اعتراض به لايحه ننگين کاپيتولاسيون در سال 1343، خروش انقلابي دانش‌آموزان عليه رژيم وابسته آمريکايي محمدرضا پهلوي و شهادت جمعي از آنان در سال 1357، تسخير لانه جاسوسي آمريکا توسط دانشجويان پيرو خط امام در سال 1358 که در تقويم انقلاب اسلامي اين روز به عنوان روز ملي مبارزه با استکبار جهاني و روز دانش‌آموز ثبت گرديده ‌است تا برگي از سالنامه مبارزه، هجرت، قيام، مقاومت و استقلال ملت ايران شکل گيرد.
بي‌ترديد بخشي از هويت انقلاب اسلامي را با نگاه راهبردي به تاريخچه آن مي‌توان درک کرد تا بتوان امروز در مواجهه با مسائل مهم موضعي صحيح اتخاد کرد و جمهوري اسلامي را که اينک در قالب حکومت، مأموريت تحقق آرمان‌هاي انقلاب و صيانت از هويت آن را بر عهده دارد، به عنوان يک مدل مردم سالاري ديني به ملت‌هاي آزاده جهان به ويژه مسلمانان معرفي کرد.
کانون تربيت اسلامي ضمن گراميداشت روز سيزدهم آبان و دعوت از فرهنگيان گرانقدر و دانش‌آموزان عزيز براي برگزاري هرچه باشکوه‌تر و حضور پرشور در راهپيمايي اين روز در سراسر ايران اسلامي، با شعار مرگ بر آمريکا، مرگ بر اسرائيل نکاتي چند را يادآور مي‌شود.
1. هشدار امام خميني (ره) عليه لايحه کاپيتولاسيون در سال 1343 مبني بر اينکه "هر گرفتاري که ملت ايران ملل مسلمين دارند از اجانب است، از آمريکاست. ملل اسلام از اجانب عموماً و از آمريکا خصوصاً متنفر است".راهبرد دشمن شناسي انقلاب اسلامي ايران است که مي‌بايست همواره و بخصوص اين روزها در اجراي موافقت نامه موسوم به "برجام" هوشيارانه و زيرکانه و مقتدرانه رعايت شود تا از مکر دشمنان براي نفوذ، به ويژه در عرصه فرهنگي جلوگيري به عمل آيد.
2. با توجه به بند 2 نامه رهبر معظم انقلاب اسلامي به رئيس جمهور محترم درباره الزامات اجرائي "برجام"، مبني بر تهديدات صريح آمريکا به حمله نظامي و حتي هسته‌اي، که مي‌تواند به کيفر خواست مبسوطي عليه اوباما در دادگاه‌هاي بين‌المللي منتهي شود از جامعه مردم نهاد حقوق‌دانان انقلابي مي‌خواهيم به عنوان تشکل‌هاي مردمي کيفر خواست اين تهديد را تنظيم نمايند و محاکمه توهين کنندگان به ملت بزرگ و انقلابي ايران اسلامي را در مراجع بين المللي خواستار شوند.
3. جامعه فرهنگيان که همواره به عنوان يکي از ارکان مؤثر انقلاب، گوش به فرمان مقام معظم رهبري و پشتيبان نظام جمهوري اسلامي بوده‌اند، در شرايط کنوني نيز هوشيارانه در جبهه فرهنگي ديده‌باني مي‌کنند تا مانع رخنه دشمن به حريم مقدس ايران اسلامي شوند و به آمريکا اجازه نفوذ در عرصه تعليم و تربيت کشور را نخواهند داد.
به مسئولان محترم وزارت آموزش و پرورش نيز هشدار مي‌دهند که در تنظيم قرار دادهاي همکاري با کشورهاي بيگانه و سازمان‌هاي بين‌المللي تحت سيطره استکبار، زمينه‌هاي نفوذ دشمن و ترويج الگوي تربيتي دين ستيزانه غرب را شناسائي و خنثي سازند.
4. نقش آفريني سرنوشت‌ساز دانش آموزان ديروز در سرنگوني شاه و استقرار نظام جمهوري اسلامي اين پيام را دارد که دانش‌آموزان امروز بايد براساس آرمان‌هاي انقلاب اسلامي، عناصري مؤمن و مجاهد، استکبار‌ستيز، دشمن شناس و دشمن ستيز تربيت شوند همچنانکه در فصل دوم و پنجم سند تحول بنيادين نيز بر اين مهم تأکيد شده‌است.
در اين صورت است که قادر خواهند بود در صحنه‌هاي انقلاب نقش‌آفريني نمايند و پاسدار خون 36 هزار شهيد دانش‌آموز 8 سال دفاع مقدس از جمله دانش‌آموزان شهيد 13 آبان باشند و بديهي است وزارت آموزش و پرورش در اين زمينه وظيفه سنگيني بر عهده دارد و بايد با بسيج همه امکانات و ظرفيت‌ها و جلب همکاري نهادهاي مرتبط بطور مستقيم و غير مستقيم به پا خيزد.
5. آمريکا تا خوي سلطه گري و زياده طلبي و سرکوب ملت‌هاي ستمديده از جمله مردم مظلوم فلسطين و حمايت از رژيم‌هاي قرون وسطايي منطقه را دارد براي ملت ايران شيطان بزرگ بشمار مي‌آيد و نمي‌تواند به بهانه‌هاي گردشگري، ارتباطات فرهنگي، فني و تکنولوژي لانه جاسوسي خود را در ايران زنده و احيا نمايد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن