واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: یک خبر بد برای عاشقان ایرانی مک دونالد؛ منتظر نباشید
رئیس اتاق اصناف ایران درباره شایعه حضور رستوران های مک دونالد و کی اف سی در کشور گفت: متاسفانه این شایعات در فضای مجازی پراکنده شده است و واقعیت ندارد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در شرایطی که خبری درباره دایر شدن نمایندگی مک دونالد در ایران منتشر نشده، یک مقام اقتصادی تاکید کرد مک دونالد در ایران شعبه ندارد. مک دونالد یک ساندویچی مشهور امریکایی است که شعبات زیادی در شهرهای مختلف امریکا و برخی کشورهای دیگر دارد. پس از امضای برجام و تعطیل کردن فعالیت های علمی صنعت هسته ای ایران، برخی از مقامات و شخصیت ها و رسانه های ایرانی یکی از دستاوردهای مهم برجام را دایر شدن مک دونالد در ایران عنوان کرده و به مردم مژده دادند که بزودی سیب زمینی سرخ کرده و همبرگر امریکایی خواهیم خورد، اما باوجود تکرار این اظهارنظرها و وعده های مشابه، خبری از همبرگر امریکایی نشد و بجای آن، قدم به قدم فلافلی سلف سرویس دایر شد. در این فلافل فروشی ها، شما می توانید با پرداخت 2 هزار تومان، یک نان بردارید و هرچقدر دلتان خواست فلافل و سالاد و ترشی داخلش پرکنید. پس از گذشت چندماه از اظهار امیدواری برخی شخصیت ها و رسانه ها نسبت به خوردن مک دونالد در ایران، این موضوع نیز به سرنوشت سایر وعده های مشابه دچار شد و تب و تابش فروکش کرد، اما در روزهای اخیر، با تکذیب دایر شدن شعبه مک دونالد در ایران، بار دیگر نام این ساندویچی بر سر زبان ها افتاد و امروز هم یک مقام اقتصادی، تاکید کرد که این ساندویچی در ایران شعبه ندارد. خبرگزاری صدا و سیما گزارش داد، علی فاضلی، رئیس اتاق اصناف کشور با رد دایر شدن شعبه مک دونالد در ایران گفت: هر شرکتی که بخواهد در ایران فعالیت کند اول باید در قوه قضائیه و بعد در وزارت صنعت، معدن و تجارت ثبت شود و سپس برای آغاز فعالیت به اتاق اصناف مراجعه کند. او افزود: تاکنون هیچ گونه مجوزی از این نهادها صادر نشده و هیچ درخواستی نیز برای فعالیت این شرکت ها در اتاق اصناف مطرح نبوده است.
رئیس اتاق اصناف ایران گفت: حضور دستفروش ها و واحدهای صنفی بدون پروانه ضربه جبران ناپذیری به اقتصاد کشور وارد می کند که امیدواریم با همکاری دستگاه های مختلف تا پایان سال آنها را ساماندهی کنیم. فاضلی افزود: تکلیف قرارداد با شهرداری ها در بحث بنگاه های بدون پروانه که در واحد صنفی مستقر است، بر اساس برنامه پنجم توسعه درحال عملیاتی شدن است. او ادامه داد: برای ساماندهی دستفروش ها به عنوان یک معضل اجتماعی همه نهادهای ذیربط از جمله وزارت کار، شهرداری ها و وزارت کشور باید همکاری کنند.
رئیس اتاق اصناف ایران افزود: بر اساس یک آیین نامه یا یک تفاهم نامه می شود درخصوص این واحدهای صنفی که لطمات فراوانی در زمینه اقتصاد می زند تصمیم گیری کرد. فاضلی با اشاره به اینکه ضربات این واحدهای صنفی گاهی غیرقابل جبران است،گفت: این واحدهای صنفی با ارائه کالاهای غیربهداشتی به ویژه در لوازم آرایشی و بهداشتی صدمات ویران کننده ای به مصرف کنندگان می زند و ما تا پایان سال این بنگاه ها را ساماندهی خواهیم کرد.
شنبه ۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]